- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan boltot Budapesten ahol lehet vásárolni (felrakatással együtt) kijelzővédő fóliát 3T-re?
Tegnap három üzletben voltam és mindenhol úgy néztek rám,mintha az űrből jöttem volna...
Köszönöm -
Tomi13
senior tag
Sajnos bármilyen GPS állító,tesztelő programot telepítek fel, nem látja a gps-t. Ha újraindítom akkor minden okés...
Szerk: Találtam egy külföldi one+ fórumon egy megoldást. A beállításoknál a tartózkodási hely-en belül van egy olyan opció, hogy mód és ott át kell állítani "csak a készüléken" -re. Így pár mp alatt talál most jelet.
-
Tomi13
senior tag
válasz
randras_83 #5417 üzenetére
Kipróbáltam az app-ot , nekem ez sem talált jelet csak ha újraindítottam a telefont
Az AGPS adatokat nem engedte frissíteni mert ahhoz a fizetős pro verzió kellene. -
Tomi13
senior tag
válasz
Avicularia #5402 üzenetére
Avicularia: Köszönöm,kipróbálom ezt a gmaps-os megoldást ha nekem is működik egyszerűbb lesz az életem.
Cifu: 4.5.1-es verzió -
Tomi13
senior tag
Sziasztok!
Waze GPS problémára van már valami megoldás? Ha elindítom akkor nem találja a gps-t, de ha újraindítom a telefont akkor egyből látja a jelet. Vicc hogy naponta újra kell többször indítani ha navigálni akarok
A Google maps viszont teljesen jól működik,ott azonnal van GPS jel. -
Tomi13
senior tag
Sziasztok!
Elnézést a laikus kérdésért, de hogyan tudok külön mappákat a fotóknál vagy zenéknél létrehozni amibe külön tudom válogatni őket?
Köszönöm. -
Tomi13
senior tag
Közben meg is válaszolom a probléma megoldását, lehet másoknak is segít, a wazze is működik rendesen.
Szóval a gond az volt, hogy valószínű a frissítés miatt a vodafone beállításai visszaálltak a gyárira ami ugye nem jó. Ahogy a fenti gyik-ban is le van írva,csak törölnöm kellett a hozzáférési pontnál a wapos vodafone netet és automatikusan beállította a helyes internet.vodafone.net-re. Most már van normálisan értesítés + a wazze is tervez 4g-n is. -
Tomi13
senior tag
Sziasztok
A következőt produkálja a telefonom, ha bármilyen facebook,viber,stb értesítés jön akkor azokat nem tölti le / be csak ha wifi-re vagyok csatlakozva. Eddig ment,nem állítottam el semmit, lehet hogy az új frissítés cseszte el.
Próbáltam mindkét sim-re átállítva az adatot, egyikkel sem jelzi, pedig forgalom van rajtuk,mert netezni, youtube-ot nézni tudok.
Esetleg ötlet? Ja és a wazze nekem is rossz,de csak ha 4g-n vagyok, wifi közelben azt is megtervezi pillanatok alatt. -
Tomi13
senior tag
válasz
adamfriday #4782 üzenetére
Igen,minden engedélyezve van, működött rendesen a mostani frissítésig.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok!
Lehet kicsit off kérdés lesz, de hátha más is belefutott.
A Waze legutolsó frissítése óta nem működik a program, nem látja a GPS jelet, olyan mintha nem lenne bekapcsolva. Más gps-t használó app viszont simán megy.
Esetleg ötlet valakinek a megoldásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest