- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
válasz
CompaqG #8606 üzenetére
Szia!
Javasolni tudom neked a Call Meter 3G alkalmazást. Telepítés és tarifacsomag beállítása után meglehetős pontossággal ellenőrizhető az adatforgalom, a hívások és ezernyi egyéb dolog. Az utolsó ujraindítástól képes összeszedni az adatokat. (Telepítés után már természetesen adatbázisból dolgozik)
Ha segítségre van szükséged, keress bátran!
Dual SIM esetén külön mérhető a két kártyán bonyolított hívásforgalom. -
zsirfecske
addikt
válasz
CompaqG #3289 üzenetére
volt -100$ kupon hétfőn, egy órán át lehetett kérni. én kaptam is, még itt is ajánlottam mert végül nem tudtam volna elhozatni a telót. tegnap adtam el a kupont ebay-en jelképes 1 dollárért és meg is rendelték vele (amúgy 1000 ft körül van dögivel még kupon aukció). február elejéig viszont kupon nélkül is -70$ az ára. amúgy a 120k expansys ár nem is borzasztó érte. jó hát nem 73k mint kint akcióban, de akkoris.
-
contaxg
veterán
-
-
kelly416
veterán
válasz
CompaqG #1845 üzenetére
Nem tudok segíteni Neked sajnos, nem én vagyok az, aki itt mélyen benne van a dolgokban, én csak egyszerű user vagyok. Mint nemrég olvasni lehetett, néha error is.
Csak tudom, hogy teleszórták a fórumot linkekkel, hogy aki nem akarja megvárni, másolja fel azt és indítsa újra a telefont. Bocsánat, de csak fél-segítség voltam.
Szerk.:
Én a helyedben tuti megvárnám az OTA frissítést. Azzal nem szúrsz el semmit. Pár nap kérdése csak, nem lehetetlen kivárni. -
kelly416
veterán
válasz
CompaqG #1828 üzenetére
Tele van a fórum jó hírrel. Egy csomószor linkelték már, hogy honnan lehet leszedni, meg le is írták, hogyan lehet feltenni. És mindezt az elmúlt pár napban.
Egyéb:
Tegnap újra tettem a rendszert. Mindent felmásoltam, mindent beállítottam, csak az ébresztőmet nem. Ma majdnem lekéstem az ebédről.A reggeli ébresztést nem is merem androidra bízni, meg úgyis felébredek időban, úgyhogy azzal nincs is gáz. Beállítottam az ébresztőt, de csak kapkodva. Idő kiválaszt, napok kiválasztva, elfogad. Aztán nem ébreszt. Nézem, elmulasztott ébresztő fent csücsül az értesítési sávon. Na, majd adok én neked. Ébresztő hangot akartam váltani, erre néma. Bemegyek a hangok közé, minden hangerő majdnem max-on. Egyszerűen nem hajlandó az ébresztőnek szánt hangokat lejátszani sem kiválasztásokr, sem ébresztéskor. Mit néztem be? Most irodában vagyok, illetlenség lenne nyomkodni, de majd otthon próbálgatom, hogy egyéb esetekben hogy reagál. Minden esetre játék közben van hang, mint ahogyan híváskor is, tehát működni működik, csak nem mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest