- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
...és ez most hogy jött ide? ROM szempontjából semmi különbség a 3 és a 3T közt...
Vagy arra értetted, hogy inkább annak a topikját szoktad olvasni? (Mondjuk ott is leírtam, hogy frissített a telefonom, bár nyilván nem elvárás senkivel szemben, hogy megjegyezze mindenki nevét)
Nem sértésnek szántam, azért is köszöntem meg rögtön a legelején, hogy segíteni próbáltál. Csak leírtam, hogy viszonyulok a nem hivatalos oldalakról letölthető ROMokhoz -
ricsi0307
senior tag
Ha modjuk sietek valahova, és merül a telefon akkor felrakom a DASH-re és gyorsan nyomok bele annyi szuflát, hogy elég legyen, az esetek fennmaradó 98%-ban pedig töltöm lassabb töltővel hosszabb ideig. De ha azt mondjátok, hogy ez így rendben van akkor nem fogok finomkodni.
-
LiteCross91
aktív tag
Egy idő után nem jatszott le semmilyen videot (youtube, face, insta, snap). Ilyenkor a kamera app nem tudott rogziteni sem. Tarhely hibat irt ki. Az appok egytol egyig elkezdtek nem valaszolni, majd mar a restart sem jott be a bekapcsolo gomb nyomasara. Ezt eleinte egy újraindítás egoldotta, de aztán mar ket óránként teljesen osszeomlott a telefon. Magatol is ujraindult. Teljesen tisztan újra telepitettem a gyári oldalrol letoltott verziot, de utana is ezt csinalta. Akkor jott a support... Azert irom le, mert masnak is lehet ilyen hibaja es ha jelzi a support felé, akkor ok is tudnak róla es tudjak javitani az updatekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged