- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
enterlaci #3951 üzenetére
Időről időre felmerül (igaz, a 3T topicban még nem, cska a simában) a téma, hogy miért jó a DASH.
Azért jó, mert az OnePlus (és az OPPO cég) modelljeiben egy egészen klülönleges akkumulátor-rendszer van, egy ún. OPPO charging system.
Nem, nem ők találták ki, cska ők alkalmazták először mobiltelefonokban.
Elektromos repülő és autómodelleknél igen régóta alkalmazzák az ún. cellánkénti töltést.Az OnePlus3-nál (ill. a VOOC charging systemnél) nem egyetlen cella van a nagy akkumulátorban, hanem 2-3 db, párhuzamosan kötve. A töltés pedig cellánkénti vezérléssel történik (ezért van a gyári akksinak 6 db érintkezője).
Így oldható meg, hogy a közel 4A-es töltőáram ne tegyen kárt a cellákban. És hogy (ellentétben a QuckCharge szabványokkal) a gyorstöltés ne eredményezzen semmilyen melegedést... -
Macika66
őstag
válasz
enterlaci #3949 üzenetére
..viszont igen, sokszor futottam bele magyar webshopok hirdetésébe, hogy "ahhoz nincs töltő, meg ez sincs az sincs, de kicsit drágábban van!" Ez komoly, nem kamu, viszont borzasztó.
Nem, ezek nem magyar webshopok, ezek szarházi csempész cégek oldalai, akik minél többet akarnak lehúzni Rólad...
Az ilyeneket NAGYON messzire el KELL kerülni!!!
Ezeket egy könyvben sem lehet említeni az ultrakorrekt OnePlus-csapattal, nem hogy egy oldalon...
-
Macika66
őstag
válasz
enterlaci #3922 üzenetére
Úgy gondolod, hogy töltő nélkül adnak egy készüléket?
Szerintem erre nincs példa a piacon...
Az OnePlus nem gyárt NEM DASH töltőt Onaplus 3(T)-hez.Ugyanazt az oldalt nézzük amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged