- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Starz561 #6001 üzenetére
Egy ideje 5.0.2-n voltam, épp le tudtam tölteni, mielőtt visszaszívták, most 5.0.3, nem veszek észre semmi különöset. Ha töltődik, és telefonálok, nyomkodom, nyilván melegedni fog. De mivel fogyassztásban kb ugyanaz, nem terheli le semmi sem jobban a procit, mint a 7-essel.
-
Rick4
félisten
válasz
Starz561 #5849 üzenetére
Nem garis már a készüléked? Ki, hol, mennyiért fogja kicserélni? Én kérnék egy ajánlatot a "gyári" szerviztől erre a műveletre, nem dolgozhatnak sokért, és gondolom a gari se ugrik.
Nekem két 3T-t kellene házcserélni, egyiket mérgemben a földhöz vágtam, annak a felső sarka nyomódott meg, másik szimplán a betonra esett a kezemből, annak meg a kijelző alatti rész lett megnyomorítva. Egyelőre nem látom értelmét a cserének, és a karcos helyett az új állapotú készülékház egy eladáskor is felfelé viszi az árat, tehát még meg is térülhet a dolog.
-
-
Starz561
tag
válasz
Starz561 #5630 üzenetére
Íme az eredmény: OOS 4.5.1 SoT
OOS 5.0 Oreón minimálisabb használattal jött össze 4ó20p sot. Nougatnal, amint levettem töltőröl a telefont csak nyüstöltem. Óreónál ha csak nyüstöltem a telefont ilyen 3ó40-50p SoT jött össze általában.(Ha netán zavar valakit, hogy ide írom le az összehasonlítás eredményeit attól elnézést.
)
-
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Starz561 #5135 üzenetére
Pont tegnap rendeltem ilyet én is, illetve az ugyanitt kiválasztható lágy fóliából is kértem pár darabot.
A fóliáról valaki korábban azt írta, hogy totál jó méretű, szinte a gyárival megegyező. Nekem is az a gondom, hogy a rendszeres nadrágzsebbe csúsztatás elkezdte felhúzni a képernyő tetején a gyári fóliát.
-
Starz561
tag
-
-
Macika66
őstag
válasz
Starz561 #3176 üzenetére
Ez kb. az a szint nekem, mint a világ legdrágább kávéja, a Kopi Luwak.
Amit a cibetmacska ürülékéből szedegetnek ki szemenként, mossák, majd pörkölik. Aranyárban mérik.Na szóval ezen a civet coffee-n is elgondolkozom, hogy HOGY jött rá az ember...
Ahogy ezen a piros logon is. Kinek jut eszébe dörzsölni és szagolgatni...
-
válasz
Starz561 #2771 üzenetére
Tisztázzuk:
OOS 4.0.2 / 4.0.3 -> Android 7.0
OOS 4.1.0 / 4.1.1 -> Android 7.1.1Tehát akkor neked most OOS 4.0.3-ad van? Fel kell raknod a 4.1.0-át, és utána fogod tudni megkapni a következő, 4.1.1-es frissítést. A frissítések egymás után, sorban jönnek, nem fogsz OTA-n a 4.0.3 után 4.1.1-et kapni.
-
metal01
őstag
-
twollah1976
őstag
válasz
Starz561 #1918 üzenetére
Volt Spigen Rugged Armor tokom, kb. 2 percig volt a telefonon.
Csúszós, billeg a telefon, maradjunk annyiban, hogy annyi pénzt amennyiért árulják nem ér meg.
Pár levélváltás után küldem is vissza az eBay-es eladónak.Tanulság, többet drága tokot, n+1 forint kiszállítással nem veszek.
Elég nagy lutri a telefonra úgy tokot venni, hogy a vásárlás előtt nem tudja megmacerálni, nyomorgatni, kipróbálni az ember.
-
redst4r
tag
-
-
mrdavid
aktív tag
válasz
Starz561 #906 üzenetére
én pontosan így voltam a vásárlással mint te, nekem a kamera abszolút csak azért kicsit csalódás, mert tesóm s7vel összehasonlítva este, és mozgásban lévő tárgyak fókuszálásakor elverzik vele, de ár érték arányt tekintve majdnem tökéletes, nekem igazából a led fénye gyenge csak...
-
nofi
addikt
válasz
Starz561 #903 üzenetére
Mindenképpen próbálj meg élőben kipróbálni egyet mielőtt veszel, illetve ha más nem, 15 napon belül vissza lehet küldeni (én feleségemét visszaküldtem mert neki nagyon nem feküdt ez az egykezes 5,5"). Nem akarok itt vészmadárkodni de gyakorlatilag ez a kamera, illetve szoftveres háttér már a nyári OP3 rajtja óta nagyjából így üzemel, szóval meglepődnék ha változna még valami ezen a téren.
-
-
válasz
Starz561 #558 üzenetére
Már bocsi, de gratula, ha ezek elriasztanak a telefontól. Ha ilyenekre támaszkodsz, kb. sose fogsz telefont venni, mert minden típusnál fogsz találni olyat, hogy ez vagy az nem működik, elszíneződött pár embernek a képernyő (szinte bármelyik telefon), lepattogzott a festés (LG G4) és így tovább.
Én személy szerint nem tapasztaltam semmi hardware problémát, volt egy PC csatlakozási gondom (Windows issue) meg volt egy esetem, amikor valami miatt a Google alkalmazások ébren tartották a telefont (újraindítás után helyrejött).
-
csipuka
senior tag
válasz
Starz561 #558 üzenetére
Hu basszus, szep lista...
En ezek jo nagy reszevel nem talalkoztam.
Atnezve csak 1 dolog amibe belefutottam, hogy a chromecast-ra nem tudtam mirror-ozni a telo kepernyojet. Erdekes mondon a youtube app-ban siman sikerult atkuldeni a video-t. Nna majd este raprobalok a 3.5.4-el is.
Nekem a legnagyobb gondom csak, hogy tul hangos, es nem tudok custom notification-t beallitani. Amugy faja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest