- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Csak egy jótanács, ha nem a sim kártyán, nem a telefonon, hanem a gmail fiókban (google címtár) tárolod a névjegyeket, akkor ilyen sose fordul elő, nem variál a több szavakból álló névjegyekkel sem, úgy mutatja, ahogy azt beírtad, és persze sosem tűnnek el a névjegyek. Amikor egy új névjegyet ementesz, megkérdi, hogy gmail vagy phone, előbbi a tuti. Ehhez a gmailes címtár funkcióhoz egyébként asztali gépen a gmailbe belépve a jobb felső sarokban a 4X3 pöttyre kattintással juthatsz el. Ott szerkeszted, beírsz új nevet, változtatsz az egyik régi szövegén, postai címet teszel mögé, és megjelenik a telefonon is.
-
twollah1976
őstag
Azt szoktam mondani, hogy ne a mának vegyél dolgokat, hanem a holnapnak.
Mp3-at hallgatok a mobillal, most úgy 100-150 órányi zene van fenn rajta, 70-80 db kép, meg 8-10 gigányi játék.
Soft Gold verzióm van, abból csak 64 gigás van, de így is bőven elférek rajta, a kész képeket amint WiFi közelében vagyok töltöm fel a felhőbe.A telefon tesztjének az adatlapja alapján a rendszer kb. 12 gigát csippent le a tárhelyből.
-
g0dl
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged