-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamfriday
senior tag
válasz
Avicularia #5885 üzenetére
Ahogy előttem a kolléga is írja, valószínűleg szalagkábel hiba volt. Egy jó szervíz úgy adja vissza a telefonod, hogy nem veszed észre rajta a szerelés nyomait.
-
Rick4
félisten
válasz
Avicularia #5885 üzenetére
Több ilyen kép terjeng a neten, én is az átvezető kábelre tippeltem volna, többek közt azért, mert még Galaxy S4-nél játszottam ilyet, ott is hasonló volt: [link]
-
-igu-
veterán
válasz
Avicularia #5873 üzenetére
szerintem egyértelmű: megkapták, bevizsgálták, megjavították, letesztelték, visszaküldik
-
adamfriday
senior tag
válasz
Avicularia #5871 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy a javítás után nem tapasztalták a bejelentett hibát. Az in-house repair alapján is azt gondolom, hogy megcsinálták.
-
Starz561
tag
válasz
Avicularia #5869 üzenetére
Szia. Gyanítom hogy sokmindent nem csináltak a telefonnal.
The reported defect has not been found during our testing. -
szente
addikt
válasz
Avicularia #5855 üzenetére
Szerintem próbálj meg kicsit állítani az antennán, hátha jó lesz.
-
válasz
Avicularia #5772 üzenetére
Ők üzleti alapon gondolkodnak, nekik feltehetően megéri adott esetben egy használt 3T ennyiért. Ha az eladó nem akar a telefon eladásával vesződni, és közben Oneplus 5T-t szeretne venni, akkor számára meg egyszerűbb az élet - win-win szituáció.
Aki komolyabb pénzt akar kapni a telefonjáért, az adja el maga - ebben semmi rendkívüli vagy meglepő nincs, ugyan ez megy egy használautó beszámításánál autóvásárlás esetén, vagy akár telefon-beszámításnál is...
-
válasz
Avicularia #5769 üzenetére
90-100e Ft-s áron vannak a hardveraprón.
-
Starz561
tag
válasz
Avicularia #5631 üzenetére
Nálam oreó alatt, az android rendszer és a cella készenlét konkrétan felemészette az aksit.
Nem biztos hogy mindenkinél előjön ez. OP fórumot lapozgatva sokaknál van ez a "cella készenlét és android rendszer" kombója hogy megeszi a telefont. (Csináltam 2x factory resetet stb de nem lett jobb.)
-
csipuka
senior tag
válasz
Avicularia #5500 üzenetére
Probalkozhatsz, de a korabbi linkemen levo Magisk-et hasznaltam en is, pedig eddig supersu-s voltam.
Gondoltam teszek egy probat, es eddig mukodik. -
válasz
Avicularia #5498 üzenetére
-
hard74
senior tag
válasz
Avicularia #5492 üzenetére
Ezt a Twrp-t rakd fel
https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=27225 -
csipuka
senior tag
válasz
Avicularia #5488 üzenetére
En igy csinaltam vegul, mukodik.
A factory reset elmaradt eddig, meglatom ma hogy viselkedik.
Eddig mozgatasra fekete alapon kiirta, pl a ha level volt, hogy kitol jott egy sorban, most mar csak 1 ikon van csak, es fel kell eleszteni a kepernyot teljesen hogy lassam a reszletesebb infot.
Vissza lehet allitani a regit modszert? -
válasz
Avicularia #5488 üzenetére
Rakj fel újabb TWRP-t, ha jól rémlik 3.1.0 utáni kell, most ránéztem, 3.1.1-2 a legújabb TWRP jelenleg (ha rootolt telód van, akkor rakd fel a hivatalos TWRP appot a Play áruházból)...
Viszont pláne főverzióváltásnál én azért meggondolnám a helyedben, hogy kell-e az Oreo így nagy hirtelen, ha nem akarsz wipe-ot. A hivatalos fórumban is a legtöbb hibáról szóló kérdésre az az első válasz, hogy teljes wipe volt?...
-
Tomi13
senior tag
válasz
Avicularia #5402 üzenetére
Avicularia: Köszönöm,kipróbálom ezt a gmaps-os megoldást ha nekem is működik egyszerűbb lesz az életem.
Cifu: 4.5.1-es verzió -
parkr
őstag
válasz
Avicularia #5234 üzenetére
valahogy logikusabbnak tűnne hogy felfelé veszem fel a hívást és lefelé rakom le
-
válasz
Avicularia #5232 üzenetére
Akkor lábon lőttem magam, lebuktam. Én az ilyenek miatt nem frissítettem.
-
válasz
Avicularia #5229 üzenetére
Ha jól rémlik, Ázsiában ez kezd lenni a bevett megoldás (vagyis hogy felfele húzva veszed fel), tehát a Oneplus a trendet követi...
-
válasz
Avicularia #5026 üzenetére
Nekem Nexus 5 is ezt csinálja mostanában, és főleg a Strava, de multkor navigálás közben a Maps is ezt csinálta.
-
Frederic
tag
válasz
Avicularia #5031 üzenetére
Hazafelé Bp-en egész délután szar volt
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Avicularia #5022 üzenetére
Hali
Nekem ezt a Paranoid Android 7.2.3 csinálja, hogy talál jelet a Waze, navigál kb 5-10 másodpercig, amdj eldobja (GPS keresés) , 2-3 másodperc megint van jel, aztán 5-10 másodperc és megint eldobja. Erről tudnak a fejlesztők, hogy ez van, majd megreszelik... más is elmászik neked? Pl google maps? Nem lehet Waze tudomány ez a bénázás? Nekem a 4.28.0.1-es Waze van fent.
laca
-
Frederic
tag
válasz
Nálam ugyanez van, waze a legproblémásabb.
-
snyper990
őstag
válasz
Nem, nekem pár másodperc alatt fix pozíciót ad. Nem vagy túl leárnyékolt helyen?
(#5019) Sanya: mindjárt küldök privát üzit
-
dptrsk
addikt
válasz
Avicularia #4967 üzenetére
igen, többnyire ezek a dolgok a szolgáltatótól is függnek, ha a speciális beállításokat lecseréli a szolgáltató univerzálisra, akkor minden VoLTE képes eszköz tud csatlakozni. Jelenleg szerintem bevezetés alatt van, tesztelik.
-
dptrsk
addikt
válasz
Avicularia #4962 üzenetére
Az általad linkelt oldalon le van írva, hogy csak Samsung S7 (edge) a kompatibilis modelljük, így OnePlus-on nem működik jelenleg.
-
XenHai
senior tag
válasz
Avicularia #4756 üzenetére
Nekem gond nélkül fel ment. 4.1.6
Meg tudja nyitni a dng fájlokat nagyon király... -
macii97
senior tag
válasz
Avicularia #4316 üzenetére
-
macii97
senior tag
válasz
Avicularia #4314 üzenetére
Frissítsd esetleg a twrp-t, töltsd le máshonnan a romot.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Avicularia #4156 üzenetére
Ötletem sincs mi lehet az oka... Ritkán jön elő, így következtetni sem tudok.
-
-igu-
veterán
válasz
Avicularia #4120 üzenetére
Az imént kerestem egy telefonszámot, amit tovább kellett küldenem, és a névjegyzékben azt láttam, hogy a nem máltai Whatsapp kontaktnál (hiába kezdődik a telefonszám +36-tal) úgy néz ki, hogy +356 36 20xxxxxxx
A máltai kártya az elsődleges nálam, jelenleg az az aktív mindenhez. Drupe tárcsázót használok, az külön mezőként kezeli a Whatsapp kontaktokat a telefonszámoktól, azokból generálva....
A magyar kártyát tettem elsődlegessé mindenhez (hívás, üzenetek, 3G), a helyi kártyát deaktiváltam, de a helyzet változatlan maradt.
-
dptrsk
addikt
válasz
Avicularia #4120 üzenetére
A svéd kártya roamingol, így az én tippem, hogy amiatt egészíti ki svédre.
-
Belba
őstag
válasz
Avicularia #4114 üzenetére
Tavaly (vagy tavalyelőtt?) a mobil Szolgáltatók mindenkit figyelmeztettek, hogy ezután felejtsük el a 06 előhívószámot és csak a +36-ot használjuk!...
Persze ettől függetlenül belföldön működik a 06, de lehetséges hogy külföldről nem... -
dptrsk
addikt
válasz
Ha a svéd kártyát letiltod, s úgy írsz 06ot, akkor is korrigál?
-
-igu-
veterán
válasz
Ugyanebben a helyzetben vagyok, de nálam minden szám nemzetközi előhívóval van elmentve (+36, +356, +44, +31, etc.), így nem találkoztam még ezzel a problémával.
-
Rick4
félisten
válasz
Avicularia #3679 üzenetére
Ami ugye minimum 1.1-gyel megszorzott listaár lehetett.
-
PistiSan
addikt
válasz
Avicularia #2536 üzenetére
Ajánlom én is a terméket, 2.5 hete rendeltem meg a kábelt, meg is jött a mai nap, megy a dash töltés is vele.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Avicularia #2847 üzenetére
Na én ezért nem frissítgetem a gyári appokat.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Dettó. A launchert ga frissíted is teljesen más lesz, mint az eredeti.
-
adamfriday
senior tag
válasz
Bár nem használom, de kipróbáltam, ugyanez a helyzet.
-
kano
nagyúr
válasz
Avicularia #2624 üzenetére
Van olyan gyári TG is ami állítólag majdnem a széléig ér, de az meg színes és kitakar valamennyit a látható kijelzőből.
-
válasz
Avicularia #2624 üzenetére
Nem, de az nem üvegfólia, így hajlik valamennyit.
-
kano
nagyúr
válasz
Avicularia #2622 üzenetére
Nem, csak egyszerűen az edge szélek nincsenek.
-
kano
nagyúr
válasz
Avicularia #2610 üzenetére
Óóóóó, szerinted mikor érünk mi oda ahol Svédország most tart?
De egyébként nyugaton sem mindenhol függetlenek (de hallottam, hogy több helyen azok).Szerk.:
Nem is feltétlen nyugat-keletre gondoltam. Inkább a hozzáállásra a törvényhozók, szolgáltatók részéről. -
Sanya
nagyúr
válasz
Avicularia #2556 üzenetére
Kínai újév volt.
-
PistiSan
addikt
válasz
Köszi az ajánlást, rendeltem most én is egyet, Május2 van írva, mint utolsó szállítási határidő, neked mennyi időre jött meg a kábel?
-
francia63
csendes tag
válasz
Avicularia #2551 üzenetére
Koszi,en is Blitzwolfot hasznalok az autoban,de gondoltam hatha van gyari,vagy azzal megegyezo minosegu,tudasu ,ocsoe.
-
francia63
csendes tag
válasz
Szia!Esetleg autos toltot nem lattal valahol?A gyarira picit sajnalok 30 eurot.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Én mondtam, hogy eredeti lesz.
Nekem még nem jött meg.
-
csipuka
senior tag
válasz
Hehe, mar ugy reklamozzak, hogy Oneplus 5-hoz is jo
-
válasz
Avicularia #2392 üzenetére
Dunno, én is stabil 4.0.3-on vagyok, nekem nincs semmi ilyesmi. Ez esetben a lent említett verzió az esélyes: RND eldönti a Google, hogy kinek mikor teszi elérhetővé...
-
Madwe
nagyúr
válasz
Avicularia #2298 üzenetére
Én azt használok, 2x playre léptet, de 3x playre (amire visszafele kéne léptetnie) kettőt léptet előre
Nem állítottam semmit se, alapból ilyen volt.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Avicularia #2204 üzenetére
Jogos, root miatt nem szeretnék wipe-ot.
Evvel kapcsolatban minden up to date az összefoglalóban?(#2203) PistiSan.:
-
lazajnd
tag
válasz
Avicularia #2200 üzenetére
too late
-
Viper26
nagyúr
válasz
Avicularia #2200 üzenetére
Custom ROM-ra gondoltam...nem tervezek váltani, csak ha egyszer kipróbálnám.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Avicularia #2198 üzenetére
Új rendszer felrakásakor egyébként is full wipe kellene nem?
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
Avicularia #2122 üzenetére
Én Ausztriában használtam egy SPAR-os adatkártyával, meg az itthoni Vodafonos kártyámmal és minden oké volt.
-
válasz
Avicularia #1787 üzenetére
mérőeszköz... mitől volna doktor
legalábbis az enyémnél nem írtak ilyesmit
-
válasz
Avicularia #1785 üzenetére
mi az az usb doktor?
-
válasz
Avicularia #1709 üzenetére
Egy sima SanDisk USB 3.0 / Type-C pendrive-om van, direkt a telefon miatt vettem.
-
válasz
Avicularia #1707 üzenetére
Igazad vagyon, a 3.5.6 esetében nekem ezt kellett bekapcsolni az OTG-hez.
Most rádugom a pendrive-ot, és egyből látja, és sehol sincs OTG-re vonatkozó opció. -
válasz
Avicularia #1705 üzenetére
OTG be van kapcsolva?
Beállítások -> Tároló & Memória -> OTG tároló opció
-
SzlobiG
félisten
válasz
Avicularia #1661 üzenetére
Ez nem hangzik jól, mindenesetre kár, hogy ezek előtt "stock" állapotban nem próbáltad ki. Kéne egy rom újra rakás ami a twrp-t is törli aztán próba, ha úgy is szar akkor sanszos a gari.
Remélem nálam nem lesz semmi, bár ahogy az én szerencsém tartja... Mindenesetre eléggé vicces, hogy ennyi gond van vele kicsomagolas után már a frissítés se megy zökkenőmentesen.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Avicularia #1659 üzenetére
Bl twrp előtt működött? Vagy azonnal ezekkel indítottál?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Avicularia #1657 üzenetére
Kifogtál volna egy hibás darabot?
Csak nem. -
Viper26
nagyúr
válasz
Avicularia #1625 üzenetére
Ez a 7.1-et jelenti?
-
válasz
biztatásként annyit tudok mondani, hogy nekem simán letöltötődött és fel is ment
-
Armi5
tag
válasz
Ha mégis fos lenne akkor lehet írok este egy valami rövid guideot hogy én hogyan oldottam meg
És ha másnak is szar akkor elolvassa
-
macii97
senior tag
válasz
Avicularia #1326 üzenetére
Ide írom, hogy megmaradjon a' zutókornak.
Szóval az első "hibaüzenet" csak figyelmeztetés, azzal ne foglalkozz annyit kér, hogy zárd vissza a bootloadert. A második már gázabb, valamikor a twrp telepítésénél, rootolásnál elsz@ródik ez a bizonyos dm-verity. Ha a rendszer elindul vele, akkor mindössze annyit kell tenni ahogy fentebb is írtam, minden védelmet le kell venni a telóról biztos ami biztos, majd twrp-ből a 3.5.4-es bootloadert felrakni. Ezzel eltűnik. (Érdemes elötte menteni még egyszer mondom, ha jelszót kér indításnál csak a factory reset segít.)
Ha el sem indul a rendszer, akkor twrp-ből kell felrakni egy romot, illetve ügyelni arra, hogy systemless root kell neki! Sokat szívtam, hogy nem figyeltem és system módban települt a supersu.zip, és bootloopolt a rendszer. Eddig egy zip csinált nekem systemless rootot, amit a 3t toolkitből szedtem ki, azzal elindult.Ezután valszeg életrekel a teló, és mehet az eltűntetés, majd titkosítás ha az eltűnt a factory reset miatt.
Ha nem megy a telefon szintén a 3t toolkitben van egy full wipe asszem ez a neve, azt ráküldtem, azzal hajlandó volt bekapcsolni (titkosítás miatt sokszor leállt stb azthittem eret vágok)
Hát most így elsőre más nem jut eszembe, b@xta a csőröm, de sikerült megoldani. Ha konkrét kérdés van megpróbálok segíteni, de így monológba dumálni oldalakat tudnék, amiért meg kikapok.Ja egyébként ezzel kapcsolatba felesleges írni a supportnak, azt írják vissza, hogy tedd fel újra a romot, majd az megoldja. Mintha nem azzal kezdtem volna, és rohadtul nem oldja meg.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Avicularia #1326 üzenetére
Szerintem, ide is írhatná. Másnak is hasznos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest