- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz snyper990 #6648 üzenetére
Úgy néz ki megoldódott, jötte egy újabb patch és minden kisimult
Pontosabban a 9.0.4-es verzió.A gyári visszaállítást-újra belakást szerencsére sikerült megúszni, arra egyenlőre úgysem lett volna időm
(#6649) twollah1976 köszi a jelzést
(#6650) M3oH köszi Neked is nekem mindent megoldott a 9.0.4-es patch, miután itt írtam, rá pár napra jött ez a patch, ezért is nem válaszoltam ide senkinek, mert gondoltam tesztelem, hogy minden okés-e.
Most már olyan a rendszer mint régen volt, nagyon fluid Fura, hogy a 9.0.3-as nálam ennyire akadozva működöttt.
Az akku idő szerintem is csökkent, de annyira nem zavar, lehet már a telefon is öreg, ha jól számolom 2 éves múlt idén(#6651) Cifu köszi a tanácsot, észrevételt engem az nem zavar, korábbi verziónál (7,8-as droid) is mindent kilőttem 1-1 nap (ez ilyen mániám, hiába van elég RAM a telefonban ), most sem zavar a 9-es droidnál, hogy kilő mindent a memóriából egy idő után, csak a nulláról indítás nagyon keservesen indult a 9.0.3-as verzival, most a 9.0.4-es megoldotta, gyorsan indul minden, azt nem figyeltem, hogy most is olyan sűrűn lövöldözget ki mindent a memóriából vagy sem.
(#6652) f_sanyee fura, én nem vettem észre, hogy késnének az értesítések, ugyanaz mint régen
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Trump vagy Harris
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest