Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
#30610944 #6858 üzenetére
Nekem ez van fent mióta felraktam a LOS 17.1-et. Nagyrészt hibátlanul működik, bár nem próbáltam végig minden funkcióját. Amire nekem kell (fényképezés, videózás), azt tudja. Talán a lassított felvétel nem megy, meg a szelfi 4 MP-es képeket készít, ezek közül egyik sem zavar. Mindezt úgy, hogy a OP3T-s xml-t sem importáltam, csak felraktam, átnéztem a beállításait, és ment. Elvileg van valami fix a szelfi problémára is, de nekem nem fontos annyira, hogy időt szánjak rá. Viszont pl. a Night Sight is megy, azzal játszottam már, mikor Starlink-vonatot fényképeztem
Új hozzászólás Aktív témák
ma A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest