- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
thebeegee #3795 üzenetére
Nekem is ez a bajom Bp délpest csak 2G tudok "kommunikálni" az emberekkel. Vagyis ide oda kapcsolgatom ha kell net akkor 3G ha beszélni kell 2G
ez van hála a Voda kinai rendszerének felénk azóta van gond amióta az új bázisállomásokat az elmúlt években lerakták.
Razr ugyanezt csinálja vodával. -
törölt tag
válasz
ferke72 #3698 üzenetére
Nekem van egy androidos Razr-em azt is szeretem. (előtte véig mentem az összes androidos telón, Blade, defy+...) Tavaly kérdezték ismerősök mit vegyenek, miel úgyis IT guru vagyok, nézegettem a piacon mik vannak és a végén vette magamnak is egy 720-ast. Szerintem még mindig nagyon jó telefon.
Az okok amiért megvettem és nem érdekelt, hogy 512Mb RAM van benne.
Akku ugyanaz, mint a 820-ban, de csak 1Gh dual cure CPU van a 720-ban, ami kb 50-70% megemeli a használati időt.
Fényképezőgép F1,9 piacon az egyik legjobb telefonok közt, aki fotóz az tudja fény nélkül nincs fotó ;-)
LED, zseblámpának is tökéletes, és SOS fotózásnál is jól jön kevés fény esetén.
Háttértár és memória, nem akarok játszani, így nem zavar az 512 Mb RAM, így a háttértár sem fog betelni.
Navigáció ami nagyon jól jön. Nem kell az ismert program tört verzióját beszerezni, mint androidon jogtiszta!
Tűrhető fülest adnak hozzá, ami már épp megfelel zenehallgatásra.
Még mindig bárkinek tudom javasolni, aki nem akarja állandóan töltőn tartani a telefonját.
nekem volt már olyan, hogy 52 órát bírt ki. Közben azért volt egy kis netezés pár hívás meg fotózás. (motoros túra)
Nagyon intenzív használat mellett pedig 30-35 óra, összehasonlításképp RAZR 6-10 órát bír ki, anno a DEFY+ om pedig 10-16 órát.
8.1-et már most fel tudod rá tenni, érdemes teljes resetet csinálni és akkor nincs vele semmi bajod. Nagyon jó lett a 8.1 nekem tetszik, gyors mindent tud amit kell.
Ha nem akarsz játszani, email, net, fotó, facebook, viber és navigáción kívül másra nem akarod használni nagyon jó barátod lesz. Mincs zavaró lassulás, mint az androidos telóknál. Persze néha van betöltésre várakozás, talán nekem eddig a leghosszabb idő 1,5 mp volt, azt meg kibírom hetente 2-3X. Androidos telóknál ez napi rutin ;-)
Szóval 630-at én csak akkor vennék, ha a játék lenne a fontos és nem a többi amit fentebb írtam. -
törölt tag
Felraktam a 8.1-et nekem minden gond nélkül megy az akku idő is hasonlóan jó mint a 8.0-val.
Ha nagyon nyomkodom is kibírja 24 órán át (ebből az aktív idő 6-8 óra lehet, net, fényképezés stb), ha meg nem akkor 52-56 órát.
Engedélyezve csak viber, mail és facebook van a háttérben.
Viszont amiben segítségre lenne szükségem, hol lehet 8.1-ben 2G/3G közt átkapcsolni, mivel olyan helyen lakom ahol 3G-re lép fel csak épp nem működik, - kültéri beltéri lefedettség - ezért a telót WP 8.0-val állandóan 2G-n használtam, és amikor kellett a 3G akkor átkapcsoltam.
Hang hívások miatt fontos, hogy 2G hálózaton legyen, mivel 3G-n engem "nem hallanak".
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest