- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
#30610944 #6858 üzenetére
Nekem ez van fent mióta felraktam a LOS 17.1-et. Nagyrészt hibátlanul működik, bár nem próbáltam végig minden funkcióját. Amire nekem kell (fényképezés, videózás), azt tudja. Talán a lassított felvétel nem megy, meg a szelfi 4 MP-es képeket készít, ezek közül egyik sem zavar. Mindezt úgy, hogy a OP3T-s xml-t sem importáltam, csak felraktam, átnéztem a beállításait, és ment. Elvileg van valami fix a szelfi problémára is, de nekem nem fontos annyira, hogy időt szánjak rá. Viszont pl. a Night Sight is megy, azzal játszottam már, mikor Starlink-vonatot fényképeztem
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged