-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Locuste #5326 üzenetére
Simple alkalmazást használod érintéses fizetésre? Bluetooth működik rendesen? Hétvégén elugrunk Csehországba, csak ez tart vissza attól, hogy én is kipróbáljam, ott nagyon nem jönne jól ha valami baszakodna rajta. Meg ugye a mostani beta a brutál jó üzemidővel szintén arra késztet, hogy mardjak
-
-
válasz
Locuste #3779 üzenetére
Hogyan tudok feltenni ilyen béta OS-t?
Sorry, csak most láttam a kérdésed.
Ha rootolt / TWRP-s telefonod van, akkor letöltöd a teljes béta7-es ROM-ot, és felflash-eled. Állítólag teljes wipe illik hozzá.
Ha nincs rootolva, akkor Itt le van írva, hogyan és mit kell.
-
-
válasz
Locuste #3725 üzenetére
Wakelock. Keress rá a topicban (jobb oldalt felül a kereső - vagy ide kattintasz).
Sajnos még én se találtam tökéletes megoldást rá...
Nem a telefon, hanem az Android problémája, a legkülönfélébb androidos telefonoknál találkozni vele... -
Macika66
őstag
válasz
Locuste #3081 üzenetére
Az enyémet kedden hozzák, 7-én rendeltem, 1 hét volt a várakozási idő.
Tegnap néztem, már 4 hét.Nyilvánvaló, hogy különlegességként gyártják ebben a rohadtul ujjlenyomatgyűjtő fekete színben (sikerült is utolérni vele az Apple-t az iPhone7 Jet Black színváltozattal), de legalább adnak hozzá ingyen szilikontokot.
Én azért veszem meg most a 128-as blacket, mert úgy érzem, az OP5 QHD kijelzős lesz.
És nekem olyan nem kell. Ezzel elleszek egy darabig.Hátha történik valami az OP6-tal jövő nyáron...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest