-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Pedig erre szoktam figyelni. Bocsi.
Nálatok bekapcsolt wifi esetén merül óránként 2%-ot a teló? Teljesen újrahúztam a vasárnapi hirtelen aksizuhanás után a telcsit, töröltem a batterystats.bin fájlt is és most már összejött 2 nap (és még van 18%) - 2 óra 27 perc kijelzővel és 20 perc telefonálással, 32 órás bekapcsolt wifivel + nem meríti elvileg semmi a telcsit. 2-3 ciklus után csak összejön a 3-4 nap.
-
Pedig kell sajnos. Bizonyos értékesítési volumen felett az internetes kereskedők kötelesek a szállítási ország adóhivatala fele megfizetni a szállítási országban érvényes forgalmi adót (ÁFA) az EU-n belüli relációban is. Ha végigviszel egy rendelést az amazon.co.uk, vagy .de oldalon, Te is látni fogod.
Szopacs, de ez... Itt is van ez a szabál, az szabál (Moldova György) -
Blyan
félisten
És egy pár szavas összefoglalótól leesik az ujjatok? Vagy csak sznobok vesznek Moto G-t?
Visszaolvasva azt látom, hogy minden láma valamely custom rommal vagy laucherrel tolja az ipart, engem meg ez nem érdekel.
Na mindegy, láthatóan akkor ez nem az én telefonom.Azért köszi!
-
ferob
őstag
Miért nem frissíted manuálisan az elérhető német OTA-val?
(#1691) dsr: 3 napot próbálkoztál belépni a recoverybe?
Mindenféle kombinációk nélkül, ha a telefont csatlakoztatod a géphez és engedélyezed az USB hibakeresést, akkor utána a következő paranccsal újraindíthatod a telefont és egyből a recovery jön be:
adb reboot recovery -
törölt tag
es azokra sem tul furgen. 29-e ota hasznalom, csak 30-an este szolt h frissitene. viszont aszonta kell hozza kb 10 perc, ezzel szemben inkabb 4 volt. nem tudom h belejatszott-e h nincs benne SIM egyelore
illetve vicces volt, hogy mar kiirja h 'optimalizalja a szoftvereket' az appok frissitesekor. viszont nem ereztem valtozast a sebessegeben. -
lord.lakli
őstag
Nem értem, hogy itthon miért lenne a szolgáltató függő telefon függetlenítése tilos, törvénybe ütköző, ha mindegyik szolgáltató maga árulja jó pénzért a függetlenítést? A brit tesco-s függetlenítés szerintem nem különbözik a magyar szolgáltató által biztosított függetlenítéstől.
-
dsr
senior tag
Vastagság , súly?
Százalékos akkura körülbelül 11 millió program van fent play store-ban, a led gondra pedig ajánlom a light flow-t , azzal nálam minden tökéletesen működik.
Az időzített ki- és bekapcs szerintem nagyon hamar meg lesz oldva főzött romokban, persze tudom azt, hogy nem mindenki szereti az efféle megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest