- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorkmc
tag
válasz
BOANerges #2730 üzenetére
A CE változat a beta verzió. A Stable-t rakd fel. Tényleg stabil. :-)
Igen, elég a dirty flash. Annyiban más a FreedomOS mint az Oxygen, hogy itt szabadon kiválaszthatod, hogy milyen gyári appok menjenek fel. Egészen üres OS-ed is lehet így. (A fórumot olvasva egy google chrome mindenképpen kell majd a telefonra) -
boros44
tag
válasz
BOANerges #2719 üzenetére
Ez egy teljes ROM, nem valami kiegészítő OxygenOS-hez. Azonban az OxygenOS adja az alapját. Gyakorlatilag vették a gyári OxygenOS forráskódját és hozzátették azokat a dolgokat, amit tud a FreedomOS pluszba. TWRP-ben lehet telepíteni ugyanúgy, mint bármilyen más ROM-ot. Formázod a dalvik cache-t, cache-t, system-et és a data-t. Utána TWRP-ből telepíted a FreedomOS-t. A telepítő nem csak magától végigfut, ahogyan azt megszoktuk, ugyanis ez egy Aroma telepítő. Ha még nem hallottál róla, akkor lényegében annyi, hogy amikor elindítod a telepítőt TWRP-ből, akkor bejön egy másik ablak, ahol sok mindent be tudsz állítani és utána azok felhasználásával telepíti a rendszert (például így tudod kiválasztani azt is, hogy melyik root appot tegye fel). Egyébként nem kell hozzá Gapps sem, mert azt is tartalmazza a telepítő.
Én nem tapasztaltam semmilyen hibát, ugyanolyan stabil, mint az OxygenOS 4.1.0.
Itt a link a fórumhoz: [link]
Itt pedig a link a letöltéshez (fórumról vettem): [link] -
-
zhata
senior tag
válasz
BOANerges #2690 üzenetére
Amennyiben a telefon belső fájlstruktúrájában szeretnél tallózni a számítógépre telepített TC-vel, használt az FTPserver(Pro) appot, ezzel FTP kapcsolatot hozhatsz létra a TC-vel, az egyik ablakban a telefont látod, a másikban a gépet. Dugdosni se kell, WiFi-t igényel. Konfigurálni pofon egyszerű.
-
válasz
BOANerges #2690 üzenetére
A Win - Op3T kapcsolat terén nekem is volt gondom, bármilyen más telót rádugtam Win10-es otthoni gépemre, működött a fájlátvitel, viszont az OP3T esetében nem látta. A megoldás nálam ez volt.
Az OTG problémára továbbra se tudok mást mondani, amit már leírtam, ha ott minden stimmel, akkor másik átalakítóval megnézni, hátha...
-
BOANerges
tag
válasz
BOANerges #2668 üzenetére
Üdv Guruk !
Fenti problémám még mindig nem oldódott meg, tudtok javasolni valamit?
Mitől lehet az, hogy egy micro-C átalakítóval feldugott OTG pendrive -ot nem ismer fel a kicsike? Az Oneplus 2 simán felismerte és kezelte...Másik kérdésem:
asztali gépen Total Commander, USBdriver és ADB plugin feltelepítve.Oneplus 2 készüléket rádugva tudtam tallózni a belső memóriát, a 3T -t nem. Fájlkezelő feldobja, de nekem kényelmesebb (volt) a TC.Köszönöm a segítséget!
-
magyarl
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alkoholista nevelde
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest