- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
PistiSan
addikt
Nekem be van kapcsolva az ujjlenyomat olvasó, sehogy sem sikerül beállítanom hogy lezárt képernyőnél ne tudják piszkálni az értesítési sávot.
Pedig hasznos lenne, ha elhagyom a mobilt, vagy ellopják, akkor még a google helyzetmeghatározóval be lehetne mérni, de így simán lehúzva az értesítési sávot ki lehet kapcsolni a mobilnetet és a GPS-t is.
Az más kérdés, hogy alapból nálam egyik sincs bekapcsolva, de egy E-Robot paranccsal egy megfelelő tartalmú SMS-re be lehetne kapcsoltatni ezeket.(#2494) Avicularia
Köszi.
Jól tudom, hogy ugyan az a fájl megy az "OP3"-ra és a "T"-re is ugye? -
PistiSan
addikt
Az a fura, hogy az OP3 topicban van akinek lehúzható, és van akinek nem az értesítési sáv, mindenki gyári rendszert használ.
Nem értem a dolgot, kár hogy még nincs GravityBox 7-es droidra, ott teljesen személyre lehetett szabni, hogy milyen ikonok látszódjanak lezárt képernyő mellett az értesítési sávban, feloldva, érintésre milyen művelet hajtódjon végre.... stb. -
-
UberMutant
őstag
aha, a másik topikban valaki megkérdezte őket.
bemondod a két adatot és mivel a rendszerükben látják , hogy 1 . ők adták el 2. mikor adták el, rögtön tudják, hogy érvényes-e a garancia.a biztosításra ez viszont nem érvényes, ott nem tudom mi az eljárás. gondolom azt velük kell lelevelezni.
-
Tarokk79
aktív tag
Köszi, valami ilyen probléma lesz. Már sikerült fellépnem ezek állításával egyszer, de net nem lett belőle. Most pl. dobott egy IP-konfigurációs hibát ...
Kezdem sajnálni, hogy 3T-t vettem, mert mindig bele szaladok valamibe, amibe nem kellene. Engem nagyon zavar, hogy nem tudok tracker alkalmazést futtatni a hivatalos 4.0.3 alatt sem a korábbi verziók alatt sem. Néha nincs Wifi, mert nem szereti a routert, sem az újlenyomatolvasó sem a némító gombról nem lehet leszedni a rezgést
.
-
heidrich
senior tag
-
Aki esetleg Daydream használaton töri a fejét, még várjon vele...
A tapasztalatok szerint a Daydream app folyamatosan lefagy/bezáródik a bétával...
-
raw módban nem is lehet nagy különbség, ott maximum a záridő és érzékenység változtatásával lehet játszani
ez csak sejtés, de szerintem a különböző appok is csak megmondjék a kmaerának, hogy mit csináljon, de a jpeget a nyers adatkupacból már nem ők csinálják, azért kellene hogy a rom szintjén változzon.
vagy raw, és azt feldolgozni akár telefonon, bár ahhoz gyakran nagyvason is lusta vagyok -
nofi
addikt
Oneplus X kérdést nem értem minek még feszegetni és gyanítom nem a PH!-nak árulták volna el először az új telefon nevét. Engem érdekelt volna milyen készlettel vágnak neki az új telefon bevezetésének, milyen eladási számokkal büszkélkedhet a O+3(T), mivel gyakorlatilag a sajtó egyértelműen kedvelte.
-
Viper26
nagyúr
Polcon (balra) van amúgy gyárilag.
(Bár nem tudom minek akarna hívásokat kezdeményezni).Csak gondolom ha máshol kell a widget, akkor kell az apk.
(#2258) twollah1976.:
Kérdés.:
Céges kártya a SIM2, és ha kollégámat hívom róla, privát számként jelzi nála, mig a másik telóról hívtam, akkor tudta hogy én keresem, kijelezte rendesen...valahol a SIM beállításoknál kéne módosítani valamit?
-
kano
nagyúr
Neked válaszolok, mert tudom, hogy Te nem támadásnak szántad.
Én nem írtam, hogy külön topic kell a mélyvíznek én annyit írtam, hogy "mélyvíz szekciót" ami ugye egy külön részt jelent. Az összefoglalóban gondoltam egy külön részt nyitni ennek, célozva ezzel arra, hogy szerintem ez több munka mint egy sima link az összefoglalóban.A többi hsz-t most nem minősíteném (és direkt nem is tudom), mindenki magáról állította ki a bizonyítványt a stílusával.
Amennyiben akarjátok leköszönök eme cseppet sem megtisztelő Tg-i címről. -
snyper990
őstag
Megnyitottam, beleolvasgattam. Nyilván nagyobb órajelen többet fogyaszt, viszont megnéznék egy diagramot adott számítás elvégzésére is. Merthogy nagyobb órajelen az ugye gyorsabban végrehajtódik, így az időtényező bekavar. Ha pedig normálisan van megírva egy app, akkor normálisan használja a procit is, nem pörgeti feleslegesen. Én csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy szerintem kevesebbet nyersz az órajelek állítgatásával, mint amit mondjuk a kijelző fényerejével tudsz spórolni.
@t3tv3s: igen, talán egy kicsit félreértettem amit írtál. De nem is személyeddel vagy kérdéseddel kapcsolatban írtam le a véleményem, hanem a majdnem teljesen alaptalan elégedetlenkedés jelenségével kapcsolatban.
@zhata: nem készítettem screenshotot, de majd legközelebb, mondjuk jövőhéten
-
snyper990
őstag
Ám legyen.
Azt azért leszögezném, hogy egy pillanatig sem gondoltam, hogy ostobaság lenne kísérletezgetni, csak én elégedett vásárlóként nem látom túl sok értelmét. Én is hoztam már össze közel 7 órás SOT-ot, abszolút gyári rendszerrel. Szeretnék látni egy diagramot, ami szemlélteti, hogy a freki-csökkentés mekkora spórolást jelent kisebb fényerő/csak wifi/szinkronizálás kikapcsolása/egyéb ilyen trükkökhöz képest -
magyarl
tag
Valóban, teljes sötétben kellemesen használható a gyári fényerő is.
Ám a lehetőség mégis érdekelne, mert olykor hozhat olyan helyzetet az élet, hogy egy rövid időre, de a lehető legtöbb fény kell azonnal.Itt van egy topik erről, próbálgattam is külsős appokat, de nem jártam sikerrel. Arra tippelnék, hogy ez már a Nougat miatt nem megy.
-
snyper990
őstag
Nem idegeskedek, csak nem igazán értem. Persze elfogadom, ilyen is van.
Viszont... A tuningolás többnyire pont a nagyobb teljesítmény eléréséért szokott menni, még a számítástechnika világában is.
Aki arra vágyik, hogy egész nap nyomkodhassa a telóját, vegyen arra céleszközt (vannak egész jó androidos készülékek nagy akkuval, hosszú üzemidővel), ezt nem arra találták ki. Gondolom kényelmi szempont a hosszabb üzemidő, de ha a kényelem a fontos, akkor nem kényelmesebb rögtön a célnak megfelelő készüléket venni, mint egy másikkal kísérletezgetni? Legfeljebb hobbiként tudnám ezt elképzelni, a legtöbb embernek viszont a telefon csak egy eszköz. Ez meg az én véleményem. Nem muszáj egyetérteni."alacsonyabb feszel pedig kevesebb áramot vesz fel, ami hosszabb aksiidőt jelent" - Ohm bácsi forog a sírjában. (Szerintem a villamos teljesítményre gondoltál inkább...)
(A freki csökkentést sem nagyon értem, mert ugyanazokat a számításokat végzi el a proci, ugyanannyi órajel-periódus alatt. Így a végeredmény ugyanaz, csak lassabban. Ennek köszönhetően pedig kevesebb ideig van üresjárásban. Egy egyébként is energia-hatékony mobil processzor esetén nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne) -
Sanya
nagyúr
-
Pista86
csendes tag
1-2: Egy LG HBS900 bluetooth headsetem van, a G4-emmel simán működött. Annál sosem fordult ez elő. Az autó ugyanaz.
3: Utazás közben majdhogynem állandóan csinálja, bármerre megyek az országban.
Pl. egy Gyula-Budapest úton ugyanúgy rossz, mint mondjuk egy BP-Dunaújváros úton.4: Munkahelyen ülök benn, (BP. V. kerület közepe), telefonálok és egyszer csak előjön a hiba, a másik végen szólnak, hogy nem értik amit mondok mert szakad/süket.
5: A preferált hálózattípus a "2G/3G/4G automatikus"-ra van beállítva.
Az új frissítésben találtam egy olyat, hogy "fix the crash in line", ennek lehet köze ehhez?
Köszi!
-
SzlobiG
félisten
Találtam is remélem jó lesz.
Atish: De minden ilyennel hülyeséggel zargatnak és idegesít.
Mai nap első komolyabb nyúzás 5 óra feletti kijelző idő nagyon sok netes játékkal.
Ez igencsak jó számomra.
A Chromeot viszont nem érzem vmi gyorsnak a samus gyári böngésző valami hihetetlen gyors volt ehhez képest.
-
negatív.
igazából nem nagyon zavar, csak nem értem
elvileg a galileot tudja a snapi 820/821, de szoftveres támogatás is kell hozzá.
viszont folyamatos lefedettsége még nincs, ezért attól is függ, mikor nezi az emberígy gyakorlati haszna sincs sok.
hülyeséget beszélek, a videóban a 9 műholdas állapotot néztem, pedig már 20 van fent és 16 van rendesen beizzítva.
-
tikki
csendes tag
Köszönöm, így már tisztább a dolog.
Izlések és pofonok, de én 40,5 dollárt (több, mint 11 ezer forint...) sokallok egy tokért, még ha képernyővédő is jár hozzá...
Próbálok elvonatkoztatni a plusz költségtől, és úgy hozzáálni, hogy 128gigás, vagy 64 gigás full protected edition.
A türelmetlenségem eldöntötte a memória kapacitást, már csak a tokon őrlődtem, de a hsz-ed megőrölt állapotba segített (he?). -
-Gerzson-
aktív tag
-Jó dolog az osztott képernyőn való multitasking, csak éppen értelmes használati módját én legalábbis nem láttam-
Nyelvtanulás: Egyik ablak lejátszó vagy YT, a másik ablak szótárprogram. Nem kell kapcsolgatni, minden kéznél van. Erre használom, más értelmes dolgot én sem tudok kitalálni. -
G4bi89
senior tag
One esetében szerintem teljesen korrekt volt a frissítés (az már más kérdés, hogy az utolsó pár rom nem volt valami akksi barát). 2014 nyár elején jelent meg ugye és 2016 aug. 31-én még jött hozzá 6.0.1 -es rom. Semmi újdonság nem volt mondjuk benne, csak biztonsági frissítést tartalmazott. Arról nem is beszélve, hogy három főverziót is megélt (4.4.4 - 5xx - 6xx), ez nálam "nexus szint"
OPX valóban félrement, és kicsit az OP2 is, de ha az is megkapja tavasz környékén a nougat-ot, akkor azért nem panaszkodhatnak a tulajok.
-
ZolkoW
őstag
Asszem, félreérthető voltam, a hivatalos ROMokra gondoltam elsősorban. játszhat persze más is, de az MI4-en is csak 2 főzöttet próbáltam ki, ha jól emlékszem (ja, és a Windows-t). A létszámban biztos igazad van, bár adatot egyik gárdáról sem tudok, viszont az óriáscégek hatékonysága már más tészta, azzal kapcsolatosan inkább rossz élményeim vannak
Köszi, olvasgatom majd a z XDA-t.upsz, kérdés még: a rezgőmotor mennyire combos? meg a csengőhangot meghallom-e zajban is?
-
twollah1976
őstag
Kísérleteztem én eleget a mindenféle Linux disztrókkal.
Színes, szagos, csillogott, villogott, bakot ugrott, fittyet hányt, aztán előbb vagy utóbb mindegyiknél előjött valami olyan gond ami egy idő után egyre zavaróbb lett.Aki ennyire szeret kíséletezgetni az először gyakoroljon Linuxon és garantálom, hogy egy életre elmegy a kedve az OS-sel, OS-ekkel való játszadozástól.
És én itt a témát lezártnak tekintem.
-
ZolkoW
őstag
ha már itt vagyunk, OP3-on/3T-n mennyire léteznek "tökéletes" ROM verziók? Arra gondolok, hogy a Mi4-emen mindben találtam valami apróságot, ami kicsit, vagy jobban idegesített, ott ugye szabadon lehet váltogatni a kínai, a multi, meg a magyar MIUI között, plusz arra is vannak főzöttek.
Vásárlási cél miatt is kérdezem, mert nagyon hajlok az OP3T-re, emellett a Honor 8, és a P9 vannak versenyben, de őszintén szólva, ha valamiért egy árban lenne a 3T és a P9 plus, akkor lehet hogy utóbbit választanám (aztán vagy megbánnám, vagy nem). Nekem ezerszer szimpatikusabb az, amikor egy gyártónak 1-2 telefonja jön ki évente, és akkor legalább reménykedem, hogy odafigyelnek a szoftver oldalra. nem annyira attól nedvesedek, ha minidg a legutóbbi főverzió van fent, hanem ami van, az legyen minél stabilabb, és használhatóbb.. olvastam itt ilyen üzemmódválasztó (az a csúszka oldalt, nem tudom, hogy hívják igazából) anomáliákról, hogy egyesek szerint elrontották, na az ilyesmik idegesítenének nagyon.
Tehát őszintén szólva kábé arra számítok, amit a MIUI-nál is megszoktam: gyakran jön frissítés, de egy hiba kigyomlálása hoz kettő újat. csak remélem itt összeszedettebbek a skacok, mert nincs 40 féle telefon...
A Huaweinél pedig arra számítanék, hogy jó-jó, végülis jön 1-2 frissítés, aztán éljünk együtt örökké a megmaradt hibákkal. meg az zártabb rendszer, kevésbé szimpi.
A kamerák (+infra) a H felé húz, de a mindennapi használhatóság a 3T felé. jól döntök majd?
Azt még hozzáteszem, hogy globálisan a véleményem (mármint nem csak telefonokra érvényesen), hogy a hardver egy dolog, de a SW határozza meg igazán, hogy végül mennyire jó valami. -
-
uzsolt88
csendes újonc
Rákötöm a telót a gépre, Recovery-ben indítom sideload módot majd a gépen abból a mappából ahová letöltöttem 4.0.2-őt indítok egy cmd-t. Hiába adom ki a parancsot nem történik semmi...
Nagy mágus sem vagyok ezekben, mert még nem csináltam ilyet.
Azaz érzésem, hogy szerviz lesz belőle.De elég szomorú, hogy a gyárilag felkínált frissítés menet közben beakad és tönkre vágja az egész telefont.
-
patoga
tag
Sajnos nincs változás. Amiben több a béta - ahogy látom - lehet választani MIUI szerű, mindent kipakolok az asztalra elrendezést, és van hosszú screenshot ( ezt csak olvastam, nem próbáltam). Szóval még mindig érdekel, ha valakinek van ötlete hogy lehet visszamenni 3.5.4-re.
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettél.
-Azért bátorkodtam szériahibát kérdezni, hátha a sima 3-as verzióról már kiderült valami, ami alig különbözik a 3T verziótól.
-A havi frissítés nagyon jó, jelenleg átlag 2 havonta jön update.
-A 3-4 nap szállítás is nagyon jónak tűnik. Ha elfogyott az egyik verzió, akkor mikor lehet számítani készletfeltöltésre? Jelenleg a 128GB változat nincs raktáron, bár én beérném 64GB-tal, jelenleg többnyire minden felhőben van, bár lehet megváltoznának majd kicsit a szokásaim ennél a telefonnál médiafogyasztásban.
-A jelenlegi tokom is túlér a képernyőn, bár nem annyira masszív, mint az Orzly. Orzly mennyit tompít az akku rezgésén?
-Ha jól értem akkor a töltőcsatlakozón múlik a dash töltés, ha rendelek hozzá még egy usb kábelt és pc-ről töltöm, akkor nem fog olyan gyorsan töltődni?
FB mizéria nálam is jelentkezett, bár esetemben nem volt rá egyáltalán bizonyíték, hogy fb vagy messenger merítette le az akksit hirtelen, de úgy tűnik akkor ez általános dolog volt.Tetszik nagyon a készülék, már csak azon vacillálok, hogy várjak-e a 128-as verzióra vagy rendeljek a kisebből.
Ti melyik verziót rendeltétek? -
twollah1976
őstag
Nem.
Próbáltam frissíteni és ezt írja ki.
Nem merem kábelen keresztül frissíteni.
Elolvastam, hogy hogyan kéne frissíteni, de nem az igazi az angolom és félek elbarmolom a telefont. -
Madwe
nagyúr
Szerencsére eddig (koppkopp) ez soha nem érintett, pedig iphone 3gs óta van okostelefonom, sose volt rajtuk rendes védőtok (vmi azért volt, de nem stapatok) s soha egyiknek se lett semmi baja, még a kijelzőnek sem, pedig fóliát se rakok rájuk (persze a 3tn meghagytam, hamár). Szerencsémre így nem is kell elcsúfítani a telefonomat
Nem szabad részeg ember kezével használni s kb elkerülhető a baj, legalábbis esetemben biztosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest