-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jeannie
senior tag
válasz
kelly416 #5012 üzenetére
Jah, az japán, vagy egyéb keleti származású telóknál alap a nyakbaakasztó hely, ők imádnak mindent a nyakukba kötni és beleakasztgatni
Az ebay tele van a jack-be dugható cicás és egyéb lógó bigyókkal díszített porvédővel, amikor sima szilikon dugeszokat kerestem a Moto G-be, alig találtam egyszerű feketét
-
zsirfecske
addikt
válasz
kelly416 #4982 üzenetére
ezt nexus5-nél mi már kitárgyaltuk, mivel érdekelt engem is hogy a 120-as net miért 30 körül maxolódik telóról (2.4 ghz-en, 5 ghz esetén 35-40 a max). a lényeg hogy ez az n-es routerek és a telefonban található kisebb antennák miatt van, tehát normális. hiába 150/300 mbit az elméleti maximum n-es eszközök közt, nekünk marad az effektíve 50 mbit mint legjobb eset. amúgy 5 ghz-en sem feltétlen a technológia miatt, hanem az üresebb csatornák miatt jobb a helyzet. budapesten pl nem nagyon van olyan lakás már ahol ne lenne tele az összes 2.4 ghz csatorna szomszédokkal, én legalábbis ahol néztem ez volt, de logikus is. ez meg ugye eléggé odaver a sebességnek.
szóval bár bőven elég 20/30 mbit mobilon bármire (torrentezést kivéve, hehe), ha ennél gyorsabb elérés kell akkor marad az ac-s router és teló, de az is csak pár évig míg nem terjed el
-
ferob
őstag
válasz
kelly416 #4943 üzenetére
Na igen, így már nálad is látszik, hogy a régi tárcsázó ikon van, ami nekem is a problémám, és ez az, amit nem enged módosítani az új sötétkékre, ami csak a Moto G-nél jelentkezik és más telefonnál nem.
Mindenesetre ez a launcher jobb, mint amit eddig használtál, mert több beállítási lehetősége van.
-
ferob
őstag
válasz
kelly416 #4927 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy azt használod, amelyiket linkeltem?
Mert a képed alapján, mivel az üzenetek ikonja még a régi, inkább szerintem te ezt használod, míg én ezzel kapcsolatban kérdeztem.
Azért érdekel a dolog, mert több másik készülékre is felraktam és mindegyiken megváltozik a tárcsázó ikonja az újra, de a Moto G-vel akármit csinálok, akkor se sikerül.
-
ferob
őstag
válasz
kelly416 #4914 üzenetére
Konkrétan az új sötétkék kitkat ikonra nem változik át a tárcsázó ikonja, de az összes többit módosítja automatikusan.
Ezért érdekelne, hogy másnál is a régi világoskék ikon van-e, ha az alap kitkat ikonokat használja, ami alapbeállítás ennél a launcher-nél.
De ha nem tudod, hogy miről beszélek, akkor elég, ha beillesztesz egy képernyőképet a főképernyőről és én látni fogom, amit kell.
-
namyang
tag
válasz
kelly416 #4896 üzenetére
Én megtettem egyszer azt, hogy húú, aljasodás lesz az este, viszem a régi telefont. ezért (akkor még) defy tokból kihámozom, SIM ki, telefon asztalra letesz, ivás, buli. Részegen hazaérkezés, telefont leverem az asztalról, felveszem...jéééé, kikapcsolt, kapcsoljuk be.... "No sim card" NO SIM a k*va ****!, majd földhöz vágtam. Tehát semmi nem véd részegség ellen.
Node: Tudnátok ajánlani valami időjárás appot? Legyen egy jó widgetje, és kész, nem kell nekem, se csilivili se semmi. android weather pl nagyon bejön, de néha ha épületben vagyok, és nem talál GPS jelet, akkor folyamatosan pörgeti magát (tipikusan éjszaka szívás), hogy rájöjjön hol vagyok. A követést meg nem akarnám kikapcsolni, mer jó is az.
kösz. -
Lovi24
senior tag
válasz
kelly416 #4877 üzenetére
Konkrét mentést sajna nem csináltam arról mi mennyit használt. Azért ha elosztod 9 napra ,nem olyan sok. Mobilnet úgy emlékszem nem volt kapcsolva,csak wifi párszor. Játék napi kb 10 perc, némi net. Most ,hogy már nincs szabin a párom,hanem dolgozik kb 3-5 napot megy el neki a teló. Nincs repülős üzemmód, mobilnetet viszont ritkán kapcsol.
Nálam szinte mindig napi töltés van ,kicsit jobban használom,mint Ő... -
violentSt
tag
válasz
kelly416 #4625 üzenetére
ne haragudj de egy problemam volt aminek a megoldasan elindultam itt nehany tanacs alapjan (mert voltak ertelmes reakciok is aminek koszonhetoen elharult a hiba es pont)
de mint irtam a hiba elharitasa kozbe ujabb problemakba utkoztem es ezt ismetelten leirtam h ertheto legyen annak aki nem olvas visssza x hszt... ahogy latom te sem tetted
a nevem meg hogy jon ide?oviban vagyunk? (az illeto kezdett el lovagolni rajta) engedd mar meg h reagaljak ha valaki gyermeteg modon esz ervek nelkul kotekszik -
violentSt
tag
válasz
kelly416 #4606 üzenetére
ugyan már ez most komoly???
ha valaki beirja egy keszulek forumaba az objektiv velemenyet az tenyleg ekkora gond?
kirugasok?
hibaznak a dolgozok?
emberiseg megerett a kihalasra...
te hol olvastal tolem ilyeneket???ha neked ez jott le az egeszbol akkor nem en vagyok negativ szerintem... de velem lehet a gond...
-
yodamastah
őstag
válasz
kelly416 #4489 üzenetére
Sőt egeret se tudok ezzel a telefonra rárakni.
Még soha nem telt be a fényképezőgépem memóriája, és ha ebéd közben át akarok venni egy pendriveról dokumentumot, akkor beszoptam mert az OTG kábel van annyira nagy hogy nem hordom magammal állanódan mert 2-3 évente 1x majd hátha kell
De nem is a kábel kiváltása volt lényeg, csak egy jó OTG-het készített pendriveot akartam mutatni ami baromi kicsi.
-
lord.lakli
őstag
válasz
kelly416 #4443 üzenetére
Hát nálam tuti nincs friss app, mert már vagy fél éve nem került fel semmi. Érdekesség, hogy csak hétvégén éjjel merült nagyon, és pont ugyanúgy cella információs valami futott és ette meg az akkut. Nem mondom, hogy e miatt van, de érdekes, hogy pont hétvégén más is így járt, ennyi.
-
yodamastah
őstag
válasz
kelly416 #4273 üzenetére
Hosszabb útra illene esőruhát vinni, na meg minden értékes zsacskózva van, ami baj ha elázik. Számtalanszor motoroztam esőben, és összesen 1x áztattam el egy telefont (a tanktáskában), annak se lett semmi baja. Lekapcsolt, kiszárítottam és megy azóta is (most már másnál, ez 3 éve volt). Azt a beázást a MotoG röhögve bírta volna ki. Ok hogy ha kell egy jobb kamerás teló, a motoG-nek mennie kell. De hogy vízálló teló kell mert lehet hogy néha esőbe kerülsz ez túlzás.
-
-
Jaffa75
őstag
válasz
kelly416 #4240 üzenetére
jól bizony, tök menő lett, hogy fényes a hátlap..
jól olvastam, hogy "átnyergelsz" a másik zsáneremre a Z1c-re? Azért vettem ezt, mert az még mocskos drága nekem! Talán ha a voda beveszi kínálatba, akkor a Red mellé benevezek rá... még nem tapiztam, de terveztem, hogy holnap bemegyek a Pólusba!
Korrekt a fólia, igaz hogy gyűjti az ujjlenyomatot, de szerintem kevésbé is csúszós tőle! -
Jaffa75
őstag
válasz
kelly416 #4139 üzenetére
a vizes felrakás egész pontosen mosogatószeres (szappanos) felrakást takar - ennél a fóliánál legalábbis. Vízlágyítás, megoldva, vízköves nem lehet, egyébként is a vizet ugyanúgy kihúzod alóla egy plasztik kártyával, mint a hagyományos fóliánál. Nem tudom milyen lesz az eredmény, de ha meleg/ ha hideg leírom!
Mindig az elsőnek van újdonságértéke...
szerk: Rasky - ez ugyanaz a fólia mint amit én rendeltem? Tudod jól, hogy a kínai 5 Ft-osat ne hasonlítsuk össze az 1500-as kategóriával... kivéve ha "...ezzel speciel átb@sztak..."
-
acura13
aktív tag
válasz
kelly416 #3940 üzenetére
köszi..probálom is majd tölteni...de ha G Driven is elmondod ott könnyebb lesz azt használom inkább.
Al3XT.....
irtam nem vitázni szeretnék csak mint Moto tulaj érdekelne a különbség,Valoban a szivem csücske lett de elötte volt N5 is...volt G-m, egy szóval sem állitottam nem jo az ár/értéke, csak amire nekem kell arra kevés......).
Nexus : ma néztük USA-ban 329 Dodo egy 16 GB. szerzödés nélkül..74 000 Ft
itthon mennyi a független Nexus??hol kapsz 32Gb-osat??
16GB telenornál 99.e?..2év előfizuval...És a nélkül? nem is kapsz
Ditech: 389 Eu
Expansys :134 e Ft
szállitást szándékosan nem irok mert mindenki másképp oldaná meg... -
robagp
tag
válasz
kelly416 #3706 üzenetére
Hello!
Előszó: Akit zavarnak az írásaim, kérem ne olvassa tovább!Azt csináltam amit mondtál, bár nem egyesével, hanem leszedtem minden alkalmazást amit feldobtam /nem volt sok: skype, viber, whatsapp, dropbox,egy kis játék/, de nem reseteltem. Bár csak holnap leszek 2 órás térerő hiányban, de így is eltűnt a hálózat kétszer. Észrevehetően gyengébben fogja a jelet, mint eddig.
Az akksi idő minimálisan romlott, kb 10%-al eszik többet mint eddig.
Hétvégén lesz időm, letúrom ezt, és felrakom a tesco-s változatot, mert itt a legtöbbeteknek az van, hátha az orvosolja a problémát. Még nem is root-oltam, tehát az se lehet gond.
Ami érdekesség volt, hogy a gyári google zene lejátszója úgy kifagyott, hogy újraindítás segített csak.
Az sgs2-esemen is volt vele gondom, lehet az okozza most is a problémát, viszont ahhoz root-olni kell, az meg megint csak hétvége...
Tényleg senkinek nem jelentkezik semmilyen hasonló gond? -
mobilizmo
addikt
válasz
kelly416 #3585 üzenetére
Nekem túl bumfordi, de az biztos, hogy ezzel nem fog kicsúszni a kezedből és meg is védi a készüléket. Kellemes használatot kívánok hozzá.
Én Orzly Fusion Bumpert rendeltem (tegnap kaptam meg), de ez sem tetszik igazán. A hátlapon lévő átlátszó rész, túl vastag, csúszós és gagyi érzetet kelt. A bumper rész is lehetne puhább és tapadósabb. -
ghiottone
nagyúr
válasz
kelly416 #3483 üzenetére
Nem csak az én privát bugom ez a GsamBattery, vagy más aksi figyelő alkalmazás.
Mondjuk halkan megjegyzem, hogy a Xoom 2 ME-ben pedig az aksi bug így néz ki: nincs 100%-os töltöttség az ICS-n csak 85%, annál többet nem jelez ki sem a rendszer, sem más aku program.
-
zsirfecske
addikt
válasz
kelly416 #3018 üzenetére
persze hogy jól néz ki, nexus5-tel fotóztam
köszi a jókívánságokat, most már vsz túlélem, tegnap visszatértem a fórumra is..hálából itt az említett linkek, én is elmentettem őket:
http://csomagbroker.com/
http://www.csomagkuldes.com/hu/parcel_shipping -
ghiottone
nagyúr
válasz
kelly416 #2603 üzenetére
Eddig nem volt ilyen eltérés, de újraindítás után a Gsam nullázza magát, hiába van bejelölve a full feltöltés óta, a gyári pedig kb. 10 perccel kevesebbet ír.
A bekapcsológomb "lötyögését" nálam megoldotta a hátlap csere - most a fekete helyett fehér hátlap van rajta, ami biztosabb fogást nyújt, nem csúszik és nem látszódnak az ujjlenyomatok.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
kelly416 #2567 üzenetére
HDR-ről úgy olvastam - telefonok vonatkozásában (bridge géppel már készítettem ilyen képet régebben, ezért is fura, amit ez a telefon csinál) -, hogy vagy valóban ellő 3 külön képet és tényleg összeollózza, a szoftver meg ügyesen illeszti, vagyis nem követelmény a beton stabil kéztartás hozzá; vagy pedig pseudo HDR képet készít, ami egy normál expo és vagy még egy felül expo összeállításából áll, vagy rosszabb esetben csak vakítás az egész és egy képből ügyeskedik.
Ez utóbbiról nem találtam példákat, így feltételezhető, h legalább két képből dolgozik.
A prémium telefonok, mint iPhone és társai valóban 3 külön képet lőnek.Mernék rá fogadni, hogy a G csak két képpel dolgozik. Elég kicsi a dinamika tartománya, úgy értem sztem max. csak 1 EV eltérés lehet a két kép között. Három képnél sokkal részletesebb lenne az eredmény, épp csak egy kicsit érhető tetten a HDR a normál képhez képest és még glória sincs sehol. 2 fényértéknél azért már jóval intenzívebb lenne. Gondolom a telefonok is csak 1 EV lépcsőkben lövik a képeket.
Viszont az automatika nem ér semmit, jobb ezt manuálisan be-kikapcsolni. Hiába mutatok a telefonnak egy kontrasztos jelenetet ahol már tényleg lenne értelme, magától nem akar HDR-ezni. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
kelly416 #2603 üzenetére
Nem emlékszek, hogy volt-e már reboot (
hihetetlen, hogy mennyire fasza telefon, a Defy-t tuti két naponta újra kellett indítani), de most megtörtént.
A két ébresztő azért volt kint, mert az egyik ébresztőmet nem nyugtáztam reggel.
A power toggles akkujelzőjét szeretem, root hiányában meg a gyárit nem tudom levenni (egyelőre...) .
Upo: Widget lockert használok és holo launchert, ott nem találtam "Help" menüpontot, de lehet, hogy ott van eldugva valahol.Köszi srácok !
-
lord.lakli
őstag
válasz
kelly416 #2567 üzenetére
A három a minimum, ha igazi HDR és nem egy kép manipulált verzióiból készül. Minél több kép, annál jobb, persze mindegyik más "beállítás" mellett. Sikerült kideríteni moto g mennyit használ? Szerintem a telók 99.9% egy képpel játszik, de ez csak az én privát gondolatom és ha bárhol kérdezik, akkor letagadom
-
lord.lakli
őstag
válasz
kelly416 #2296 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy betölti, hanem az, hogy te kilövöd az android meg 1-2 másodperccel később nagy részét betölti, ha kéred, ha nem. Utána megint kilövöd, ő betölti. Na itt az ördögi kör, ami miatt meríti a telefont. Ez nem olyan, hogy kilövöd, akkor ott is marad a szabad memória, mert az android és mellesleg a windows memóriakezelése sem ilyen, hanem amit lehet gyakoriság, egyéb szempontok alapján mindig memóriában tart.
-
Upo
addikt
válasz
kelly416 #2290 üzenetére
Én ahogy elképzelem a dolgot pont az nem akkukímélés ha mindig mindent bezár. Ha bent marad a memóriában akkor nem kell mindig újra betölteni a tárhelyről a programokat, ha kilövöget mindent mindig, akkor többször annyi "wincheszter" aktivitást generál, állandóan tölteni kell a roból vagy a flashből. Olyan mint amikor az asztali gép állandóan reszeli a winyót. Érdekes hogy akkor mindig az a baj hogy "mit csináljak hogy ne zörgesse állandóan a hdd-t", a telefonon meg mindig ki akarnak mindent lövögetni hadd "zörgesse" csak...
Meg olyan címszóval is kilövögetik az appokat task managerekkel hogy gyorsabb lesz tőle a rendszer, szerintem attól nincs gyorsabb mintha ott ül a memóriában ami kell, ha már újra be kell tölteni akkor azt ki kell várni. Ha rendesen optimalizálva van a memóriakezelés az adja a leggyorsabb rendszert feltéve ha bele nem piszkálnak a magukat okosnak gondolók mindenféle "turbo" scriptekkel. És utána nézik hogy "milyen kevés a free ramom, ezzel meg azzal mennyivel több volt", nem gondolnak bele hogyha túl sok a free ram akkor pazaroljuk a memóriát és feleslegesen dolgoztatjuk a háttértárat. Legjobb az egészséges egyensúly, 1 G ramos telón szerintem ha tat a rendszer 1-200 megát a következő appnak hogy gyorsan tudjon indulni az bőven elég, utána ami nem kell azt úgyis kidobja. Nem értem az olyanokat akik állandóan figyelgetik hogy 5-6-700 mega free ram legyen mindig, kirakják a kis ikont ami mutatja és állandóan kilövik az appokat. Amikor ezt csinálják akkor gyakorlatilag azt az 5-6-700 mega ramot nem használják. Képesek 256M ramost csinálni az 1 gigásból
Dehát mindenkinek a saját ízlése és készüléke.
Az a beállítás nem véletlenül van a fejlesztői beállításokban, szerintem arra való hogyha fejleszted a saját appodat akkor jobban figyelemmel kísérhesd a memóriahasználatát, hogy más ne zavarjon be.
Ez csak a saját véleményem, nyugodtan cáfoljatok ha tudtok jobb magyarázatot.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
kelly416 #2245 üzenetére
Nekem sem ment minden tökéletesen, volt hogy valamilyen okból nem ismerte fel a pendrive-ot. Appot kilőttem, pendrive-ot újracsatlakoztattam, akkor már jó volt. Nem 100%-osan működő megoldások ezek, nekem úgy tűnik. A root esetén elérhető módszerek talán megbízhatóbbak...
A TC beépülő írni csak FAT32-t tud, ha nem olyanra van formázva a pendrive akkor az lehet gond.
Azt az előzőekben nem írtam, de az egyik pendrive-omat először nem akarta felismerni (holott a FileManagerTrial-nak nem volt vele gondja)
Azelőtt ezt a meghajtót használtam linuxos és windowsos telepítőnek is, szóval volt partícionálva össze-vissza már. Windowson megnéztem Partition Wizard-dal, hát az nem látott rajta egy partíciót sem... Megformáztam vele újra (nem logikai partíciót létrehozva), úgy már jó volt.Másrészről:
A TC beépülő írni nem, de olvasni tud NTFS-t.
Van két külső HDD-m, egy 3,5" WD Green 1,5TB és egy 2,5" Toshiba StorE Basics 2TB. Megpróbáltam ezeket is csatlakoztatni.
A 3,5 colosat nem, de a 2,5"-öst simán felismerte, tudtam róla filmeket is lejátszani. Ez a 2,5"-ös pedig ugye teljesen USB-ről kapja az áramot, de a telónak meg sem kottyant, simán felpörgette OTG-n keresztül. Ez sem volt azért 100% siker, bizonyos mappákat megnyitva elszállt a beépülő. -
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #2243 üzenetére
Sajna lejárt a szerkesztési idő. Szóval leszedtem mindent, újra feltettem mindent, és valószínűleg a Nexus USB OTG FileManagerTrial akadt össze valamivel. Minden esetre, megvárta a cuccos, hogy megírjam a panaszom, és utána tökéletesen működik. Root nélkül ír pendelyre is, szerintem ez akár az összefoglalóba is mehet. Gyanítom, nem csak nekem érdekes infó ez. Nem utolsó sorban köszönöm Destr4ct fórumtársnak a segítséget.
Rick4:
Nem azt mondtam, hogy hülyék, de miért ne lehetne valakinek két ugyanolyan telefonja, amit magával akar vinni? Mivel bontott, így nagyon nem tudnak bele kötni. Szerintem onnantól, hogy van-e doboz vagy nincs, már tárgytalan. Szerintem. De ha nem, akkor a dobozt el kell irányítani a kuka felé és haza kell hozni a többi papírosát. Vagy ahogy fent írták, széthajtani, valamibe bele tenni és jöhet az is haza. -
Destr4ct
aktív tag
válasz
kelly416 #2106 üzenetére
Total Commander + ez a plugin is működik. Olvasás/írás megy. Ez is trial verzió, de legalább funkcionálisan teljes a próbaidő alatt.
Rendes meghajtóként nem tudja ez sem felcsatolni a fájlrendszerbe a pendrive-ot. Megnyitásra olyan opció van, hogy felmásolás belső tárhelyre + megnyitás, illetve pl. videó esetén tudja a fájlt streamelni localhostról a videólejátszónak másolás nélkül.
A pendrive-ra másolás is megy. -
krisi047
senior tag
válasz
kelly416 #2063 üzenetére
Igen, nem mindig jó a variálás. Ebben az esetben is elég gyakran olvasom, hogy a szemét Apple megvariálta a kiosztást és most mindenki őt másolja. De ha jobban belegondolunk veszünk egy komolyabb fülest 10+ ezerért, és még szükség esetén sem tudom notebookhoz használni? Kicsit gáz...
-
krisi047
senior tag
válasz
kelly416 #2049 üzenetére
Szerintem létezhet, ugyanis én kb. másfél éve vettem egy fekete Sony Ericsson Livesound fülest 7-8 ezerért az ebolt.hu-n. Azért volt olcsóbb, mert nem volt hozzá doboz, csak egy újracsomagolt zacskóban érkezett. Régebben adták bizonyos SE készülékek mellé is, gondolom ezekből maradhatott. Ez ráadásul fehér, szerintem így kisebb az érdeklődés is iránta.
Viszont! Továbbra is élne a kérdésem, hogy milyen kiosztású headsetet használ a telefon? Pár félét már biztos próbáltak az itt jelenlévők.
Ha jól tudom, kétféle szabvány van, a régi, hagyományos és az újabb, Apple-féle, amit ma már szinte minden gyártó követ.
A régi szabványos telefonok csak normál fülhallgatókkal és régi szabványú headsetekkel működnek, amik más eszközökkel, pl. notebookokkal sajnos nem használhatóak fülhallgatóként sem.
Az Apple-féle új szabvány nem működik a régi kiosztású telefonokkal, csak az újakkal, viszont cserébe minden más eszközzel igen, tehát pl. notebookkal is kiválóan szól.
kelly416: Neked sem lenne mindegy, mert a Sony Ericsson Livesound hagyományos szabványú, míg a Sony Smart Headset már az új kiosztást használja. Egyébként a két füles ugyanaz, ha minden igaz.
-
namyang
tag
válasz
kelly416 #1861 üzenetére
Én Defy-t használtam az elmúlt kétésfél évben, ugye ott is jellemző volt ez a hangszóró probléma. nekem ott általában akkor jött elő, ha a vállammal a fülemhez szorítottam a készüléket, de ilyenkor ha odab**tam valamihez, mindig egyből orvosolta. más kérdés, hogy ezzel már nem szívesen kocogtatom meg az ajtófélfát.
Egyelőre én SIM kártyát még nem tettem át, tehát erről nem igazán tudok nyilatkozni.A LED-es témához meg annyit, hogy én még mindig elképesztőnek tartom, hogy pont az RGB LED-et spórolták volna ki belőle. Kvázi nulla forintos tétel, ugyanakkor nagyon hasznos. Amúgy nincs erre valami hivatalos motorola reakció?
-
CompaqG
csendes tag
válasz
kelly416 #1846 üzenetére
Az enyém nincs rootolva úgy már meg lehetett volna csinálni az eddigiek alapján is lehet elkerülte a figyelmemet ehhez a verzióhoz még nem találtam.
Egyébként a telón bármit be kell-e állítani hogy megjöjjön az update? No update at this time... Ezt írja nekem. Internet kapcsolaton meg egyébb magától értetődő dolgokon kívül. Most ha a play storeba felmegyek csak az UK hozzászólásokat látom(nem problémaként jelzem).
-
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #1839 üzenetére
Az egyébre már meg is van a válasz. Leszedtem egy játékot, "Brain & Puzzle". Amúgy ajánlom mindenkinek, aki szereti a logikai feladatokat, csak figyeljen oda erre a tulajdonságára. Este kipróbáltam, aztán nem húzogattam ki a futó alkalmazások közül, mert semmit nem is nagyon szoktam. Nemrég kiszedtem mindent onnan, és lám, van hang. Utána még egyszer kipróbáltam, lenémít szinte mindent (a csengőhangokat nem), ha kidobom, minden jól működik.
Mégsem a teló a rossz, szerencsére. Csak egyszerű User Error.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest