- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Sutyi73 #4664 üzenetére
Miután rádugtam, a TC "gyökérkönyvtárban" szerepel a rádugott eszköz. Valahogy így:
SD-card
Photos
Downloaded files
...
..
USB-Stick Plugin (FREE)
...
Az USB-Stick Plugin (FREE)-re bökve meg ott a pendrive tartalma. Semmi nem kellett hozzá, csak a TC meg a plugin free verziója. Ugyanez a rom van fent nekem is.Passz-passz.
Tudtommal root nélkül nem.
Nem lehet, hogy valami belement a rácsba? Kicsi szösz vagy hajszál?
Ennyit tudtam segíteni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Sutyi73 #4607 üzenetére
PowerManagerService.Display - t mint fő okot először tegnap láttam egy Xperia SP-n a 4.3-ra való frissítés után, ott is eszi az aksit rendesen, most délután fogunk csinálni egy gyári visszaállítást, mert nem tudni, hogy mi okozza. XDA Csinálj egy reboot-ot az hátha segít.
-
Upo
addikt
válasz
Sutyi73 #4600 üzenetére
OTG tmc-vel? Ugye nem a navigációhoz való traffic infora gondolsz fm rádión keresztül? Régi Winmo-s gps-ekhez volt külső tmc vevő de szerintem androidon nem megy.
Saját ébresztési csengőhang: Én az alarm könyvtárba raktam őket, az ébresztő hang kiválasztásnál a Media storage opcióval a gyári hangok közé bekerülnek azok is. Nekem kellett egy restart és csak utána jelentek meg de most már jó.
174-es és 175-ös rommal nem megy az otg, a 176-osban javították. Ez még csak a német romból van, én átflasheltem. Kicsit visszagörgetsz, itt írtam. Factory reset nélkül csináltam, minden beállítás megmaradt, még a morelocale magyarítás is.
A retail német 175.44-et úgy tudod flashelni hogy bemásolod egy batch fájlba ezt:
mfastboot flash partition gpt.bin
mfastboot flash motoboot motoboot.img
mfastboot flash logo logo.bin
mfastboot flash boot boot.img
mfastboot flash recovery recovery.img
mfastboot flash system system.img_sparsechunk.0
mfastboot flash system system.img_sparsechunk.1
mfastboot flash system system.img_sparsechunk.2
mfastboot flash modem NON-HLOS.bin
mfastboot erase modemst1
mfastboot erase modemst2
mfastboot flash fsg fsg.mbn
mfastboot erase cache
rem mfastboot erase userdata
mfastboot rebootHa mégis törölni akarsz mindent a telóról akkor az utolsó előtti sorból töröld ki elölről a rem-et.
Utána mehet az ota zip és már van is gyári otg. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Sutyi73 #4600 üzenetére
Valamilyen program nem fut a háttérben, ami meríti? Wakelock Detectort próbáld meg. Megy TMC-vel de kell hozzá plugin, vagy egy másik program - tegnap linkelték, meg korábban.
Az említett rommal most tartok 20%-on 3 nap és 15 óra használat, wifi végig aktív, kijelző 3 óra 34 perc, telefonálás 38 perc, awake - 2% volt csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest