-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
Ezt már múltkor linkeltem neked a sok többi h.sz. közt, 444 helyett 502ből veszed ki de a menet ugyanaz.
Úhgyh. vagy change file system és lezongorázod, majd otg vagy mtp és install cm+gapps vagy feltolod az egész gyári 5.0.2-t arra twrp-t és a szokásos FR és wipeok után telepítés. -
Sutee89
aktív tag
Én ezt használom: Kernel Toolkit, korábban már ajánlották a fórumban. Minfree Közepes vagy gyenge beállítás mellett szerintem lényegesen javul a multitasking.
-
-
tothmaxy182
őstag
-
kelly416
veterán
Aham... így azért sokkal érthetőbb a dolog.
Már csak azt nem értem, hogy tudja valaki megállni, hogy vesz egy telefont vagy akármi mást (nem feltétlenül Te, mert itt mások is voltak a fórumon, akik tuti ezt csinálták) és nem használja addig, ameddig nem érkezik meg rá a tok/fólia. Minden tiszteletem az Övék, félre ne értsetek, de én kis mohó vagyok és úgy tépem szét a csomagolást, mint pitbull a büdös zoknit. Na jó, mostanában vigyázok a csomagolásra, ha el is akarom majd egyszer adni azt a valamit, de azonnal ki kell bontani. Másképp nem is élet az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged