- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
isoram
csendes tag
válasz
violentSt #13836 üzenetére
Én helyileg Kecskemét, Bp. mostanában ritkán.
Ebay tele van kijelzővel, többnyire nincs velük gond.
A keretes verziót szerintem egy ügyesebb ember gond nélkül beszereli, de egy olcsóbb gsm szerviz sem kérhet sokat érte.
Persze ha eljuttatod akkor jelképes összegért beszerelem. -
válasz
violentSt #13828 üzenetére
Szívtam vele sokat én is tegnap este, ill. ma délután amikor gyári vissszaállitást csináltam, mert egy jó barátomnak kölcsönadtam a G-t. Nekem a vol. down + power segített... a végén már normálisan indult. Ugyanezt éltem át amikor egy Nexus 7-et kellett újratelepítenem decemberben.
Amúgy nagyon jó a GPe 501, 13 óra használat után 90%-on volt az akksi, érdekes módon a Google asszisztens indító nem működött rajta normálisan.
-
kelly416
veterán
válasz
violentSt #4603 üzenetére
Nem tudom, mit jelenthet az "St" a neved végén, de engedd meg, hogy egy rövidet szóljak.
Amikor megvetted a telefont, működött az OTG. Nem diktálja semmilyen józan paraszti ész sem, hogy miután frissíted, nem kell működjön. Teljesen igazad van abban, hogy a Motorola elkapkodta, vagy csak nem tesztelte le és nem úgy működik az OTG ahogyan kellene. De miután jelezték nekik jó páran, most jön a javítás és működik. Nem tudom, miért vagy felháborodva, mert a köztes időszakra is van megoldás, mint olvashattuk (meg többek között én írtam is párszor). Ezek szerint, a Te hozzáállásodból kiindulva majdnem mindenkit ki kellene rúgni, mert ugye csak annak van hiba a munkájában, aki dolgozik. Elcseszte az almától kezdve az utolsó kínaiig mindenki a telefonját. Nem tudsz mondani olyan gyártót, aki tökéletes (és nem az igények szerinti, hanem a beígértek szerinti) telefont gyártott. De tovább megyek, amióta gyártás, vagy egyáltalán bármilyen munka van a földön, azóta hibáznak a dolgozók. Nincs olyan, aki nem. Ezek szerint pedig az emberiség megérett a teljes kihalásra szerinted? Hagyjuk már. Ha nem tetszik a jelen állapot, add el és vegyél olyant, ami Neked megfelel. A többiek meg kivárják a javítást és mindenki boldog. Álljunk pozitívan az élethez, túl rövid ahhoz, hogy mindenen csak bosszankodjunk.
-
Upo
addikt
válasz
violentSt #4592 üzenetére
EZT szedtem le, azért a filenévben a 175-öt átírtam 176-ra és bemásoltam a belső tárhely gyökerébe.
Milyen módba? Simán újraindítod, feláll, feloldod a zárképernyőt és ott vigyorog a frissítési ablak.
Ha nem akaja akkor még van recoverys és sideloados módszer is de ez a legegyszerűbb és elronthatatlan. -
Upo
addikt
válasz
violentSt #4565 üzenetére
OTG locked bootloaderrel:
Flasheltem a 175.44-es retail de-t, felmásoltam a 176.44-es zipet a telóra, újraindítottam, frissítést kiírta, felraktam.
Jelentem az otg működik, ntfs-re formázott pendrive nem megy de a fat, fat32 igen. Kártyaolvasóval is megy sd kártya, és egeret is próbáltam, mind működik.
Total commanderben plugin nélkül is simán látszik.
Locked bootloaderes gyári rom root nélkül.
És tényleg jó lett a kihangosítós hívás.
-
mobilizmo
addikt
válasz
violentSt #4586 üzenetére
St jerlentéséről csak sejtésem van, esetleg szentté avattak?
Amikor egy gyakorlatilag "bővíthetetlen" telefont veszek, akkor ezzel tisztában vagyok. Elfogadtam, hogy ennyi tárhelyem van. Az OTG-n keresztül történő ide-oda mozgatás szerintem körülményes, béna dolog. Bár ez csak az én véleményem, de ha csinálnánk egy rögtönzött felmérést, csodálkoznék, ha a felhasználók néhány százalékánál több használná rendszeresen, ha mégis mea culpa. Vagyis a fejlesztő szemszögéből nézve nem fontos szolgáltatás. Ha nem működik és sokan nyavalyognak majd javítjuk.
És ne értsd félre nem érzelmi alapon, csak nem értem, ha te ezt a telefont hulladéknak minősíted, akkor mit mondanál az XPeria U-ra, amit én is utáltam. Na az tényleg sz@r volt, de azzal még telefonálni sem nagyon lehetett (OTG működéséről annál sincs ismeretem). -
mobilizmo
addikt
válasz
violentSt #4570 üzenetére
Neked nem csak a nickneved violent
OTG-ben nincs tapasztalatom, de vannak itt olyanok akiknek érdekes módon működik, pl. neki is: [link].
Hasonlatod sem éppen klappol. A kerékpárhoz a kerék, főfunkciójának ellátásához kell. Ezt mobiltelefonnak hívják, legfőképpen telefonálásra van kitalálva, és még tud sok minden mást is persze. A fő funkcióját pedig ellátja mindenféle mókolás nélkül hibátlanul.
Szerinted egy gyártónak, egy op.rendszer update során, minden korábban valaha, valamilyen op.rendszer verzióra írt program kompatibilitását meg kellene vizsgálnia, és a frissítési jegyzékben közzé kellene tennie. Vajon ki olvasná el a megközelítőleg 666 000 sort? Vajon milyen sűrűen jönnének frissítések?
Manapság ezen a piacon olyan gyorsan fejlődik minden, hogy igen kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy a tesztelés bizonyos fázisai bizony a felhasználókra várnak, mert sokan vannak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
violentSt #4570 üzenetére
nyugalom, ez egy bug, amit nyilván nem ismertek amikor kiadták az kitkat OTA-t. különben előbb javították volna.
az OTA-d meg nem azért nem megy mert még nem is elérhető széles körben? gondolom itt is a szerencsés 1% kapja meg először, a maradék meg csak napok/hetek után ha minden okés.
-
-
kelly416
veterán
válasz
violentSt #4478 üzenetére
"Total Commender" és "USB-stick plugin" kombóval nekem tökéletesen megy az OTG. Oda-vissza másolok, nem csak 30 megáig, mert filmeket, saját videókat is bőven viszi. Root nélkül.
-
mrbig25
őstag
-
-
zsirfecske
addikt
-
ferob
őstag
válasz
violentSt #4190 üzenetére
Akik nekem így kapásból eszembe jutnak (pl. robagp), azoknál inkább fejben van a baj és nem a frissítéssel.
Mindenesetre rosszabb nem lett, bár szerintem ez általában egyértelmű, de az alkalmazásaid ugyanolyan jól fognak futni.
(#4191) honeker: Játékokról szó sem volt.
-
Upo
addikt
válasz
violentSt #4118 üzenetére
Igen. Már nem pontosan emlékszem, régen olvastam a cikket, de az a lényege hogy a gyorsabb töltéstől valami szemcsés szerkezete lesz, ha lassan töltöd akkor ezek elbomlanak és kisebb lesz a kapacitása. Ott még akkor azt írták hogy egy versenyre való pakkot nem teszünk tönkre kis áramú töltéssel...
De ekkora áramokkal mobilt nem töltünk, ezek cellánként szabályozott profi töltők. Itt nincsenek ekkora töltőáram különbségek (akár 10-20x-osa a normál áramnak), sőt megfontolandó hogy érdemes-e kis árammal tölteni, mert tovább is tart, kevesebbet bír -> többször kell tölteni, ez lehet hogy kompenzálja azt hogy kicsit kíméletesebb az akkuval. Én is gondolkodás nélkül töltöm a Nexus7 gyári 2A-es töltővel. -
Jaffa75
őstag
válasz
violentSt #3725 üzenetére
én azonnal frissítettem, teljesen használható - könnyedén, lassulás nélkül elment folyamatosan közel 2 hetet! Mondjuk több összehasonlítási alapja van azoknak a fórumtársaknak, akik a 4.3-at is használták!
jeni: olyan gyorsan nem megy az...
de nem bánnám ha belehegesztenék, üsse kavics, lehet akár a Lenovo is aki megteszi!
-
aramis00
tag
válasz
violentSt #3684 üzenetére
Osztrákiában hány év garival árulják?
A Cyberport hivatalosan árulja (Motorola partner?), vagy csak szürkében viszi Ausztriába? (Utóbbiról semmi infót nem találtam. Azt tudom, h németeknél is van Cyberport.)Én MediaMarkt (DE) vagy Cyberportban (AT) szeretném venni, 16GB-st. CSak valahogy mindig lecsúszok a készletekről. (Mondjuk Cyerport-nál szerintem még online soha nem is láttam úgy, hogy készleten lenne 16GB-os, MM-ben meg Janárban jelent meg! A héten németben van ismerős, de holnap már jön haza, a MM online info szerint persze épp ma érkezett készletük. Online rendelhető már (1-3 nap), de úgy látom a boltokba még nem került készlet... ehh)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged