Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrdavid

aktív tag

válasz #54715584 #1279 üzenetére

akkor csak UK címre tudsz majd rendelni, magyarra sajnos nem...

• BornToBePuli

aktív tag

válasz #54715584 #1236 üzenetére

Ez biztos a szokásos válasz, hogy kövesse az ember őket.

Én sem kaptam még egy e-mail értesítést sem tőlük.

Azt mondom, hogy a meghívós dolog egyszerűbb volt. :D

Giveaway-ekről nem tudok semmit. Talán decemberben volt valami adventi akció, ami keretében sorsoltak (?). Részleteket nem tudok.

• Starz561

tag

válasz #54715584 #1236 üzenetére

Felesleges feliratkozni. 3-emailommal iratkoztam fel még péntek előtt.. Mikor volt raktáron nem jött semmiféle értesítés. :/

• Madwe

nagyúr

válasz #54715584 #1215 üzenetére

Nem, rezgőmotor van benne :D S a tok semmit nem tompít ezen

rezgőakku-t még életemben nem hallottam :D

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz #54715584 #1208 üzenetére

-A havi frissítés nagyon jó, jelenleg átlag 2 havonta jön update.

Azért nem árt tudni, hogy a régebbi Oneplus kiadványok (OPO, OPT, OPX) esetében már jelentősen lassult a frissítés, tehát ha kijön a Oneplus 5, akkor feltehetően ez lassulhat. Mondjuk ha csak 1 évben gondolkodsz, akkor még nincs nagy zűr.

Ha elfogyott az egyik verzió, akkor mikor lehet számítani készletfeltöltésre?

Erre vonatkozott a varázsgömb említése.

-A jelenlegi tokom is túlér a képernyőn, bár nem annyira masszív, mint az Orzly. Orzly mennyit tompít az akku rezgésén?

:F

Hogy minek a mijén?

-Ha jól értem akkor a töltőcsatlakozón múlik a dash töltés, ha rendelek hozzá még egy usb kábelt és pc-ről töltöm, akkor nem fog olyan gyorsan töltődni?

Nem, Dash töltés csak a gyári töltővel és a gyári töltőkábellel működik. Ha egy másik töltőre dugod rá, vagy akár PC-re, akkor "simán" fog töltődni. A Dash lényege pont az, hogy a gyorstöltéshez szükséges cucc a töltőben és nem a telefonban van (mint a többi gyártó gyorstöltési megoldásánál).

Tetszik nagyon a készülék, már csak azon vacillálok, hogy várjak-e a 128-as verzióra vagy rendeljek a kisebből.

A jelenlegi felhasználási szokásaidból szerintem meg tudod ítélni, hogy mennyi tárhelyre lesz szükséged. Azt erősen kétlem, hogy a 64GB kevés lenne - ha csak nem akarsz hosszú FHD vagy 4K videókat felvenni, avagy nem akarsz videókat tárolni a telefonon.

Én azért vettem 128-asat, mert legalább 3 évre vettem a telefont, és addigra ki tudja mekkora tárhelyet foglalnak már az appok...

• xenom0rph

őstag

válasz #54715584 #1208 üzenetére

Igen rendelsz egy sima Micro usb-c kábelt és akár a dash adapterrel is használhatod (többen a blitzwolf termékeire esküsznek, olcsó és jó). De én mindig - általában reggel - dashel töltöm, mint sokan mások és semmi baja nincs a készüléknek.

Én sima 3-on megvagyok 64 gigával, de szerintem jobb döntés lehet várni a nagyobbra.

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz #54715584 #1203 üzenetére

Tudnátok írni röviden a telefonról, hogy milyen?

Ár/értékben nagyon jó, FHD AMOLED 5,5"-os kijelző, per pillanat a piacon lévő legerősebb SoC, 6GB RAM, 64/128GB tárhely, de nincs microSD, a kamera ezen a szinten átlagos, alant írták, hogy pl. gyerkőc fotózáshoz az iPhone jobb. Kb. ennyi.

Vannak-e széria hibái?

Ilyenről nem tudunk még, de ne feledd, hogy a 3T kevesebb, mint 2 hónapja kapható.

Ahogy láttam a frissítés problémás volt, de miért? VPN miért kellett hozzá? Milyen gyakoriak a frissítések?

Mint mindenhol máshol (samsung, LG, stb.), itt is régiónként jönnek a frissítések, a 3.5.4 megjött (alant nem tudom, hogy mi lehetett a probléma) hozzánk is, a 4.0 és a 4.0.1, majd most a 4.0.2 viszont még nem. A 4.0 és a 4.0.1 szűk körben lett csak terjesztve (még az Amerikaiaknál se jött ki), aztán leállították, mert van egy komolyabb, Android 7.x probléma a roaming közbeni Google Play Store működéssel (roaming alatt nem frissít / tölt le semmit). Ezt orvosolta volna a 4.0.2, de a jelek szerint ez sem oldotta meg. Hogy most mi lesz, az kérdőjeles. Lehet, hogy megint leállítják a régiók bővítését (ie.: nem jelenik meg a 4.0.2 OTA nálunk), amíg sikerül ezt a hibát tényleg helyrehozni. De az is lehet, hogy a 4.0.2 OTA kijön egy héten belül...

A VPN annyit tesz, hogy felrakod az Opera VPN-t, belövöd Németországra, és lejön az OTA. Ennyi.

Egyébként a Oneplus viszonylag sűrűn frissít (kb. havonta jött eddig update).

Rendelés után mennyi idővel érkezik meg a készülék?

Ha egyből van raktáron, akkor 3-4 nap. Ha nincs raktáron... akkor üveggömb eset...

Van bármi, amire figyelni kell ha megjött a készülék?

Csak az, ami minden más esetbe. Célszerű átnézni alaposan, de ennyi.

Láttam ebayen 1-2-3000 forintért átlátszó tokokat, azok elegek lennének védelemnek? Vigyázok a készülékeimre (ellentétben itteni néhány userrel. :P )

Én 3000 Ft-ért vettem Orzly Fusion Bumpert itt a hardveraprón, egy efféle tok elégséges. Szvsz célszerű olyan tokot venni, ami a képernyőn túl ér, hogy megóvja a "pofára eséskor".

Ez a dash technológia mennyire károsíthatja az akksit? Mivel nem kivehető, nem örülnék, ha emiatt kellene hetekre elbúcsúznom egy készüléktől.

Nem tudjuk. A nagy tömegeknél nem látni problémát, de páran jelezték, hogy náluk mintha csökkent volna az aksi üzemideje. A fő gond, hogy közben van / volt egy Facebook App promléma, miszerint a Facebook és a Messenger elég sok aksit zabált. Szóval nehéz tisztán látni.

Ha biztosra akarsz menni, akkor amúgy esténként felrakod egy sima töltőre, egy napot átlag feletti használat mellett is ki kell bírjon, és a Dash töltőt csak akkor használod, ha tényleg SOS kell újratölteni a telót (én így használom).

A jelenlegi telefonomon (S5) van olyan opció, hogy resetnél felajánlja a telefon, hogy visszatölti az alkalmazásokat és beállításokat felhőből. Ez itt is megvan, mert az Android része vagy a Samu sajátossága?

Ez Google Android cucc, és igen, működik, a Google fiókodhoz kötött dolog.

Szeretnék egy stabil és gyors telefont és ez nagyon tetszik, ajánlották is, árban is nagyon jó lenne, legalább 1 évre venném.

Stabil is, gyors is, ha tetszik vedd meg bátran szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés