- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Skillet
addikt
elhiszem, tehát funkciója van, így kell oda. ott a helye. ha nincs ott, az már gázos.
ha bárki rendelt hátlapot (leginkább simát, nem grip shellt) az leírná, hogy milyen a hátulja, gumis, mint a gyári fekete, vagy kopogós műanyag? valahogy tutira kellene menni. gumis tapintású kellene. talán más szín is szóba jöhet. remélem tud majd valaki kedvező infókkal szolgálni.addig nem nagyon merek expansysról sem rendelni.
erre a gagyira nem lehet pénzt visszaigényelni? persze nem paypal volt, sima bankkártyás fizetés. ezért szeretem a paypalt. nem tudnak átkúrni.
-
Tonyk
veterán
"szarszung tácsvízz", "szarszung"
Nem érzed ezt egy kicsit óvodás stílusnak?
Épp olyan gázul néz ki, mint a "winfos"-ozás.
"a stock szűz rendszer miatt választották ezt a típust és mindenki úgy alakítja a rendszert ahogyan akarja és kedve tartja."
Főzött romokat bármiféle garanciavesztés nélkül rá lehet tolni a pl. a samsungra, Dunát lehetne velük rekeszteni annyi van., de akár csak egy host file manipulálást nézzünk.
Az original gyári állapot visszaállítása pikk-pakk és kész. Úgy alakítom ahogy tetszik rendszer. Itt csak garanciavesztés mellett ahogyan olvasom. -
Tonyk
veterán
"Minden fórumban van egy idióta...látom a miénk sem maradt ki a "jóból." robagp gratulálok"
Mondjuk azért az is sok mindent elárul, hogy valaki leírja a véleményét -többször is felhívja a figyelmet, hogy nem kell vele egyetérteni-, erre kapásból leidiótázod, mert a véleménye különbözik a tiédtől. Ez kb. a napi szintű hazai politikai stílus: Aki nincs velünk az ellenünk! Vagy itt csak bólogatni lehet?
Mondjuk én az ő véleményéből több hasznosnak vélt infót szűrtem le, mint a ráadott reakciókból, mert azok kivétel nélkül inkább csak önigazolások voltak, hogy milyen jól választottak.
És igen, ettől még lehet nagyon jó ez a telefon. -
Face8814
őstag
-
Kroni1
veterán
Hát nem tudom, vagy 88-szor próbálom amig le nem teszi a hivó, de mégis mindig visszaugrik. Máskor meg elsőre sikerül ugyanazzal a huzással, és azt hiszem nem egy olyan bonyolult mozdulat, hogy velem legyen a baj.. Gondoltam már sokmindenre, de tuti nem program, mert semmit nem tettem fel!!! Még egy árva filmlejátszó sincs rajta, direkt ezért nem is raktam fel egyenlőre semmit, hogy ne lehessen erre fogni! Mert androidnál mindig ez van: "tuti valami szar progit tettél fel és az okozza!" Hát most nálam tuti nem!
-
pete_21
addikt
Ha jól tudom, 4.4.2-ből is hamarabb jött az us romokra, mint a többire. De azt már nem tudom, hogy mennyivel. Lehet nem volt ekkora különbség.
De olvastam, hogy a 4.4.3-ban benne lesz egy kapcsoló, hogy a szolgáltató neve eltüntethető legyen a bal felső sarokból a notibarról. Szolgáltató neve nincs feltüntetve az us romokon, szóval ez csak a többi verziót érinti. Emiatt is lehet csúszás, hogy ilyen szempontból is mások a romok. -
heidricha
őstag
Lehetséges, az 'előbb-utóbb'-bal nehéz vitatkozni, ha fél éve az utóbb csoportban vagyok, akkor is.
A keveset fogyaszt-sokat fogyaszt lehet elszabadult alkalmazás is persze, vagy beállítási gond, ezeken ideiglenesen biztosan segít a FR. Viszont a GPS által előhozott gondot bármely ROM esetén egy reboot (csak teljes) helyreteszi, ugyanazok az alkalmazások, ugyanaz a beállítás. -
pete_21
addikt
(#7747) rasky és (#7748) cimbi186: Köszi a válaszokat!
És nem rootolt készüléken is előjöhet, ugye? Én még szerencsére nem találkoztam ezzel a hibával.
Gyárilag 4.4.2-vel jött a telefonom, de nem a legfrissebb fw-rel, azért azt még lefrissítettem egyből.
Én csak hálózatról töltöm a telefont (néha rákötöm a gépre, amikor fájlokat másolok, de nem töltöm ott). GPS-t nem szoktam használni, BT-t sem. A recent appsból mindig kihúzom, ami nem kell. Éjszakára mindent ki szoktam húzni. A Motorolás és Google-ös programok közül nem frissítettem le mindent: Play Books, Play Games, Play Music, Assist, Help, Migrate, FM Radio ezeket nem frissítettem.
Nem lehet, hogy ezek között van valamelyiknek egy olyan frissítés (pl. Assist), ami ezt a hibát okozza?
A Greenify nekem is fent van, gyakorlatilag a kezdetektől, de nem okozott ilyen 1%-ra merülős hibát (és más hibát sem).(#7707) heidricha: Köszi, ezt jó tudni.
Akkor a labyrinth-típusú játékok mennek a Moto G-n is? (nem próbáltam ilyeneket).
És iránytű is van benne?
Maps-nél mutatja, hogy milyen irányba nézek. Bár ezt lehet, hogy a g-szenzoron keresztül nézi? -
pete_21
addikt
Igen, olvastam en is. Es mar a hivatalos imageket is kozze tette a Google. Remeljuk nekunk is jon hamar, hatha megoldja az 1%-ra merulos gondot.
Egyebkent akiknek elofordult, nincs valami kozos pont nektek? Pl. usb-rol toltottetek, gps-t hasznaltatok es nem lett ujrainditva utana, vagy esetleg arra is gondoltam, hogy lehet, hogy valamelyik program beragadt, es ha a recent appsbol nem huzzatok ki, az is leszivhatja. -
Takuun
aktív tag
-
sanyi150
tag
A 4.4.2 pár dolgot elront, és én szeretem a megszokott dolgokat
- a 4.3 verzióban még színesek voltak a statusbar ikonjai, a KitKat-ban ez megszünt. Mindez nem csak az áttekinthetőséget rontja. Eddig pl.:a wifi vagy mobilnet esetében az elszíneződés a szinkronizációt jelentette - ez eltűnt az új verzióból.
-
kelly416
veterán
Z1C-nél is sokan vakaróznak még mindig a frissítésnek, mert mi van, ha ez nem jó, az nem jó...
Én sem értem, de el kell fogadjuk, vannak ilyen emberek. Mondjuk ott esetleg még megértem, ha azért nem akar frissíteni, mert a telefonba helyezett memóriakártyát csak gyári appok írhatják 4.4 alatt, de olvasni bármi tudja, úgyhogy ez sem teljesen világos.
Ráadásul a gyári fájlkezelő ugyanúgy képes írni, mint a kamera.
-
pete_21
addikt
Miket tiltottal le a Hangouts-on kivul?
(#7566) zola-: Ez szerintem nagyon rossz otlet. Mert ha elmegy a kep, es a power gombra leteszi a hivast, akkor sehogy nem tudja felkelteni a kepernyot, ha a hivas kozben kellene. Pl ha egy telefonszamot akar megkeresni hivas kozben, vagy automataval "beszel" es szamokat kell bepotyogni.
Raadasul ha ki van hangositva a telefon, egy kis tetlenseg utan mindenkepp kikapcsol a kijelzo, mert akkor nem is megy a proximity. Es ha a power gomb megszakitja a hivast, akkor sehogy nem tudja felkelteni a kijelzot.
Ezt szerintem nem erdemes bekapcsolni, a legtutibb modszer a power gomb 2x megnyomasa, erre mindig felkel a kijelzo hivas kozben.
Egyebkent a Membrane folia tenyleg nagyon jo, ettol a kis hibatol eltekintve, de ez is csak ritkan fordul elo. -
mcmike
őstag
Elülső. Az a furcsa, hogy van amelyik beszélgetésnél recseg, van amelyiknél nem. De túlnyomó többségben van a recsegős... sajnos...
Igen, ez az hogy nekem is serceg / ciripel / recseg...de nem mindig. Szóval nem értem a dolgot. Hogyan tudok megbizonyosodni róla hogy nem hibás?
-
pete_21
addikt
-
Nálam is helyreállt a rend, éjszaka egyszer sem ébresztette semmi a telefont.
Ahogy írtam tegnap délután:
1. Power Togglest visszaállítottam biztonsági mentésből - bár nem piszkáltam rajta semmit az utóbbi hetekben.
2. Újratelepítettem a Vibert (köszönöm Kelly416 tanácsát!), így a régi üzenteim elvesztek, de legalább minden rendben működik.Vélhetően itt a Viber volt a ludas, mert Nálad sem a Power Toggles okozta a merülést.
-
heidricha
őstag
Friss skype?
azt írja, hogy ha a csoportos értesítést nem használod, akkor már hűdenagyon takarékos... Akkor annyira mégsem?
nem tartom fenn, de inkább azért, mert
1. nagy a helyfoglalása, valami 50M
2. csak munkára használok skype-ot, ha majd kapok céges telefont, azon lesz. -
+TripleB
Skype-om nincs a telefonon, mert annyi negatív tapasztalatot olvastam róla, nálam a Swype billentyűzet van. Elsősorban most a Power Togglesre gyanakszom és a Viberre. A Power Togglest visszaállítottam mentésből, nem tudom, hogy ér-e ez bármit is. A Vibert pedig újratelepítettem pár órája. Egyelőre nem tudom még, hogy mi a helyzet.
Hallottam már a Line-ról, de minden ismerősöm Vibert használ, igy maradnia kell, elsősorban üzenetre hasznalom, ritkábban voip-ra. A Vibert több mint egy éve hasznalom, eddig semmi gáz nem volt vele.
-
Lovi24
senior tag
-
-
pete_21
addikt
Telefonon azt mondta az ügyfeles hölgy, hogy gyártói gari van rá, és egyből lehet vinni a telefont a márkaszervizbe. Holnap még egyszer felhívom, hogy mi is az igazság, mert a kollégától azt tudtam meg, hogy ő csak ÁFA-s számlát kapott, garipapírt nem. Holnap kiderítem, mi a helyzet (mert csak 17-ig vannak bent), ha kiderül, hogy bolti garis, akkor lemondom a rendelést.
MOD: Egyébként ez a Screenshop mennyire ismert bolt? Én nem hallottam róla eddig. Okostelefonos topikban rákeresve a nevére, semmit találtam. -
Upo
addikt
Azért a lidl/aldi cuccok nem a gagyi kínai szint, a német jogszabályoknak/vizsgálatoknak meg kell felelnie, német cég mind a kettő, nem fognak külön "vidékre" gyártatni. 3 év garancia van rájuk.
Németek is írták hogy a lidl/aldi olcsó cikkeket bátran meg merik venni mert hozza az elvárásokat.Ha meg nem tetszik akkor visszaviszed és visszakapod a pénzed szó nélkül.
-
-Faceless-
őstag
Rendben majd meg tudnád írni milyen volt a váltás, teljesen mindegy melyik mellett döntök úgyis jövő hét vége a leghamarabb, amikor meg tudom venni.
A melegedés engem nem zavarna egyáltalán, inkább az a bajom, hogy ugyanannyi mellette-ellene érv van a készülék mellett, így kíváncsi lennék valaki tapasztalataira. -
Lovi24
senior tag
December elején redeltem ebay-ről 4 eladótól cuccokat,ebből 3 Kínából jött 1 Angliából. Én is azért rendeltem az egyiket Angliából,hogy majd milyen hamar megjön. Mondanom sem kell,hogy az jött meg legutolsóként ami Angliából jött
Persze nem lehet általánosítani,csak gondoltam leírom.
-
namyang
tag
még nem, de tetszik, mert hamar ideér
Esetleg neked van tapasztalatod vele? vagy csak az értékelések?
Lovi24: Igen-igen, de kézben tartva, fél kézzel használva ez elég macerás. én meg általában így használom. bár egyébként most kaptam hozzá ilyen érintő tollat, azt gondoltam nem való semmire, csak benne volt a csomagba a tokkal együtt, viszont eléggé tetszik. asztalon nagyon kényelmes vele nyomkodni a telót. persze ez kb addig fog tartani, amíg újdonság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest