- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpa
tag
válasz
adamfriday #5209 üzenetére
Ok, valóban nem olvastam vissza, írtam is hogy lehet már volt. Akkor megvan a magyarázat, nem tudtam erről a többlépcsős frissítgetésről
-
Pimpa
tag
válasz
adamfriday #5205 üzenetére
1, Hát ez kár, ez az egy dolog ami nem tetszik igazából. Nem ezeken az ikonokon fog múlni az akku ideje. Nekem jó az is ha csak 13 óra 56 percig bírja 13 óra 58 helyetti ha színesek.
2, Már tegnap ilyen volt és csak ma frissítettem 4.5.0-ra. Szóval nekem nem annak tűnik.
-
Pimpa
tag
Lehet már volt:
Hogy tudnék egy kis színezést adni a státusz sornak a telefon tetején. Ez a fekete-fehér kombó elég szegényes. A régi telefonon a két SIM kártyához tartozó térerősséget jelző ikont is be tudtam különböző színekre állítani.
Meg úgy egyébként lehetne-e a kijelzett státusz ikonoknak a formáját változtatni?A másik: a gyerek valamit csinált a telefonnal s nincs application ikon lent, hanem felfele húzva a alsó részt jön elő a telepített alkalmazások ablaka. Hogy lehet visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Dark Souls sorozat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Doctor Who (2005)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Napelem
- Google Pixel topik
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged