- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Én 3 hete cseréltem a sajátomba akksit, ebayről ezt néztem ki jók voltak az értékelései nagyon az eladónak így bizalmat szavaztam nekik. Aztán megjött és mikor összehasonlítottam a gyárival akkor látszott, hogy ez se eredeti vagy 3mm-el kisebb volt talán kicsit vékonyabb is meg a csatis része is kicsit másmilyen. Ennek ellenére hozza az újori 4 óra SOT-ot nálam, de csinál olyan rendellenes dolgokat, hogy egyszercsak 30%-ról elkezd zuhanni a töltöttség mint az állat és 10 perc alatt lemerül de a SOT ilyenkor is megvan. Ezt egyenlőre annak tudom be, hogy a belakott rendszert nem voltam hajlandó újra rakni így talán a kalibrálással lesz gond. Ha megjön az első publikus beta pite akkor újra írok, hogy mit tapasztalok. Ezn kívül jobban melegedik Dash Charge-al de mivel a telefont vettem 30-ért és idén nagy eséllyes cserélni fogom nem voltam hajlandó 10 ropit kiadni az original akksiért.
-
Én felvenném a kapcsolatot a supporttal, hogy mit mondanának rá látatlanban.
Szerintem is hardware-es probléma, kérdés melyik hőmérséklet-érzékelő ment gallyra. Ha az aksié, akkor egy aksicsere megoldhatja...[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
snyper990
őstag
Ha nem volt mókolva (szivárgott Pie próba, recovery csere, ilyesmi), akkor én hőmérsékletmérő szenzor-hibára gyanakodnék, és szerviz.
Esetleg előtte meg lehet próbálni unbrickelni, aztán frissíteni a legújabb OOS-re (előtte mindenképp biztonsági mentés kell, utána meg újra be kell lakni) -
Macika66
őstag
Az okozhat pl. melegedést, ha a WiFi „töltésnél mindig” állapotban van.
Vagy ha van olyan program, aminek a szinkronizációját csak a töltésnél csinálja.
Vagy van képernyővédő engedélyezve töltés esetén.Ezeknél mindnél melegszik a telefon, rendeltetésszerűen.
De csak DASH-töltésnél nem melegszik, illetve csak 1-2 fokot maximum.
Természetesen, ha odasüt a nap a telefonra, vagy nagy a meleg a helyiségben, akkor más a helyzet...
-
BOANerges
tag
Köszönöm szépen, tényleg működik, de.
Itt a Total Commanderben éppúgy csak az SDcard tartalmát látom, mint a widows intézőben.
A rendszerpartíciót, melyet a telefonon root(képes) fájlkezelővel látok, azt most egyikben sem. A Oneplus 1 -ben és 2 -ben ha root -olt volt a telefon, akkor a TC hozzáférés kérésekor 1 -szer engedélyezni kellett és szabadon kezelhető volt. Ez most megszűnt?(!)Mea Culpa: az Általatok javasolt FTP Szerver -t még nem próbáltam...
[ Szerkesztve ]
SGS1->SGS3->Oneplus 1->2->3T->5->6->8Pro->12
-
kano
nagyúr
Valahogy be lehetne, de akkor már létre kellene hozni egy mélyvíz szekciót.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ZolkoW
őstag
-
snyper990
őstag
Mi triggerelné az éjszakai módot? Fényerő? Vagy csak simán időpont alapján?
De ezeket egyáltalán miért?
Engem zavarna, ha el akarná dönteni helyettem, hogy be kell-e kapcsolni. És kézzel bekapcsolni 3 mozdulat (nincs az első 5 gyorskapcsoló közt nálam, akkor még kevesebb lenne), kb. 1,5 másodperc. Annyit azért rá tudok áldozni.
A profilváltáshoz meg még annyi sem kell, a kijelzőt sem kell feloldani. Sztem királyság az alert slider. (Főleg ha megoldanák a hangerőállítást is)[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
Nekem pont az volt a Oneplus előtt, igaz csak pár hétig. Szerintem jobb képeket csinált a nexus, viszont iszonyat lassú volt a kamerája. Sokszor a sebesség miatt lemaradtam egy jobb pillanatról.
Én se vagyok nagy fotós, szerintem átlagos felhasználásra bőven elég a oneplus is. Doksikat szoktam fotoszkennelni és azt simán teljesíti. Este manuál módban érdemes próbálkozni, és azzal sem lesz gond.C programmers never die, they are just cast into void.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest