Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Én 3 hete cseréltem a sajátomba akksit, ebayről ezt néztem ki jók voltak az értékelései nagyon az eladónak így bizalmat szavaztam nekik. Aztán megjött és mikor összehasonlítottam a gyárival akkor látszott, hogy ez se eredeti vagy 3mm-el kisebb volt talán kicsit vékonyabb is meg a csatis része is kicsit másmilyen. Ennek ellenére hozza az újori 4 óra SOT-ot nálam, de csinál olyan rendellenes dolgokat, hogy egyszercsak 30%-ról elkezd zuhanni a töltöttség mint az állat és 10 perc alatt lemerül de a SOT ilyenkor is megvan. Ezt egyenlőre annak tudom be, hogy a belakott rendszert nem voltam hajlandó újra rakni így talán a kalibrálással lesz gond. Ha megjön az első publikus beta pite akkor újra írok, hogy mit tapasztalok. Ezn kívül jobban melegedik Dash Charge-al de mivel a telefont vettem 30-ért és idén nagy eséllyes cserélni fogom nem voltam hajlandó 10 ropit kiadni az original akksiért.
-
snyper990
őstag
Ha nem volt mókolva (szivárgott Pie próba, recovery csere, ilyesmi), akkor én hőmérsékletmérő szenzor-hibára gyanakodnék, és szerviz.
Esetleg előtte meg lehet próbálni unbrickelni, aztán frissíteni a legújabb OOS-re (előtte mindenképp biztonsági mentés kell, utána meg újra be kell lakni) -
Macika66
őstag
Az okozhat pl. melegedést, ha a WiFi „töltésnél mindig” állapotban van.
Vagy ha van olyan program, aminek a szinkronizációját csak a töltésnél csinálja.
Vagy van képernyővédő engedélyezve töltés esetén.Ezeknél mindnél melegszik a telefon, rendeltetésszerűen.
De csak DASH-töltésnél nem melegszik, illetve csak 1-2 fokot maximum.
Természetesen, ha odasüt a nap a telefonra, vagy nagy a meleg a helyiségben, akkor más a helyzet...
-
BOANerges
tag
Köszönöm szépen, tényleg működik, de.
Itt a Total Commanderben éppúgy csak az SDcard tartalmát látom, mint a widows intézőben.
A rendszerpartíciót, melyet a telefonon root(képes) fájlkezelővel látok, azt most egyikben sem. A Oneplus 1 -ben és 2 -ben ha root -olt volt a telefon, akkor a TC hozzáférés kérésekor 1 -szer engedélyezni kellett és szabadon kezelhető volt. Ez most megszűnt?(!)Mea Culpa: az Általatok javasolt FTP Szerver -t még nem próbáltam...
-
snyper990
őstag
Mi triggerelné az éjszakai módot? Fényerő? Vagy csak simán időpont alapján?
De ezeket egyáltalán miért?
Engem zavarna, ha el akarná dönteni helyettem, hogy be kell-e kapcsolni. És kézzel bekapcsolni 3 mozdulat (nincs az első 5 gyorskapcsoló közt nálam, akkor még kevesebb lenne), kb. 1,5 másodperc. Annyit azért rá tudok áldozni.
A profilváltáshoz meg még annyi sem kell, a kijelzőt sem kell feloldani. Sztem királyság az alert slider. (Főleg ha megoldanák a hangerőállítást is) -
ToMmY_hun
senior tag
Nekem pont az volt a Oneplus előtt, igaz csak pár hétig. Szerintem jobb képeket csinált a nexus, viszont iszonyat lassú volt a kamerája. Sokszor a sebesség miatt lemaradtam egy jobb pillanatról.
Én se vagyok nagy fotós, szerintem átlagos felhasználásra bőven elég a oneplus is. Doksikat szoktam fotoszkennelni és azt simán teljesíti. Este manuál módban érdemes próbálkozni, és azzal sem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest