- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata007
tag
válasz
heidrich #2567 üzenetére
KRSoos, heidrich: Majd lovok SOT-ot. Nem all sttand by, de a cegnel van vezetekes, inkabb azt hasznalom. Benne van 2 kartya, 1 digi 3g, 2 voda 4g. Engem is meglepett, de mar tobbszor is osszejott. Persze volt olyan is, hogy a messenger beragadt es 8 ora alatt 55%-t merult. Azota figyelek a facebook aplikacioira.
-
KRSoos
csendes tag
válasz
heidrich #2567 üzenetére
Na igen, egy SOT-ra azért én is kíváncsi lennék, mert 3 nap elég erős. 😃
Közben ma reggel 92%-ról indultam, most vagyok 63%-on, 4 óra elteltével (ebből 1 órányi a bekapcsolt képernyő) és 8 órát jósol még maradéknak. Ment a Spotify, Viber, Fb, Google docs, E-mail, chrome, mobilnet és WiFi alatt is rendesen. Kíváncsi vagyok meddig bírja ténylegesen.
Zotya0218: Semmi vám, semmi áfa. Rendeld nyugodtan! 😉
-
macii97
senior tag
válasz
heidrich #2428 üzenetére
Nekem éjszaka bekapcsolt wifivel, adattal, kb 5-6%ot merül max. Úgyhogy ez valszeg valami beállítás kérdése, kapcsold ki a google biztonsági mentést ha még nem tetted meg. Illetve a helymeghatározásnál a wifi és bluetooth keresés engedélyezését.
Egyébként még ha merül is, kb 10 perc alatt visszatolja bele a dashamióta megvan ez a telefonom, leszoktam az egész éjjel töltésről. Eddig minden telefonom éjjelre vezetékes lett.
De tuti hogy vagy egy app, vagy a google szivat -
válasz
heidrich #2406 üzenetére
Az a probléma, hogy ebből nehéz kisilabizálni, mert ugyebár lefekvéskor se 100%-on volt a teló. Így nem tudni, hogy a 4% BT például reális-e. Az Android rendszer 3% sem kevés adott körülmények között. Egy újraindítás után nézd meg úgy szerintem, hogy lefekvés előtt 100%-ra töltöd.
Nem lehet, hogy a telefont valami olyan helyre rakod le, ahol le van árnyékolva (dunno, vasbeton fal mellé, fém szekrénybe, stb.
)?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
heidrich #2402 üzenetére
Köszönöm az infót! És neked is Viper 26!
Ez így korrekt amit írtok. Már csak a kamera ami miatt hezitálok, egyenként minden téren megfelel az igényeimnek. Nem szeretném ha LG G4 után túl nagy visszalépés lenne fotózás terén.
heidrich, jól emlékszem hogy neked volt G2-d? Vagy Optimus G, valamelyik topicból ismerős vagy. -
magyarl
tag
válasz
heidrich #2396 üzenetére
Én az update után egy ideig nem nyomtam Factory resetet, nem volt semmi komolyabb bug, csak apróbbak:
pl az értesítési sávot csak kicsi akadozással lehetett lehúzni.
FR után viszont ez is megy mint a vajÁm saját példámból okulva ajánlom melegében nyomni egy BL nyitást is: garivesztéssel nem jár, viszont később ha rootolni szeretnél nem kell újratelepíteni mindent.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged