- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A létszámban biztos igazad van, bár adatot egyik gárdáról sem tudok, viszont az óriáscégek hatékonysága már más tészta, azzal kapcsolatosan inkább rossz élményeim vannak
Itt a bizalmunk a Oneplus-nál van, reméljük a Oneplus One és X esete csak spóradikus, és a 3T legalább 2-3 évig folyamatos frissítéseket kap majd.
upsz, kérdés még: a rezgőmotor mennyire combos?
Én erősnek mondanám, de persze mindig az a kérdés, hogy mihez képest.
meg a csengőhangot meghallom-e zajban is?
Amennyiben a zaj alatt nem felszálló vadászgépek hajtóműzaját érted a kifutó mellett állva, biztosan.
Teljes hangerőn én becsukott ajtó mögött, két szobával arrébb meghallom. Oké, ez persze csengőhangtól is függ. -
én a kamera miatt is döntöttem a 3t mellett a p9 ellenében. egyrészt nyomkodtam a huaweit, nézegettem a képeket, és annyira azért nem győzött meg. a bw kamera gondolata rettentően tetszett, de azzal nincs raw mód, de a színessel is csak úgy, hogy akkor már nem használja a másik képét. akkor meg már inkább a 3t egy kamerával, de stabilizátorral.
pluszpont volt még az oled kijelző (jobban szeretem a teljesen fekete feketét, mint az ips kicsit nagyobb felbontását), meg a nagyobb akksi. bár ez még így is nagy visszaesés nekem a redmi note 3-hoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest