- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipiripi
senior tag
Beta3 tiszta telepítés volt, és ugyanez a probléma. Szinte biztos vagyok benne, ha ezt a stabil verziót tisztán telepíteném, akkor is gond lenne a Viber-el.
metal01: Megvolt, ugyanaz a gond. Érdekes, hogy a biztonsági mentést Drive-ról betölti, de a szolgáltatáshoz nem kapcsolódik.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
metal01 #2504 üzenetére
Igen, telepítés után megcsináltam.
Kb egy hete jött meg a telefon, első dolgom volt, hogy feltegyem a Beta3-at, csak utána kezdtem el belakni. Pár nap után vettem észre, hogy nem megy mobilneten a Viber. Visszatettem a 4.0.3-at, azzal semmi gond. Most, hogy kijött a stabil 7.1.1, fel is tettem egyből, álmomban nem gondoltam volna, hogy megint ez lesz a hiba.
Avicularia: Átkapcsolsz mobilnetre, és látod a név alatt, hogy elérhető, tudsz is üzenetet küldeni?
-
Pipiripi
senior tag
Üdv mindenkinek.
Frissítettem a telefont 7.1.1-re, és az a gondom, hogy a Viber mobilneten nem kapcsolódik a netre. Ezt írja ki:
Wifin semmi gond
Beta3-al is ugyanez volt a probléma, emiatt vissza is mentem 4.0.3-ra. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hibába a stabil ROM-nál is belefutokValakinél hasonló probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest