- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Hamarabb kellett volna eszedbe jusson.
Itthon sem üveg, sem fólia nincs, ha van, csak úgy csinálják, hogy ŐK is megrendelik és 2-3 hét múlva postázzák Neked.
Csak ez így még drágább...Ha megrendeled és megérkezett, akkor én felrakom Neked nagyon szívesen, feltéve ha pesti vagy.
-
Szerintem nem nagyon találsz ilyen helyet, mert egyszerűen ehhez a Oneplus telefonok túl kicsi számban vannak a piacon...
Max. olyat csinálhatsz, hogy megrendeled neten (ebay, vagy valamelyik kínai webshop) és utána ha megjön, elbattyogsz egy random telefonbolthoz, ahol kb. ezer forintért felhelyezik.
-
-
snyper990
őstag
Fotók esetén én régebben fájlkezelővel külön mappába áthelyeztem a képeket a DCIM mappán belül, akkor a galériában is külön mappában jelennek meg. Manapság már nem foglalkozom ilyesmivel, egyszerűen átlátható és kereshető az egész Google Fotókban pl.
Zene esetén ki kell tölteni az id tageket, akkor rendszerezi normálisan bármely lejátszó app -
Tomi13
senior tag
Közben meg is válaszolom a probléma megoldását, lehet másoknak is segít, a wazze is működik rendesen.
Szóval a gond az volt, hogy valószínű a frissítés miatt a vodafone beállításai visszaálltak a gyárira ami ugye nem jó. Ahogy a fenti gyik-ban is le van írva,csak törölnöm kellett a hozzáférési pontnál a wapos vodafone netet és automatikusan beállította a helyes internet.vodafone.net-re. Most már van normálisan értesítés + a wazze is tervez 4g-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged