-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snyper990
őstag
válasz
Gabor1092 #5661 üzenetére
Abszolút off, de szerintem normálisat ebben az ársávban nem fogsz találni. Olyat biztos nem, ami normálisan zajt is szűr. Vagy egy alap bt autós rádió lenne a tippem, amihez külső mikrofon van (bár az ársávba valószínűleg itt sem fogsz beférni, illetve ha nem saját kocsi, akkor eleve felejtős), vagy bluetooth headset. És szerintem ne külföldről... Ha nem jön be, még mindig könnyebb egy helyi boltossal alkudozni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged