- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
Üdv!
Valakinek dísznek kell egy 3T midnight black doboz?
-
laskr99
addikt
válasz twollah1976 #6459 üzenetére
Az ingyenes felajánlás az teljesen engedélyezett mivel semmit nem kérek cserébe érte.
-
laskr99
addikt
Valakinek kell 2 üvegfólia ingyen a topikból? Teljes fedésű itt ajánlott darab, bontatlan, csak a dobozát bontottam ki.
-
laskr99
addikt
Nemsokára küldeném gariztatni a telót. De valami miatt nem tudom lemásolni a dolgokat róla. Ahogy felcsatlakoztatom a gépre, megjelenik a teló , elkezdem leszedni a cuccokat, majd random, újra csatlakozik, le és vissza 1mp alatt, természetesen a másolás megszakad. Kábel jó, nem tört meg, tölteni tudok vele. Driverek fent vannak W10. Valakinek valami ötlete?
-
laskr99
addikt
Mekkora erejű beégésnél cserélik a kijelzőt garisan? Kezd az állapotsáv odaégni
-
laskr99
addikt
Másik kérdés, hátha valaki használ substratumot.
Megvettem az andromeda-t és leszedtem egy oreo témát. Kiépítette a fedvényt, restart után aktiváltam, system UI összeomlott, majd restartot nyomtam , mert semmi se volt a képen. Restart után azonnal felugrott a gyári beállítások visszaállítása... Mi romlott el?
-
laskr99
addikt
Milyen üvegfóliát ajánlotok ami NEM ívelt, nem kell a teljes kijelzőt fednie. Most több mint 1 éve van rajta a Macika66 által rárakott üveg, csak már eléggé karcos és zavaró lett+2 helyen mintha koszolódna az üveg alul.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
laskr99
addikt
válasz Pszihonaranc #6085 üzenetére
Törölhette a rendszer vagy gubanc volt és sérült.
Úgy emlékszem az SDCARD részen vannak az adataid, de nézd végig, ott lesz a belső is.
-
laskr99
addikt
válasz Pszihonaranc #6082 üzenetére
If it is failing to mount the system, it has been corrupted or it is gone.
Azt jelenti,hogy a partíció sérült vagy eltűnt.
-
laskr99
addikt
válasz Pszihonaranc #6076 üzenetére
A TWRP leválasztva tartja a különböző partíciókat, és ha kell, csak akkor csatolja, az a mount. A /data partíciót nem tudta csatolni ami tárolja a dalvikot, az összes adatot,appot, kivéve a belső tárhelyet.
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Aki 8.0 Stabil 5.0.1 OOS verzión van, tudna egy Antutut futtatni? 130k pontot kapok valamiért, és nagyon be tud lassulni a teló, van mikor megfagy.
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
Gondolkozom twrp+root megejtésén, ha esetleg jönne update, szedjem le a full ota-t majd dirty flash TWRP-ből mehet? Vagy kell factory reset mindenképp?
-
laskr99
addikt
válasz Szikrabohóc #5751 üzenetére
Már ma megkaptam ota-n.
-
laskr99
addikt
Mivel ajánlatos tisztítani a telefont? A kamerát körülvevő keret és a ház közt körbe van kosz és a 1+ logó is az, minden mást sikerült csak azokat nem, kézzel. Tokkal van hordva és bement oda a por.
-
laskr99
addikt
Ez az új béta update rögtön nem tetszik. A szép kék quick settings ikonok megint színtelenek. Csak a sötét témával jó de az nem tetszik
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz Szikrabohóc #5636 üzenetére
De legalább minőség. Én nem bíznám a sufni szervizekre az ilyet.
-
laskr99
addikt
válasz Szikrabohóc #5634 üzenetére
Szerintem kb sehol. Gyártó miért nem jó?
-
laskr99
addikt
válasz tibcsi0407 #5587 üzenetére
Már kész.
-
laskr99
addikt
válasz tibcsi0407 #5568 üzenetére
Aláírva. Duplázva van a név vagy ez a neved?
-
laskr99
addikt
Nekem néha random olyat csinál,hogy vagy hívás után vagy random olyan mintha lefagyna de nem,csak nem érzékel. Ilyenkor lezárom erre azonnal felvillan a kép és feloodom semmi baja. Legújabb beta.
-
laskr99
addikt
Probálok TWRP-be bootolni ,de a sárga bootloader figyelmeztetés előtt,vagy után kell a power+vol down?
-
laskr99
addikt
Új stabil OOS hiba: ha a wifi be van kapcsolva a netet nem tudod kikapcsolni míg a wifit nem kapcsolod ki.
-
laskr99
addikt
válasz twollah1976 #5177 üzenetére
Nem találtam rá opciót szóval nem is használtam eddig. Kb azt hittem majd nem stock rendszer.
-
laskr99
addikt
válasz twollah1976 #5169 üzenetére
Nekem tetszett,letisztult volt és semmi reklám vagy bonyolultság. Kár,hogy kivették.
-
laskr99
addikt
válasz twollah1976 #5091 üzenetére
Az egész házban vannak. Mind a szomszéd mind mi írtatjuk 4 havonta 2*15 ezerért. A közös képviselet szarik rá és 1 év alatt 100k+ amit elköltöttünk rá.
-
laskr99
addikt
válasz twollah1976 #5089 üzenetére
Szomszédnál leraktam az asztalra, nála sok az ágyi poloska(közös képviselet szarik rá és kérésre se írtatta ki). Bemászott valahogy és nem vettem észre(kb 2 tollhegy nagydágú,tele vérrel kb mint egy kullancs). Ahogy bedugtam gondolom szétnyomtam és mikor kihúztam , néztem mi ez és szag alapján vér(lehet menstruált a teló ) majd azt ézékelte,hogy be van dugva a jack. Hazaértem és fülpiszkával megdörzsöltem,de alig volt rajta. 2 újraindítás után jack be és megint rosszul érzékelte, de 15 perc után hibátlan lett. Remélem ezzel a gari nem ugrik tekintettel,hogy a jack körül gumi van.
-
laskr99
addikt
válasz twollah1976 #5087 üzenetére
Nem,de már 100%-os. Rendes hang,rendesen érzékel meg minden.
-
laskr99
addikt
Üdv!
Valami bogár bemászott a jack csatlakozóba és mikor bedugtam a fejhallgatót a bogarat is szétnyomtam és minden toszta vér lett bent. Próbáltam ki,be dugni a fejest,jött ki még vér de azóta az van,hogy a telefon azt érzékeli,hogy a be van dugva a fejes. Ha bedugom megy is a zene. Restart után míg be nem dugom nem írja az ikont ki. Mennyi lehet a cseréje?
-
laskr99
addikt
Ha nem vpn-eznénk akkor mennyi idő lenne az ota?
-
laskr99
addikt
válasz twollah1976 #4979 üzenetére
-
laskr99
addikt
Bug fixes:
Sound channel error while recording videos
Call is routed to speaker accidently by some 3rd party apps
Screen is turned on by screen off gesture while making a phone call
Rendering issue in Indian Kannada language
App locker issue caused by some 3rd party apps
As requested by Google, Hangouts will be removed if you have never updated it on Play Store. To keep Hangouts, please update it prior to the upgrade -
laskr99
addikt
Egy Blitzwolf Ampcore kábel már elég lenne gyorstöltésre? Sngedné a dash?
-
laskr99
addikt
válasz adamfriday #4841 üzenetére
Kár,hogy nem lesz android P a telefonra.
-
laskr99
addikt
Használ valaki MIUI romot a telón?
-
laskr99
addikt
válasz ricsi0307 #4827 üzenetére
Nekem volt egy Xperia E1 ami kezdte megadni magát. Felidegelt és földhöz végtam. Se tok se fólia se semmi. Majd rávágtam egy seprűnek a nyelét de csak folt lett a háttérvilágításon. Másodjára sikerült az LCD-t törni... Vagy 2 hétig csapkodtam izomból a földhöz és semmi. A végén Kalapáccsal vertem de akkor se csak az LCD volt fehér de az érintés meg minden ment. 2 nap múlva ráesett műhelyben a reszelő és utána nem lehetett bekapcsolni .Egy ipari hulladék volt de bírta. A Z2 telefonom meg már jó volt.
UI: Az E1 baja az volt,hogy a beszédhangszóró sz@r volt meg a jack se működött csak recsegett. Minden más telefonomra vigyáztam. Kb 1x ejtettem le mindet 2 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest