- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz
adamfriday #5937 üzenetére
Nem hiszem, hogy csak ez frissült, mert ha jól emlékszem 3xx MB-ot töltött le nekem. 2 app meg nem hiszem, hogy ekkora méretű lenne.
-
XenHai
senior tag
válasz
adamfriday #5937 üzenetére
Stabilba jöhetne már inkább valami!
-
Avicularia
veterán
válasz
adamfriday #5888 üzenetére
Nyilván elvárás, hogy ne rosszabb állapotban adják vissza (az enyém 100%-os, nincs rajta egy karc se).
Megnéztem youtube-on a szétszerelést, ehhez nem kell hőlégfúvó, szóval valszeg tényleg megbontották.
Na mindegy, ha nem esek bele a húsvétba 4 nap alatt megfordult volna szállítással együtt, ez nagyon jó idő szvsz, szóval jó időt futottak nagyon a szervizeléssel. -
Rick4
félisten
válasz
adamfriday #5872 üzenetére
Nem, azt írja, a saját tesztelésük SORÁN nem észlelték a felhasználó által bejelentett hibát.
-
Avicularia
veterán
válasz
adamfriday #5872 üzenetére
Remélem neked lesz igazad, de eléggé félreérthető szvsz amit írnak.
-
crixtm
tag
válasz
adamfriday #5808 üzenetére
Nekem 7.1.1 van fent, es delutanra ra kell toltenem. Igaz sokat hasznalom, de regebben kibirt egy teljes napot. LineAge-esek hogy vannak az akkuidovel?
-
PistiSan
addikt
válasz
adamfriday #5789 üzenetére
Mivel mára ígérik a Nightly verziót, ami az experimental verzióval ellentétben OTA-n is fog frissülni, ezért nem igazán javaslom a használatát, azt a pár órát csak kibírja akit érdekel.
OP3 (nem T) topicban már volt egy tesztelő, de ő vissza ment OOS-re elmondása szerint, nagyon nem részletezte a dolgot. -
szente
addikt
válasz
adamfriday #5717 üzenetére
Majd ha valaki felteszi, írhatna róla pár sort. A 20-as bétával mint ha jobb lenne egy kicsit az akku időm, nem szeretnék erről lemondani.
-
bunfi
őstag
válasz
adamfriday #5685 üzenetére
A bétában elvileg volt erre egy opció: [link]...
szerk.: De eljuttattál a megoldáshoz, mivel a labs funkciók közé rejtették és a költözéskor elfelejtettem bekapcsolni. A Prefer Legacy Icons az. Köszi!
-
parkr
őstag
válasz
adamfriday #5659 üzenetére
ez az hogy ott nem látszik semi különös
-
Rick4
félisten
válasz
adamfriday #5554 üzenetére
Érdekes...
-
metal01
őstag
válasz
adamfriday #5531 üzenetére
Én is annak a híve vagyok (voltam), hogy főverzió váltás esetén teljes gyalu. De öregszem ezek szerint. Már nincs kedvem hozzá
Meg hát egyelőre nem érzem, hogy gond lenne.
-
uzsolt88
csendes újonc
válasz
adamfriday #5454 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Végül megtaláltam a probléma okát.
Alkalmazások->Google Play Áruház->Adathasználat->és itt valamiért le volt tiltva a Wifi és a DataUsage is.Lekapcsoltam ezeket a letiltásokat és minden príma azóta
-
snyper990
őstag
válasz
adamfriday #5310 üzenetére
Én biztosan nem. Össze volt kötve a laptoppal, kihúztam a kábelt, feloldottam a képernyőt, és már nem volt ott. Próbáltam átállítani (ki-be kapcsolni) a Nova beállításokban, de nem reagált a kapcsolóra, újraindítás után sem. De mindegy, mert már megoldottam
-
crixtm
tag
válasz
adamfriday #5195 üzenetére
Ize. Akkor gyakorlatilag uj romot rakjak fel?
Vagyis: backup, annak lementeses, uj rom install a leiras szerint, majd restore?
Bocs a lama kerdesert -
Szedált
tag
válasz
adamfriday #5207 üzenetére
Nagyon köszi! Jobban szeretem lekapkodni APKmirror-ről, gyakrabban jönnek az új frissítések. Kínomban visszaállítottam az alapértelmezést, utána már felment. Hátrány, hogy újra kell pakolgatni az ikonokat, de legalább működik.
-
Pimpa
tag
válasz
adamfriday #5209 üzenetére
Ok, valóban nem olvastam vissza, írtam is hogy lehet már volt. Akkor megvan a magyarázat, nem tudtam erről a többlépcsős frissítgetésről
-
Pimpa
tag
válasz
adamfriday #5205 üzenetére
1, Hát ez kár, ez az egy dolog ami nem tetszik igazából. Nem ezeken az ikonokon fog múlni az akku ideje. Nekem jó az is ha csak 13 óra 56 percig bírja 13 óra 58 helyetti ha színesek.
2, Már tegnap ilyen volt és csak ma frissítettem 4.5.0-ra. Szóval nekem nem annak tűnik.
-
Locuste
tag
válasz
adamfriday #5202 üzenetére
Köszönöm!
-
gabee jr
tag
válasz
adamfriday #5181 üzenetére
Nem tudom, Launcer: 2.1.5, frissült volna? Egyébként be van kapcsolva az auto.frissítés, tehát lehetséges, hogy kapott újat.
Fizikai gomb a legidegesítőbb, eddig a bal gomb volt a vissza, most a jobb lett.
Nem barátom ez az Oxigen OS, Cyanogen ezerszer ésszerűbb, átláthatóbb volt anno a Oneplus 1-emen.
-
Locuste
tag
válasz
adamfriday #5174 üzenetére
Köszönöm!
-
g0dl
addikt
válasz
adamfriday #5157 üzenetére
Akkor van egy 4.5 a op3t re és egy régebbi 4.5 az op5-re?
A fordítási hibák bejelentéseinek javítását belerakták-e
-
válasz
adamfriday #5157 üzenetére
Én megvárom a tapasztalatokat.
-
Macika66
őstag
válasz
adamfriday #5111 üzenetére
De amikor én mondom, hogy érdemes 2-3 naponta újraindítani a készülékeket, akkor megkapom az ívet, jönnek magabiztosék, hogy 1.900 óra után csak a ROM-frissítés miatt kellett újraindítani, ne beszéljek már hülyeségeket...
-
SzlobiG
félisten
válasz
adamfriday #5097 üzenetére
Közbe a telekom topikba már írta egy 3T tulaj, hogy neki tökéletesen működik, csak szólni kell T-nek hogy aktiválják.
-
macii97
senior tag
válasz
adamfriday #5069 üzenetére
Semmi gáz vele, nyugodtan frissíthet mindenki!
-
AcCEsS
senior tag
válasz
adamfriday #5069 üzenetére
Ráfrissítettem, nálam egyelőre hibátlan... Köszönöm!
-
csipuka
senior tag
válasz
adamfriday #5047 üzenetére
Ja, ezt irjak, de nem kapcsolom ki.
Van kozod a P5-hoz es az NME-hez? -
SzlobiG
félisten
válasz
adamfriday #5011 üzenetére
Szintén ugyanazt hozza és mintha picit gördülékenyebb lenne, de lehet csak placebo...
-
crixtm
tag
válasz
adamfriday #4972 üzenetére
Este adok neki egy cache torlest, mert reggelre feladta a Nova is.
Amugy megjott a rhinoShield bumper, es eleg utos darab. A kapcsolo megoldas kulonosen tetszik, a power gombot viszont kell nyomni mint suket a csengot.
Meg az uveg is, de ahhoz meg kell egy kis lelkiero.ez meg gondolom mindenkinek megvolt: [Hidden Features of OnePlus 3T]
-
laskr99
addikt
válasz
adamfriday #4841 üzenetére
Kár,hogy nem lesz android P a telefonra.
-
adamfriday
senior tag
válasz
adamfriday #4782 üzenetére
Újra install? Nálam hibátlanul megy.
-
Tomi13
senior tag
válasz
adamfriday #4782 üzenetére
Igen,minden engedélyezve van, működött rendesen a mostani frissítésig.
-
macii97
senior tag
válasz
adamfriday #4779 üzenetére
Mehet fel minden rendben!
-
válasz
adamfriday #4751 üzenetére
Az én értékrendben az, hogy egy kevesebb, mint egy éves telefonnak már több, mint két havonta jön a frissítés, hanyagolásnak minősül.
Sejthető volt, hogy így lesz, ezt le is írtam az összefoglalóban. A Oneplus 2 is ugyebár az elején még havonta kapta a frissítéseket, aztán tavaly júniustól kezdve inkább 3 havonta. A legutolsó pedig ugyebár már lassan 4 hónapja jött ki (OOS 3.5.8, mégpedig 2017.04.12 volt a kijövetel). Ez vár sajnos ránk is, mondjuk ha az Android O-t még kihozzák, az még szép lenne (ígérni ígérték...).
-
bunfi
őstag
válasz
adamfriday #4751 üzenetére
Magam részéről 3/4 évet vártam, hogy a G2 international, független változata megkapja az 5.0.2-t, az összes függő, amerikai modellekhez képest. Ezt nehezen tudná a oneplus tetézni.
-
válasz
adamfriday #4748 üzenetére
Ott van az összefoglalóban, de kimásolom neked, dőlttel jelölve a "hotfixek", amiket említettél:
OOS 3.5.1 -> Android 6.0.1 (ezzel indult az első széria kiszállítása)
OOS 3.5.3 -> Android 6.0.1 (2016-11-28, bugfixek, UI update)
OOS 3.5.4 -> Android 6.0.1 (2016-12-19, optimalizációk, bugfixek)
OOS 4.0.2 -> Android 7.0 (2017-01-20, első Nougat főverzió, a frissítést leállították bizonyos bugok miatt)
OOS 4.0.3 -> Android 7.0 (2017-02-13, a 4.0.2 nagyobb bugjait javította, IPv6 támogatás)
OOS 4.1.0 -> Android 7.1.1 (2017-03-17, android főverzió váltás, leállították az OTA frissítést bugok miatt)
OOS 4.1.1 -> Android 7.1.1 (2017-03-28, a 4.1.0 egyes bugjait javították benne)
OOS 4.1.3 -> Android 7.1.1 (2017-04-11, bugfixek, kamera bemozdulás fix, stb.)
OOS 4.1.5 -> Android 7.1.1 (2017-06-07, bugfixek, optimalizáció, stb., visszavonták az OTA-t)
OOS 4.1.6 -> Android 7.1.1 (2017-06-12, bugfixek, optimalizáció, stb., a 4.1.5 javított verziója)Lehet látni, hogy a 4.1.3 és a 4.1.5 között volt az első (csaknem) két hónapos botlás, de ott a 4.1.4-nek kellett volna jönnie, ami ugye nem jött. Azt meg lehet látni, hogy a stabil frissítés a 4.1.3-ig általánosan hónaponta jöttek.
Megjegyzés: a verzióváltások eddig hozták (majdnem) mindig az android biztonsági frissítéseket is. Ez is botladozott már, a 4.1.5-ösben is csak márciusi volt.
-
d0pam1n
csendes tag
válasz
adamfriday #4714 üzenetére
Gyári dash töltővel, ütközésig tolva...
-
válasz
adamfriday #4640 üzenetére
Ez így van, de tény, hogy finoman szólva is ronda a grafikája. Miközben pedig tele van a Play áruház szebbnél szebb grafikás időjárás appokkal, csodálkoznék, hogy sokan használnák a Oneplus félét.
Szerintem...
-
-igu-
veterán
válasz
adamfriday #4638 üzenetére
A képek alapján elég minimalista (és ronda) lett.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
adamfriday #4636 üzenetére
Feltettem, egyelőre minden ok! A biztonsági javítás szintje még mindig május 1.
-
svarc86
csendes tag
válasz
adamfriday #4605 üzenetére
Fasza... Konkretan harom ora alatt a zsebemben kepes esni 30-40 szazalekot. Kegyetlenul jol birta idaig az akksi... Remelem csak a rendszer szarakszik.
Ujrainditas frissitesek mindent probaltam. Wipe-ot meg nem... -
válasz
adamfriday #4605 üzenetére
Újraindítás, alkalmazások frissítése megvolt már?
-
laskr99
addikt
válasz
adamfriday #4536 üzenetére
-
gabee jr
tag
válasz
adamfriday #4488 üzenetére
-
gabee jr
tag
válasz
adamfriday #4482 üzenetére
Ja, csak 3G-n van, HSPAP, ha ez mond valamit.
És elvileg van 4G-s lefedettség, és az APN is jól van beállítva. -
AcCEsS
senior tag
válasz
adamfriday #4464 üzenetére
Felraktam, egyelőre minden ok! Köszi az értesítést!
-
zselijan
csendes tag
válasz
adamfriday #4461 üzenetére
És tényleg működik! Kicsit macerás volt míg megtaláltam, meg apk-ból kellett telepítrni, de azóta nincs gond a hívással. Még egyszer köszönöm.
-
zselijan
csendes tag
válasz
adamfriday #4461 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom.
-
-igu-
veterán
válasz
adamfriday #4444 üzenetére
Engem az zavar, hogy lezárt képernyőnél, amikor zsebre vágom a telefont, rendszeresen képernyőmentést csinálok akaratlanul.
-
bunfi
őstag
válasz
adamfriday #4396 üzenetére
Akkor megvan a megfejtés. Keresek másikat. Köszöntem szépen!
-
DummyBoy
senior tag
válasz
adamfriday #4350 üzenetére
Igen, sajnos ezt tudom ...
Viszont kicsit meglep, hogy nincs olyan beállítási lehetőség, hogy NE váltson már internetezés közben EDGE-re, ha épp nincs hivás, de ott erősebb a jel.
Mert most vonatozás közben vagy nincs net, vagy nem tudnak hívni ... köztes opciót keresnék ...
-
kano
nagyúr
válasz
adamfriday #4350 üzenetére
Ez már nincs így, ha jól tudom. A Telekomnál már van VoLTE. Persze a lefedettség még gyér.
-
válasz
adamfriday #4327 üzenetére
Pedig egy éve olvastam erről, csak gondolom nulla alkalmazás támogatja, még a G appok se.
-
Rick4
félisten
válasz
adamfriday #4220 üzenetére
-
macii97
senior tag
válasz
adamfriday #4220 üzenetére
Érdekes, hogy az utóbbi 2-3 betából nem került bele semmi... :\
-
Land
veterán
válasz
adamfriday #3993 üzenetére
Akkor akciózzák le erre a pár napra. Rendelnék jó áron.
-
enterlaci
senior tag
válasz
adamfriday #3993 üzenetére
Az 5-re viszont még nincs hivatalos bejelentés, ugye? Szóval holnap rendelni kell 3T-t vagy várni pár hetet, hónapot amíg lesz telefon?
-
Rick4
félisten
válasz
adamfriday #3702 üzenetére
Asszonynak egy héttel később érkezett meg nyáron a op3, és februárban egy héttel korábban a op3t, neki még mindig a júliusi sim van benne...
-
Macika66
őstag
válasz
adamfriday #3008 üzenetére
Sajnos nem túlzás.
Még mindig rengeteg az 1 GB RAM-mal szerelt mobil.
Csak egy FB-kliens, a Messenger és a Viber agyonvágja 1,5x az egész RAM-ot.
Onnantól elkezdődik a ki-be írogatás-olvasgatás, folyamatosan. És a hatvanadik órában beüt egy pici hiba, már bukott is a stabilitás.Szerintem naponta 30 mp-et megér a stabilitás...
-
-igu-
veterán
válasz
adamfriday #3008 üzenetére
BB10-en volt 24 hetes uptime-om.
Akkor is csak egy telepített frissítés indokolta az újraindítást. -
nofi
addikt
válasz
adamfriday #2956 üzenetére
Ránézek
-
Szedált
tag
válasz
adamfriday #2835 üzenetére
Nekem fenntartásaim vannak a Pushbullet-el kapcsolatban, mert még édesanyámhoz is kér hozzáférést. Ti megbízhatónak tartjátok?
-
Heroldg18
tag
válasz
adamfriday #2812 üzenetére
Köszönöm, bár idő közben valahogy a OneDrive is felajánlotta hogy szinkronizálja a képeim.
Más:
Azt valahogy le lehet tiltani, hogy amikor a telefon zárolt állapotban van, akkor a mobil adatkapcsolatot ne lehessen kikapcsolni? Ha esetleg ellopják/elhagyom a telefont akkor legyen bekapcsolva az adatkapcsolat
Keresgéltem interneten, de egyelőre jó megoldást nem találtam. Amit most használok, hogy levettem az adatkapcsolat gyors gombot az értesítési sávból -
Tarokk79
aktív tag
válasz
adamfriday #2828 üzenetére
Ha ezek frissülnek, akkor kell valamit csinálnom, hogy a készülékemen is frissüljön?
-
Szedált
tag
válasz
adamfriday #2828 üzenetére
Köszi az infót!
-
kano
nagyúr
válasz
adamfriday #2812 üzenetére
Ezt a Quickpic-et is rá lehet venni ilyenre (akár Onedrive-ra is). A playből leszedhető azt hiszem csak CM felhőbe ment.
-
Sajtqukac
tag
válasz
adamfriday #2796 üzenetére
Nem ajánlom, ha valaki megszokta, hogy felfelé húzásra a Google keresés jön be mert ebben az újban ez már nem működik sajnos.
-
BOANerges
tag
válasz
Köszönjük! 😊
-
kantortomi
csendes tag
válasz
És mi változott benne? Vagy nem próbáltad? Mert múltkor, amikor kiirtad, hogy frissültek alkalmazások, azon a linken, feltettem a frissebb galériát, arra az abbahagyta a normális, ámde buta működést, és csak egy reset segtett, mert nem tudtam root nélkül megjavitani.
-
Frederic
tag
válasz
adamfriday #2605 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszokat.
1. Nahh akkor tesztelem még de megnyugtató a dolog.
2. Igen angolra van állítva, konkrétan az "Ok Google" megtanítása nem sikeres nálam.
4. Hmm ez fura nekem fagy rendesen nem igazán tudok visszalépni egy elolvasott üzenetből. Kérdés neked van beállítva alapértelmezett sim az sms-nél?
-
bilikm
csendes tag
válasz
adamfriday #2540 üzenetére
Szia!
Nálam is ez a helyzet a kijelző méretezésnél, az eddigi 4 ikon helyett, 5 fér el egy sorban. A frissítés után a widgetek is kisebbek voltak és jobb oldalt lett 1-1 cm üres hely mindegyik mellett. A megjelenített méret beállításoknál az 5 lehetőség közül most a 2. az alapértelmezett. A 7.1.1-ben levő "nagy" jelölésű a 7.0-ban levő normál.
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
adamfriday #2540 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek adamfriday és hard74.
Jól el dugták -
válasz
adamfriday #2313 üzenetére
Ezeket simán fel lehet telepíteni vajon 4.0.3-as alá is?
-
crank.
csendes tag
válasz
adamfriday #2002 üzenetére
Ez nem megoldas. Eddig sem volt gond ezekkel a beallitasokkal.
-
Starz561
tag
válasz
adamfriday #1917 üzenetére
Nekem annyira nem is nagy gond hogy be sárgul, csak védje a telefont egyenlőre. Spigen rugged armort akartam venni de sehol nem találtam reális áron.
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
adamfriday #1753 üzenetére
Köszi
Eszembe nem jutott volna. Csináltam egy visszaállítást és nem tudtam működésre bírni, de így már ok
thx -
snyper990
őstag
válasz
adamfriday #1606 üzenetére
Kipróbáltam, amikor 3 hete megkaptam, már MM alatt is működött... Gondolom mindent megtesznek, hogy minél több tulajdonos váltson Nougat-ra...
-
kano
nagyúr
válasz
adamfriday #1606 üzenetére
Mit kellene látni?
-
vika1010
tag
válasz
adamfriday #982 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, telóról vagyok és itt ugye nem mutatja az összefoglalót
)elnézést a figyelmetlenségért, szerinted megéri váltanom, tudnál irni pár sort?
-
mrdavid
aktív tag
válasz
adamfriday #865 üzenetére
Szia
megtettem már 3x is, pár napig jó s megint kezdi...
-
Madwe
nagyúr
válasz
adamfriday #644 üzenetére
Tekintve h céges adatok is vannak, nem adom meg csak úgy egy weather appnak a fotó és telefonkönyvem, legyen elég neki a location, sebaj, lecseréltem
A legfrissebb security update akkor ezek szerint novemberi s beta rendszereken láttam frissebbet csak, ha jól sejtem?
Köszönöm a válaszokat, igérem nem noobkodok tovább én sem
-
nofi
addikt
válasz
adamfriday #646 üzenetére
*iguana*
Egyelőre visszalököm ezt aztán majd idővel úgy is elkezdek kísérletezgetni -
válasz
adamfriday #640 üzenetére
Néztem én is, de nem igazán érzek késztetést, hogy egy kiszivárgott ROM-ot rakjak fel. Mondjuk amit írnak, az pozitív (sima működés, még jobb akkumulátor idő).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest