- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegyük fel, hogy elindulok reggel 7 órakor, 100%-os akksival. Este 10 órakor lefekvéskor, 55%-on áll. Ebben a helyzetben mit csinálsz?
Ha napközben esélyed sincs töltőre dugni, akkor másnap este idegeskedhetsz, hogy lemerül-e vagy sem (mert éppen sörözöl a haverokkal vagy bármi mást csinálsz, nem otthon a tévét nézed). -
ronin79
addikt
Fájlkezelővel rendszer alól nem, mert ahoz kell a root jog, de recoveryben kell lennie wipe cache lehetőségnek csak vigyázz ne a factory resetes törlést válaszd, mert az törli a telepített appokat is.
Amúgy időnként egy wipe cache gyári recoveryben aranyat ér
főként ha valami kissebb gubanc van. Nekem pl.naponta kellett tölteni a telót, cm12-n ugyanez volt, visszaraktam a gpe mentést majd a gyári recoveryt és egy wipe cache óta 3 naponta kell keresnem a töltőt
Piszkosul jól megy most a gpe 5.0.1 👍 -
R19
senior tag
-
mindthecrap
aktív tag
értem én, csak akkor ennyi erővel vehettem volna valami fakó lcd-s kínai telót is ha ezt egész nap minimum fényerőn kell használnom... (kicsit túlzok persze, 50%-os fényerőn is még egész jól olvasható utcán, de akkor is...)
ma egyébként kísérleti jeleggel ~25%-os fényerőn volt egész nap, kivéve hazafelé a buszon, akkor 50%, majd este meglátjuk ez mennyi pluszt jelentett.
-
Mint írtam, nálam itt megállt a tudomány (közgazdász vagyok). Még annyit a méréshez, hogy szinte végig nyugalomban volt a telefon; ahol a grafikonon az esést látod 16:30 után valamivel, akkor épp használtam a Vibert, ebből arra következtetek, hogy vélhetően az akksiba jutó áramot méri.
Amit hangsúlyozok: minőségi 2,1 Amperes, gyári Apple töltőt használtam. -
zsirfecske
addikt
tényleg igazad van, most nézem minden akksin 3.8 V virít. az maxnak kevéske volna, főleg hogy 3.2 körül indul és épp a 4 V feletti tizedeken veszekszünk max töltés esetén
de a lényeg, 4 rongyért 1,5-2 év után simán cserélhető, ha tényleg annyira csapatja neki a vezérlés hogy idő előtt bekrepál.
-
zsirfecske
addikt
moto g akksi, 3.8 V a szétszerelős videók alapján is.
amúgy nem is olyan drága ha betojik és nincs gari.
btk666:
ne hagyd magad, hívd fel őket megint, hozzanak HELYETTE egyet egyből, 1 futár nekik is olcsóbb meg mit szórakoznak már? -
zsirfecske
addikt
nem értem miről beszélsz és mi alapján tanácsolod hogy 80%-nál beavatkozzon bárki (éjjeli töltésnél keljünk fel emiatt, ugyanmár!). ráadásul ez az ábra 1100 mAh akksira van. különben meg ha a moto g kétszer annyi ideig bírja egy töltéssel mint pl egy nexus 5, akkor tőlem akár lehetne is fele annyi ciklus az élettartama mert még úgy is ugyanott lennénk időben...
-
zsirfecske
addikt
írta már itt valaki korábban hogy 1.5 A a max amit felvesz a moto g.
amúgy nexus5-nél pont most nézem az ampereket, akinek van kedve moto g-nél is kipróbálhatja és akkor a tévhiteket is eloszlathatjuk rögtön.
-
kelly416
veterán
A becsapódás helye és a megállás helye között tizenpár méter van. Ki lehet számolni a lassulás mértékét. A szerelvény 80km/h-val közlekedett mindaddig, ameddig a mozdonyvezető észre nem vette a kamiont. (Az óraszalag szerint [aki nem érti, hasonló, mint a teherautóknál a tahográf-korong] nagyjából 10km/h-t lassulhatott a becsapódásig, tehát kb.: 70-nel "koccantak".) A kamion megszorult, a pótkocsi felakadt az átjáróban (nem az út a hülye, de ez a Rendőrség dolga), szabályosan közlekedett szerencsétlen pilóta, és eléggé össze is törte magát. Csak azért írom, nehogy valaki elkezdje szidni ok nélkül, TV-t nem nézek, fogalmam sincs, ott mit mondtak. Ha nem így történik, hanem halad az is, nagyon könnyen kiborulhatott volna a Bz vagy akár a mellék is, akkor garantált az összes jelenlévő sérülése és a nagyobb létszámú "súlyos" sérült.
Szóval a kérdésedre a válasz (találgatás), 25 utas ült a motorban és a mellékben összesen, nagyjából egyenlően elosztva, úgyhogy inkább a menetirányba ülő utasok "becsapódása" a szemközti ülésbe okozhatta azoknak a kiszakadását. Sajnos 13 sérült volt, egy a kamionos, egy mozdonyvezető, a többiek gyakorlatilag utasok.
-
dusanek
csendes tag
biztos… bocsi… de talán az egész hozzászólást, egyben kéne értelmezni
…2010 óta vagyok tag… újonc… olvasni, tippeket gyūjteni a használathoz, segítséget kérni, esetleges tapasztalataim, balf@szságaim leírására használom a fórumot… nem vagyok sem grafomán, sem "csak azé írok, h jó sok hozzászólás legyen a nevem mellett"… viszont van, mikor az álszakértōk kiborítanak… kár volt írnom, mert most is mire "elküldtem" már "megelõztek" … részemrōl teljesen lezárva az ügy!
maradok továbbra is a közösség csendes tagja
-
FeRkE
őstag
Mondjuk az USB csati helyében igaza van, a legjobb helyen van alul, minden más helyen nem praktikus szerintem sem. Ugyanígy a bővíthetőségben is egyet értek, mióta Nexusom van, tök jó, hogy nem kell kínlódnom sz@r lassú SD karikkal, tökjól elférek a belső tárhelyen+cloud hegyek, vagy otthon a NAS.
-
Fene se tudja, hogy pontatlan-e, lehetséges, hogy az, én sem vagyok meggyőződve róla a hívásidőtartam esetén, de nincs részletes számlám. A forint összeg nálam biztos hülyeség, mert flottás vagyok.
Ami biztos: ők szolgáltatják az adatot és ők is számláznak
Az adatforgalom viszont pontos nálam, ha összevetem a telefon számlálójával. (Ha túllépem, akkor lelassítják 64kb/sec-re, még nem léptem túl.)
-
Szerintem is rendben van Nálad a 2 nap, ha aktívan használod a képernyőt. Én most "meg akartam csinálni" a 6 napot, egyszer még nekifutok majd a 7-nek
Gondolkodtam a dolgon, vélhetően a kevés screenen túl a 2G is fontos tényező volt a 6 napban.Megnéztem, nálam csak mobile standby van, cell standby nincs, tescós gyári rom.
Telenorosként én a My Telenor appon tudom lekérdezni (ingyenesen) az aktuális hívás és adatforgalmat, widgetem nincs, de engem is érdekelne.
@(4824) focvis: Most nagyot mondtam vagy nem tudok számolni? Valójában 3,5-4 nap Bp. volt benne.
-
A képernyő felső részéről van screenshotom, a legfőbb fogyasztók:
Az idő 80%-át wifin töltötte, csak a maradék volt mobilnet, ami tapasztalatom szerint energiaigényesebb. Csütörtök hajnali 1-től szerda hajnali 1-ig használtam. Kisilabizálható a korábbi képről, hogy szombaton nem esett meredeken a grafikon, aznap alig nyúltam a telefonhoz, úton sem voltam.
Szerk.: érdekes, hogy vasárnap még kevésbé esik, aznap 230 km-t autóztam mobilnet mellett. -
R19
senior tag
Próbáltad a Power Toggles -t?
Megelőztek!
-
Ezzel a megoldással ma én is magyarítottam a magyarul is tudó alkalmazásokat. Bár most furcsa így, hogy van ami magyar, a többi angol...
Nagy köszönet érte Upo fórumtársnak!
A magamfajta nem programozó végzettségűek kedvéért, annyit pontosítanék az eredeti hozzászólásban, hogy a parancssorba (windows gomb, "Futtatás...") ezt kell beírni: c:\adb\morelocale
Nálam Windows7-en legalábbis így működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest