Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
snyper990 #6648 üzenetére
Úgy néz ki megoldódott, jötte egy újabb patch és minden kisimult
Pontosabban a 9.0.4-es verzió.A gyári visszaállítást-újra belakást szerencsére sikerült megúszni, arra egyenlőre úgysem lett volna időm
(#6649) twollah1976 köszi a jelzést
(#6650) M3oH köszi Neked is
nekem mindent megoldott a 9.0.4-es patch, miután itt írtam, rá pár napra jött ez a patch, ezért is nem válaszoltam ide senkinek, mert gondoltam tesztelem, hogy minden okés-e.
Most már olyan a rendszer mint régen volt, nagyon fluidFura, hogy a 9.0.3-as nálam ennyire akadozva működöttt.
Az akku idő szerintem is csökkent, de annyira nem zavar, lehet már a telefon is öreg, ha jól számolom 2 éves múlt idén(#6651) Cifu köszi a tanácsot, észrevételt
engem az nem zavar, korábbi verziónál (7,8-as droid) is mindent kilőttem 1-1 nap (ez ilyen mániám, hiába van elég RAM a telefonban
), most sem zavar a 9-es droidnál, hogy kilő mindent a memóriából egy idő után, csak a nulláról indítás nagyon keservesen indult a 9.0.3-as verzival, most a 9.0.4-es megoldotta, gyorsan indul minden, azt nem figyeltem, hogy most is olyan sűrűn lövöldözget ki mindent a memóriából vagy sem.
(#6652) f_sanyee fura, én nem vettem észre, hogy késnének az értesítések, ugyanaz mint régen
Új hozzászólás Aktív témák
ma A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest