- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOANerges
tag
válasz
magyarl #2817 üzenetére
Én is köszönöm a tippet:
"Ajánlás alapján ezeket tiltottam le az összes programomból és a System-ben amit találtam:
- AppMeasurementService
- AnalyticsService
- minden ami Firebase-zel kapcsolatos"
Bár az akkuidővel meg vagyok elégedve (új készülék lévén is), de azért ezeket kilődöztem... -
BOANerges
tag
válasz
adamfriday #2796 üzenetére
Köszönjük! 😊
-
BOANerges
tag
Köszönöm szépen, tényleg működik, de.
Itt a Total Commanderben éppúgy csak az SDcard tartalmát látom, mint a widows intézőben.
A rendszerpartíciót, melyet a telefonon root(képes) fájlkezelővel látok, azt most egyikben sem. A Oneplus 1 -ben és 2 -ben ha root -olt volt a telefon, akkor a TC hozzáférés kérésekor 1 -szer engedélyezni kellett és szabadon kezelhető volt. Ez most megszűnt?(!)Mea Culpa: az Általatok javasolt FTP Szerver -t még nem próbáltam...
-
BOANerges
tag
Érdekes hiba (?) a FreedomOS -ben:
Feltelepítek egy alkalmazást, melynek widget -je is van. Ki akarom tenni a widget -et az asztalra, de nincs a listában. Újraindítom a telót és csodák-csodája (már) ott (is) van...
Hasonlóképp, ha egy telepített programban akarok beállítani egy másik program hívását (indítását), az ha nem volt fenn a legutolsó indulás óta, akkor nincs a listában. Restart után megjelenik... -
BOANerges
tag
válasz
kantortomi #2739 üzenetére
Persze, de ez a sokadik boot (FreedomOS)...
-
BOANerges
tag
Nahh, felmászott a (FreedomOS) rencer, csinálok alapmentést, majd elkezdem belakni.
Viszont 1 dolog nagyon idegesítő számomra: a telefon újraindítása -az eddigi cirka 20mp helyett- kerek másfél perc alatt jut el a PIN kéréséig... -
BOANerges
tag
válasz
boros44 #2720 üzenetére
Kettőt szeretnék még kérdezni:
- a CE változat miben más ?
- mivel 2-4 hetente kijön 1-1 újabb változat, elegendő -e akkor majd csak dirty flash -elni, hogy ne kelljen újrarakni és -lakni a telót? Főszám váltáskor (3.x) sem kell majd clean flash?
(Gondolom az utóbbira a ChangeLog lesz a válasz...Köszi a választ!
-
BOANerges
tag
válasz
boros44 #2683 üzenetére
Könnyű telepíteni a Freedom OS -t Oxygen 4.1.0 -re TWRP alól? Kell, vagy érdemes factory resetet alkalmazni? Kérhetnék 1 linket a letöltéséhez egy stabil változatnak, aminek testre szabható a telepítése (mik legyenek benne). Esetleges negatív tapasztalataid, vagy ismert hibái vannak a rendszernek?
Köszönöm válaszaid/-okat, akár privátban is! -
BOANerges
tag
Hálás köszönetem mindenkinek a válaszért!
Ma egész nap úton voltam/vagyok (most már MO -on és vonaton), így majd csak holnap tudom kipróbálni a kapott javaslatokat.
Szép estét kívánok mindenkinek! -
BOANerges
tag
válasz
BOANerges #2668 üzenetére
Üdv Guruk !
Fenti problémám még mindig nem oldódott meg, tudtok javasolni valamit?
Mitől lehet az, hogy egy micro-C átalakítóval feldugott OTG pendrive -ot nem ismer fel a kicsike? Az Oneplus 2 simán felismerte és kezelte...Másik kérdésem:
asztali gépen Total Commander, USBdriver és ADB plugin feltelepítve.Oneplus 2 készüléket rádugva tudtam tallózni a belső memóriát, a 3T -t nem. Fájlkezelő feldobja, de nekem kényelmesebb (volt) a TC.Köszönöm a segítséget!
-
BOANerges
tag
Üdv Mindenkinek!😊
Mitől lehet az, hogy egy micro-C átalakítóval feldugott OTG pendrive -ot nem ismer fel a kicsike? Az Oneplus 2 simán felismerte és kezelte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest