Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PistiSan
addikt
válasz
uzsolt88
üzenetére
Én is telepítettem év közben többször is, szerintem a 7.1 nem tetszik neki, ezért írja hogy nem kompatibilis.
Amikor frissült a telefon, akkor működött rendesen, a múltkor teljesen újra raktam a telefont, most már nem kompatibilis azt írja.
Nekem a letöltésről az email 2015. ápr. 20 - án jött, idén elmaradt az akció? -
heidrich
senior tag
-
-
lazajnd
tag
válasz
uzsolt88
üzenetére
Akkor nincs beállítva a környezeti változó.
Azaz nem tudja hol van az ADB.
Igazából ez nem gond, navigálj abba a mappába ahol az adb.exe is van, ugyanitt kell lennie a letöltött fájlnak is amit sideload-dal át akarsz vinni telóra
Ha shift+ jobb klikk-et nyomsz, akkor lehet az adott mappában terminált indítani (legalábbis win10 alatt).
Így nem kell cd parancsokkal szórakozni ha nem akarsz
shift+jobb klikk a megfelelő mappában ahol az adb és a fájl is van -> parancsablak nyitása itt -
Cifu
félisten
válasz
uzsolt88
üzenetére
Erre válaszolva: van valakinek tapasztalata ADB terén, hogy a Oneplus esetén hogy működik?
1.: Letöltöd a 4.0.2-őt
2.: Bemész a Recovery-be...
3.: Viszont itt nincs olyan, hogy USB-n keresztül, csak olyan, hogy ADB-n keresztül frissíteszEhhez viszont nem kéne a PC-n egy ADB-nek lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Építő/felújító topik
- Battlefield 4
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)