-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
#54715584 #1236 üzenetére
Ez biztos a szokásos válasz, hogy kövesse az ember őket.
Én sem kaptam még egy e-mail értesítést sem tőlük.
Azt mondom, hogy a meghívós dolog egyszerűbb volt.
Giveaway-ekről nem tudok semmit. Talán decemberben volt valami adventi akció, ami keretében sorsoltak (?). Részleteket nem tudok.
-
válasz
#54715584 #1208 üzenetére
-A havi frissítés nagyon jó, jelenleg átlag 2 havonta jön update.
Azért nem árt tudni, hogy a régebbi Oneplus kiadványok (OPO, OPT, OPX) esetében már jelentősen lassult a frissítés, tehát ha kijön a Oneplus 5, akkor feltehetően ez lassulhat. Mondjuk ha csak 1 évben gondolkodsz, akkor még nincs nagy zűr.
Ha elfogyott az egyik verzió, akkor mikor lehet számítani készletfeltöltésre?
Erre vonatkozott a varázsgömb említése.
-A jelenlegi tokom is túlér a képernyőn, bár nem annyira masszív, mint az Orzly. Orzly mennyit tompít az akku rezgésén?
Hogy minek a mijén?
-Ha jól értem akkor a töltőcsatlakozón múlik a dash töltés, ha rendelek hozzá még egy usb kábelt és pc-ről töltöm, akkor nem fog olyan gyorsan töltődni?
Nem, Dash töltés csak a gyári töltővel és a gyári töltőkábellel működik. Ha egy másik töltőre dugod rá, vagy akár PC-re, akkor "simán" fog töltődni. A Dash lényege pont az, hogy a gyorstöltéshez szükséges cucc a töltőben és nem a telefonban van (mint a többi gyártó gyorstöltési megoldásánál).
Tetszik nagyon a készülék, már csak azon vacillálok, hogy várjak-e a 128-as verzióra vagy rendeljek a kisebből.
A jelenlegi felhasználási szokásaidból szerintem meg tudod ítélni, hogy mennyi tárhelyre lesz szükséged. Azt erősen kétlem, hogy a 64GB kevés lenne - ha csak nem akarsz hosszú FHD vagy 4K videókat felvenni, avagy nem akarsz videókat tárolni a telefonon.
Én azért vettem 128-asat, mert legalább 3 évre vettem a telefont, és addigra ki tudja mekkora tárhelyet foglalnak már az appok...
-
xenom0rph
őstag
válasz
#54715584 #1208 üzenetére
Igen rendelsz egy sima Micro usb-c kábelt és akár a dash adapterrel is használhatod (többen a blitzwolf termékeire esküsznek, olcsó és jó). De én mindig - általában reggel - dashel töltöm, mint sokan mások és semmi baja nincs a készüléknek.
Én sima 3-on megvagyok 64 gigával, de szerintem jobb döntés lehet várni a nagyobbra.
-
válasz
#54715584 #1203 üzenetére
Tudnátok írni röviden a telefonról, hogy milyen?
Ár/értékben nagyon jó, FHD AMOLED 5,5"-os kijelző, per pillanat a piacon lévő legerősebb SoC, 6GB RAM, 64/128GB tárhely, de nincs microSD, a kamera ezen a szinten átlagos, alant írták, hogy pl. gyerkőc fotózáshoz az iPhone jobb. Kb. ennyi.
Vannak-e széria hibái?
Ilyenről nem tudunk még, de ne feledd, hogy a 3T kevesebb, mint 2 hónapja kapható.
Ahogy láttam a frissítés problémás volt, de miért? VPN miért kellett hozzá? Milyen gyakoriak a frissítések?
Mint mindenhol máshol (samsung, LG, stb.), itt is régiónként jönnek a frissítések, a 3.5.4 megjött (alant nem tudom, hogy mi lehetett a probléma) hozzánk is, a 4.0 és a 4.0.1, majd most a 4.0.2 viszont még nem. A 4.0 és a 4.0.1 szűk körben lett csak terjesztve (még az Amerikaiaknál se jött ki), aztán leállították, mert van egy komolyabb, Android 7.x probléma a roaming közbeni Google Play Store működéssel (roaming alatt nem frissít / tölt le semmit). Ezt orvosolta volna a 4.0.2, de a jelek szerint ez sem oldotta meg. Hogy most mi lesz, az kérdőjeles. Lehet, hogy megint leállítják a régiók bővítését (ie.: nem jelenik meg a 4.0.2 OTA nálunk), amíg sikerül ezt a hibát tényleg helyrehozni. De az is lehet, hogy a 4.0.2 OTA kijön egy héten belül...
A VPN annyit tesz, hogy felrakod az Opera VPN-t, belövöd Németországra, és lejön az OTA. Ennyi.
Egyébként a Oneplus viszonylag sűrűn frissít (kb. havonta jött eddig update).
Rendelés után mennyi idővel érkezik meg a készülék?
Ha egyből van raktáron, akkor 3-4 nap. Ha nincs raktáron... akkor üveggömb eset...
Van bármi, amire figyelni kell ha megjött a készülék?
Csak az, ami minden más esetbe. Célszerű átnézni alaposan, de ennyi.
Láttam ebayen 1-2-3000 forintért átlátszó tokokat, azok elegek lennének védelemnek? Vigyázok a készülékeimre (ellentétben itteni néhány userrel.
)
Én 3000 Ft-ért vettem Orzly Fusion Bumpert itt a hardveraprón, egy efféle tok elégséges. Szvsz célszerű olyan tokot venni, ami a képernyőn túl ér, hogy megóvja a "pofára eséskor".
Ez a dash technológia mennyire károsíthatja az akksit? Mivel nem kivehető, nem örülnék, ha emiatt kellene hetekre elbúcsúznom egy készüléktől.
Nem tudjuk. A nagy tömegeknél nem látni problémát, de páran jelezték, hogy náluk mintha csökkent volna az aksi üzemideje. A fő gond, hogy közben van / volt egy Facebook App promléma, miszerint a Facebook és a Messenger elég sok aksit zabált. Szóval nehéz tisztán látni.
Ha biztosra akarsz menni, akkor amúgy esténként felrakod egy sima töltőre, egy napot átlag feletti használat mellett is ki kell bírjon, és a Dash töltőt csak akkor használod, ha tényleg SOS kell újratölteni a telót (én így használom).
A jelenlegi telefonomon (S5) van olyan opció, hogy resetnél felajánlja a telefon, hogy visszatölti az alkalmazásokat és beállításokat felhőből. Ez itt is megvan, mert az Android része vagy a Samu sajátossága?
Ez Google Android cucc, és igen, működik, a Google fiókodhoz kötött dolog.
Szeretnék egy stabil és gyors telefont és ez nagyon tetszik, ajánlották is, árban is nagyon jó lenne, legalább 1 évre venném.
Stabil is, gyors is, ha tetszik vedd meg bátran szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged