- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing: március 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Pedig erre szoktam figyelni. Bocsi.
Nálatok bekapcsolt wifi esetén merül óránként 2%-ot a teló? Teljesen újrahúztam a vasárnapi hirtelen aksizuhanás után a telcsit, töröltem a batterystats.bin fájlt is és most már összejött 2 nap (és még van 18%) - 2 óra 27 perc kijelzővel és 20 perc telefonálással, 32 órás bekapcsolt wifivel + nem meríti elvileg semmi a telcsit. 2-3 ciklus után csak összejön a 3-4 nap.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
contaxg
veterán
Nyugodt lehetsz....az Amazon ráteszi a 27%-os magyar Áfát. Az EU szabályok szerint a célország áfáját kell megfizetettni a fogyasztóval a kereskedőnek. Más kérdés, hogy ezzel sokan nincsenek tisztában és nem is foglalkoznak vele.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
veterán
Pedig kell sajnos. Bizonyos értékesítési volumen felett az internetes kereskedők kötelesek a szállítási ország adóhivatala fele megfizetni a szállítási országban érvényes forgalmi adót (ÁFA) az EU-n belüli relációban is. Ha végigviszel egy rendelést az amazon.co.uk, vagy .de oldalon, Te is látni fogod.
Szopacs, de ez... Itt is van ez a szabál, az szabál (Moldova György) -
Blyan
félisten
És egy pár szavas összefoglalótól leesik az ujjatok? Vagy csak sznobok vesznek Moto G-t?
Visszaolvasva azt látom, hogy minden láma valamely custom rommal vagy laucherrel tolja az ipart, engem meg ez nem érdekel.
Na mindegy, láthatóan akkor ez nem az én telefonom.Azért köszi!
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
ferob
őstag
Miért nem frissíted manuálisan az elérhető német OTA-val?
(#1691) dsr: 3 napot próbálkoztál belépni a recoverybe?
Mindenféle kombinációk nélkül, ha a telefont csatlakoztatod a géphez és engedélyezed az USB hibakeresést, akkor utána a következő paranccsal újraindíthatod a telefont és egyből a recovery jön be:
adb reboot recovery[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
es azokra sem tul furgen. 29-e ota hasznalom, csak 30-an este szolt h frissitene. viszont aszonta kell hozza kb 10 perc, ezzel szemben inkabb 4 volt. nem tudom h belejatszott-e h nincs benne SIM egyelore
illetve vicces volt, hogy mar kiirja h 'optimalizalja a szoftvereket' az appok frissitesekor. viszont nem ereztem valtozast a sebessegeben. -
lord.lakli
őstag
Nem értem, hogy itthon miért lenne a szolgáltató függő telefon függetlenítése tilos, törvénybe ütköző, ha mindegyik szolgáltató maga árulja jó pénzért a függetlenítést? A brit tesco-s függetlenítés szerintem nem különbözik a magyar szolgáltató által biztosított függetlenítéstől.
-
dsr
senior tag
Vastagság , súly?
Százalékos akkura körülbelül 11 millió program van fent play store-ban, a led gondra pedig ajánlom a light flow-t , azzal nálam minden tökéletesen működik.
Az időzített ki- és bekapcs szerintem nagyon hamar meg lesz oldva főzött romokban, persze tudom azt, hogy nem mindenki szereti az efféle megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Windows 11
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- RAM topik
- Asszociációs játék. :)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...