Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ananasz1
tag
Engem ma reggel sem. Beállítottam a face unlockot, ez az egyetlen változtatás, amit a frissítés után csináltam. Furcsának találnám, ha közük lenne egymáshoz, de nem nagyon van más tippem. Ja, este csináltam egy tesztet, akkor beállítottam egy ébresztőt 6 perccel későbbre, az működött. Lehet, hogy deep sleepből nem kel vmiért?
-
Cifu
félisten
Aki esetleg a román nyelv helyett az angolt jobban bírja: az alábbi oldal forrása.
Ez meg az állítólagos kép:

Ezzel együtt ez is csak pletyka, nem több...
-
lazajnd
tag
-
twollah1976
őstag
Open Camera, ingyenes, nincs benne reklám.
Lehete a Google Camera-val is próbálkozni, nekem a panorama, 360 fokos kepek miatt jött be.
Lassan, de biztosan fejleszti a Google, a Google Play-ből eltünt a program.ProCapture, fizetős, néha leárazzák, van belőle ingyenes (ProCapture Free) beetető verzió is.
-
-igu-
veterán
Idézet az összefoglaló posztból:
Biztosítás
A megrendeléskor és a megrendelést követő 30 napon belül lehetőségünk van kiegészítő biztosítást kötni egy biztosítóval (egyéb káreseményre) a telefonunkra 1 illetve 2 éves időtartamra.
Menete: Vagy a vásárlásnál kiválasztjuk a nekünk tetsző konstrukciót és a telefonnal együtt megrendeljük, vagy a support.hu@simplesurance.de email címre írva jelezhetjük, hogy szeretnénk biztosítást kötni a már megvásárolt telefonra. Ha a telefonnal együtt kötjük meg a biztosítást, annak összege nem kerül felszámításra a telefon megrendelésekor. A biztosításról egy külön e-mailt kapunk a telefon megrendelését követően (kb. 1 napon belül) a feltételekkel és egy PayPal linkkel, amin be tudjuk fizetni a biztosítás összegét a biztosítónak.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest