- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz
FrankóStein #6630 üzenetére
Kipróbáltem, hdr nélkül nekem is fekete képet készít. Eddig nem tűnt ez fel, mert nem szoktam kikapcsolni.
De hdrrel semmi gond a képekkel. Nálad akad össze valami. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
FrankóStein #6628 üzenetére
Ma ismét fotózni akartam. Kinti képet akartam. Ha a hdr nincs bekapcsolva, akkor nem fotóz. Csak bekapcsolt hdr-rel. Bementem a szobába, ugyanaz a helyzet. Hdr-t bekapcsolva meg zöld minden...
Nincs más app ami jól működik és szép gömbpanorámát is csinál? -
M3oH
addikt
válasz
FrankóStein #6624 üzenetére
Nehéz erre így mit mondani. Fény kell neki, mint ahogy írtás a többiek.
Amúgy Gcam ez egyik legjobb algoritmussal rendelkező fotó app, azzal lehet a legtöbbet kihozni a 3Tből. De ez csak saját vélemény. -
snyper990
őstag
válasz
FrankóStein #6624 üzenetére
Talán fény kell neki?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
FrankóStein #6623 üzenetére
-
M3oH
addikt
válasz
FrankóStein #6620 üzenetére
Google cam: [link]
-
válasz
FrankóStein #6549 üzenetére
Nekem sem alapból, sem Opera VPN-el, sem az általad említett VPN programmal nem dobta fel.
-
snyper990
őstag
válasz
FrankóStein #6549 üzenetére
Érdekes
-
snyper990
őstag
válasz
FrankóStein #6545 üzenetére
Nem régió szerint teszik elérhetővé, úgyhogy valószínűleg véletlen egybeesés volt. Szerintem megtalálta volna VPN nélkül is.
Legalábbis nálam nem leli VPN-nel sem. Bár nekem a community beta 2 van fent, lehet, hogy először a régebbi rendszereken lévő készülékeken teszik elérhetővé -
lazajnd
tag
válasz
FrankóStein #6532 üzenetére
Nem feltétlen igaz, hogy sok "szemét" keletkezik a telefonon.
Egy átlag user nem nagyon látja át a rendszer működését, ezért is terjedt el ez a gyári visszaállításos móka.
Ha nem telepítesz állandóan különböző alapra építő rendszereket (arra alapozva, hogy még nincs rootolva a telefon, kétlem), nem szükséges szerintem a reset.
Főleg ha nem tapasztalsz konkrétan rendellenes működést a letöltött alkalmazásaidnál.
Nem akarom megmondani, hogy mit tegyél, csupán egy észrevétel -
snyper990
őstag
válasz
FrankóStein #6532 üzenetére
Minden jobb böngészőben van már lehetőség fiókot létrehozni és szinkronizálni az adatokat, beállításokat, előzményeket, jelszavakat, így nem vész el (és számítógépen is elérhető bejelentkezés után). Nem tudom, mit használsz, de érdemes ezt beállítani.
Mobil bank vagy a telefonban tárolt ujjlenyomatot használja, vagy külön kell beállítani az appban, de mindenesetre semmiképp sem pótolhatatlan. És százszor inkább ez a megoldás, mint bármilyen távolkeleti szerverre szinkronizált banki belépési adatok...
Persze nem muszáj megcsinálni a gyári visszaállítást, de gondolom, nem véletlenül jött az ötlet, hogy csak meg kéne csinálni -
snyper990
őstag
válasz
FrankóStein #6529 üzenetére
Nem. Beállítások/fiókok, ott a Google fiókodra böksz, ott fiók szinkronizálása. Azon belül a kis kapcsolókkal beállítod, hogy mit szinkronizáljon (nálam a fitnesz-adatok meg a játékok ki vannak kapcsolva, azokra nincs szükségem). Utána jobb felső sarokban a 3 kis pontra böksz, szinkronizálás most. Utána nem árt ellenőrizni, hogy sikerült-e (kiírja mindnél az utolsó szinkronizálás idejét)
Én a belső tárat is törölni szoktam, hogy ne maradjanak meg az előző telepítésből az appok ideiglenes fájljai meg egyéb szemetei. Ezért le szoktam menteni laptopra kézzel a fontos adataimat. De a switch által létrehozott biztonsági másolatot is le tudod menteni manuálisan visszaállítás előtt. Legutóbb én is kipróbáltam a switchet, de visszaállítás után nem volt rá szükség, a Google fiókos szinkronizálás visszarakott mindent.
Ja, ha van olyan app, ami a beállításait tudja exportálni, akkor azokat is érdemes lementeni időspórolásképp. Én Nova Launchert használok, annak a beállításait elmentve/visszaállítva a rendszerem kinézete nem változik, illetve a Poweramp beállításai is megvannak. Viszont minden más app beállításain végig kell utána menni, ha nem az alapértelmezett beállításaival használtad, mert azok eltűnnek. (A telefon beállításaival, ujjlenyomatokkal, app jelszavakkal együtt. De utóbbiakat amúgy sem árt észben tartani. Bár azt hiszem az Oreo óta a Google is meg tudja jegyezni néhány app jelszavát, ha adtál neki engedélyt, így azokat nem kell megint bepötyögni) -
sbwolf
aktív tag
válasz
FrankóStein #6529 üzenetére
Még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy felhőben tárolná. Viszont nem muszáj a tárhelyet törölnia gyári visszaállításhoz. Megmaradnak a képeid, zenéid, stb... Jelszavak, újjlenyomat szerintem nem marad meg.
-
snyper990
őstag
válasz
FrankóStein #6523 üzenetére
Képeket, videókat, zenéket mentsd le manuálisan és csinálj egy szinkronizálást a Google fiókoddal. Így telepítés után visszaáll minden a beállításokat leszámítva (sms-ek, hívásnapló is, ha a szinkronizálásnál be vannak pipálva)
Visszaállítás után rákérdez, hogy visszaállítsa-e, ami előtte a telefonon volt, így netkapcsolat létrejöttével az előzőleg telepített alkalmazások ismét települnek automatikusan. (Ha kétlépcsős bejelentkezést használsz a Google fiókodhoz, azon belül is a telefonos alkalmazást, akkor szedd elő a backup kódokat is, mert egyébként kizárod magad a fiókodból)
Így utána csak be kell jelentkezned minden alkalmazásban, ami kéri, meg végig kell menni a beállításokon (ha tényleg annyira ráfér a visszaállítás, akkor jobb is újra beállítgatni, elcseszett beállításokat visszaállítani szerintem nem érdemes). Tehát jó, ha tudod a jelszavaidat.
Telepített alkalmazások és visszaállítandó adatok mennyiségétől, illetve a netkapcsolatod sebességétől függően egy-másfél óra alatt megvan (nekem 1 körül szokott lenni). Jó munkát! -
lazajnd
tag
válasz
FrankóStein #6525 üzenetére
Most nézem hogy van saját alkalmazásuk: link
Ezzel az alkalmazások adatain kívül mindent le tudsz menteni (beállítások, játékok állása tehát így is elvesznek). -
lazajnd
tag
válasz
FrankóStein #6523 üzenetére
Gyári visszaállítás során minden adat elveszik, az általad felsoroltak közül a könyvjelzők megmaradnak ha pl Chrome-ot használsz és aktív a szinkronizálás.
Ezzel nincs kifejezetten tapasztalatom, de a biztonsági funkciókat érdemes lehet kikapcsolni (pl.: ujjlenyomat) reset előtt.
Ezen kívül a belső tárhelyedről is minden törlődik (képek, videók, zene, stb), azokat mentsd le előtte valahova.
Az SMS/Hívások adatait root nélkül is le tudod menteni, pl ehhez hasonló programokkal.
Egyébként a Google-nek van backup megoldása, de nem használtam még, így ennek utána kell nézni. -
Ed_007
aktív tag
válasz
FrankóStein #6132 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Macika66
őstag
válasz
Nem tapad, csak a szélén, nem komoly, én inkább úgy fogalmaznék, hogy használhatatlan.
Rendelj inkább egy FullGlue jelölésű üveget.
-
HSM
félisten
válasz
Ilyesmim volt, csak átlátszó. Azzal két bajom volt, nagyon vastag volt, érződött az ujjlenyomat olvasónál, és némileg rontott a kép élességén (utóbbi volt a fő baj).
Most Brotect Airglass-om van, abban imádom, hogy szupervékony, nem ront a képminőségen, viszont a kép legszélére nem ér ki, ez minimálisan zavar, de megszoktam, kb olyan ebben a tekintetben, mint a gyári fólia. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Ez csak a szélén ragad a kijelzőre nem? Ezek nagyon idegesítőek egy idő után, nehezen érzékeli az ujjlenyomatot, illetve ahogy nyomod érezni, hogy levegős a kijelző és a fólia között.
Én amúgy egy jó féléve meguntam, és nem használok semmilyen fóliát, és semmi baja a kijelzőnek. Nagy fényben ha nagyon keresi az ember egy-két mikrokarc észlelhető, de azokat nem lehet érzékelni.
-
XenHai
senior tag
válasz
Ez ki ér a széléig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest