-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamfriday
senior tag
-
-
Macika66
őstag
válasz
gabee jr #4519 üzenetére
Ezzel nem az a gond, hanem az, hogy Magyarországon mobilnet téren eltolódott az igény a nagyobb sebességre. Ezért pl. a Telenor összefeküdt a Telekommal, közösen használják egymás LTE B20 antennahálózatát.
A Voda is befejezte a HSPA fejlesztést, inkább B20-on fejleszt ő is.Így sok helyen előfordul, hogy egy helyen (távolabb a nagyvárosoktól) vagy B20 LTE van, vagy EDGE, HSPA nincs.
És ha B20 nincs a telóban, akkor ugye...
Na de majd meglátod...
-
csipuka
senior tag
válasz
gabee jr #4494 üzenetére
Mivel 3 verzió van a telobol, ezért alap, hogy vásárlás előtt meg kell kérdezni melyiket árulja a delikvens. Én most nyaralni jöttem haza, ezért csak H+ van nekem, de az mindenhol. Mondjuk amikor Pesten a belvaroson atjottem akkor átváltott és 4G-t írt ki, de erre számítottam. Amcsiban viszont LTE-t ír ki. Az OP5 egyetlen motiváló újdonsága, hogy minden LTE bandet támogat, és egy verzió van belőle.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged