- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Mókusok!
A Oneplus 3-as topikban előforduló kamera hiba a 3T-n is jelentkezett már valakinek? Konkrétan hogy nem sikerül fókuszálnia a kamerának, csak küzd, aztán elengedni a témát...
Nekem most Paranoid Andriid van fent, és most elkezdett ilyet játszani, hogy nem találta a fókuszt, csak másodjára-harmadjára.. mondjuk ezt a kamerás progit nem is sokat használtam még, azért is kérdés, hogy 3T-nél is van-e fókusz probléma, vagy ezt csak a 3-asok nyerték meg?
Csoki
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Avicularia #5022 üzenetére
Hali
Nekem ezt a Paranoid Android 7.2.3 csinálja, hogy talál jelet a Waze, navigál kb 5-10 másodpercig, amdj eldobja (GPS keresés) , 2-3 másodperc megint van jel, aztán 5-10 másodperc és megint eldobja. Erről tudnak a fejlesztők, hogy ez van, majd megreszelik... más is elmászik neked? Pl google maps? Nem lehet Waze tudomány ez a bénázás? Nekem a 4.28.0.1-es Waze van fent.
laca
-
vitezlejszlo
őstag
Nesztek Belaim!
https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/oneplus-3--3t-cross-device-development/paranoid-android-7-0-2-aospa-oneplus-3t-t3615015
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
boros44 #2688 üzenetére
Harom fajta nillkin van amit kapni lehet a 3-3T-hez. Nekem is ez a fajta van fent es pont mint a videon, korbe szar alul-felul-oldalt... Csinaljak kepet rola? Szele eppen nem er vegig keresztbe, minimalisan szivarvanyos ellenben kb 3-4mm-t mar nem tapad, ami annyira nem zavaro mint a szivarvany, ellenben bun randa.
-
vitezlejszlo
őstag
Halihóóóóó
Megjöttem
Kinek hiányoztam dikk? Fel a kezekkel bátran
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest