Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz FrankóStein #6523 üzenetére

    Képeket, videókat, zenéket mentsd le manuálisan és csinálj egy szinkronizálást a Google fiókoddal. Így telepítés után visszaáll minden a beállításokat leszámítva (sms-ek, hívásnapló is, ha a szinkronizálásnál be vannak pipálva)
    Visszaállítás után rákérdez, hogy visszaállítsa-e, ami előtte a telefonon volt, így netkapcsolat létrejöttével az előzőleg telepített alkalmazások ismét települnek automatikusan. (Ha kétlépcsős bejelentkezést használsz a Google fiókodhoz, azon belül is a telefonos alkalmazást, akkor szedd elő a backup kódokat is, mert egyébként kizárod magad a fiókodból)
    Így utána csak be kell jelentkezned minden alkalmazásban, ami kéri, meg végig kell menni a beállításokon (ha tényleg annyira ráfér a visszaállítás, akkor jobb is újra beállítgatni, elcseszett beállításokat visszaállítani szerintem nem érdemes). Tehát jó, ha tudod a jelszavaidat.
    Telepített alkalmazások és visszaállítandó adatok mennyiségétől, illetve a netkapcsolatod sebességétől függően egy-másfél óra alatt megvan (nekem 1 körül szokott lenni). Jó munkát! :)

Új hozzászólás Aktív témák