- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klaymen
tag
A Z-n én is gondolkoztam, nem hátrány a strapabírósága.
Találtam is egészen épkézlábnak látszó, kicsit túlárazott hirdetést.
Felhívtam, kérdeztem, hogy garancia hol, mennyi van rá. A válasz, hogy nincs garancia, két hete van nála, fogalma sincs milyen beszerzés stb. A hirdetett árnál 10000 forinttal drágábban kaptam volna gsmbolti garanciával újat.De érdekesek a hirdetések, most az előző telefont hirdetem, korrekten leírtam, hogy a gyári szerviz alaplapot cserélt benne, és mint fődarab újraindult az alaplap garanciája, új akksija van stb. Szerintem korrekt áron hirdetem, ahhoz képest, hogy minden garancia nélkülit hirdetnek kiegészítők nélkül 2000 forinttal olcsóbban. Na mindegy, majd a következő hirdetésbe nem írom bele.
-
tothmaxy182
őstag
Az enyémen flip shell van, de arra gondoltam, hogy ha ne adj Isten valaha szétszakadna a flip rész, akkor is inkább levágom szikével a maradék flippes részt, szépen a hátlap mentén, és akkor flip nélkül fogom használni, mert annyival jobb a flip shell-es hátlap a régihez képest (mind fogásra, mint anyaghasználatra), hogy sosem cserélném vissza rá!
-
Tibicsucsu
aktív tag
Én is S Advance-ról váltottam. Mondjuk én nem akartam, de villamoson alvás közben segítettek meghozni a döntést.
Ezerszer jobb!!! Én csak a nyolc gigásat vettem, mert azt hittem simán elférek rajta, de most érzem, hogy kezd szűkös lenni. Zenét majd Sansa Clipen fogok hallgatni. Nekem az tökéletes (sztem jobb, mint a telefonok és könnyebb a zsebemből elővenni, vagy csak felcsipeszelni a ruhámon vhova) és így több hely marad a telón. A fényképező része sztem elég gyenge, de engem ez sem érdekel annyira. A lényeg, hogy akadás mentesen működik, sokkal gyorsabban reagál mindenre, mint az Advance és nem egy bughalmaz az android rajta. Amit a Samsung JB néven az Advance-ra portolt az szégyen (kollégám az S3-ason is szídta a Samsungos JB-t és fel kellett raknia egy nem gyári sw-t az egy éves Samsung csúcs telóra). -
fatorzs
tag
Franc tudja
Akár még eredeti is lehet.
Mindenesetre nem a motorola lenne az első cég, aki a különböző színű hátlapokat más-más anyagból csinálja.
Amúgy meg pont a keményebb anyag miatt nem látszik meg rajta az ujjlenyomat, izzadtság, mint a feketén.
Ja és így fekete-fehérben szerintem mocsok jól néz ki a telefon! "stormtrooper edition"
Az még kérdés, hogy idővel nem fog-e elszíneződni, megkopni... meglátjuk. -
pete_21
addikt
Akkor nem ilyen egyszerű romverziót egyeztetni.
Köszi az infokat!
(#6259) TaylorPro: Köszi a tippet. Épp fóliát készülök venni a telefonra.
Többiek: Ti milyen fóliát ajánlanátok? Minél olcsóbban szeretném kihozni, de persze ne olyan minőségű legyen, amit fel sem lehet tenni...
Ahogy nézem a kolléga által linkelt fóliának nincs kivágva a proximity, és autofényerő szenzornál. Ami minőségibb fóliánál elvileg nem gond, de ahhoz tudni kellene, hogy a kérdéses fólia minőségi-e.Nektek van ezzel a fóliával tapasztalat?
-
pete_21
addikt
Értem, köszi a választ!
Light Flow-val nézted, mint a linkelt videóban? (Mert én nem, én csak valódi értesítésnél néztem.). Megnézem majd azzal, lehet az is hatással van rá.
Viszont ahogy nézem, a FB Messenger sűrűbben villogtatja a led-et, mint az sms. Lehet, hogy alapból programtól is függ...?
Nálam .de végződésű, gyári, legújabb rom van fent. Lehet ez is a különbség forrása? Bár nem hiszem...Most még felraktam 1-2 programot, egyre jobban tetszik a telefon. A Greenify-t felraktam végül, root nélkül tud automatikusan hibernálni, vagy sem? Mert az Accessibility-ben engedélyeztem. Vagy még így is kell neki root az automata működésben? (Bőven jó nekem ha manuálisan hibernálom.
)
Egyékbént sokkal élénkebb a kijelzője, mint a Defy-nek, szebbek a színek. És napsütésben+napszemüvegben is sokkal jobban látható, mint a Defy kijelzője.
Illetve a Defy-n fel sem tűnt, hogy valamelyik program akad mindaddig, ameddig a Moto G-n nem láttam, milyen simán fut.(#6216) Anti425: Első körben én is azt ajánlom, hogy ne használj ilyen "takarító" programokat, task managereket. Kinyírják a programokat, köztük az ébresztőt. És több kárt okoznak, mint hasznot, mert ahogy kilövik a programokat, azok általában újra elindulnak, így a telefon nem tud aludni. Drasztikusan nőhet a fogyasztás. Az Androidnak elég jó a memóriakezelése, ha kell neki a memória, majd magának felszabadítja. Ha úgy érzed, hogy ez nem elég, akkor tedd fel a Greenify-t. Az tényleg megbízható. De a task managereket ne használd, nem jársz velük jól.
Ébresztőórának tényleg jó a Timely, de ha extrábbak az igények, akkor ezt is megnézheted: ZDclock. Én sokáig használtam, nagyon sok funkciót tud, nekem személy szerint a kéthetente ismétlődő ébresztés miatt kellett (ezt elég kevés ébresztő tudja sajnos). Megbízható, mindig ébresztett. Egyedül a téli-nyári óraátállításnál hibázott néha, de azt sem minden ébresztésnél. És mutatta is előre az ébresztés előnézeténél, hogy mikor fog ébreszteni, és láttam, ha ő nem váltott az óraátállítással.
Okos ébresztő, sok funkcióval, adhatsz ennek is egy esélyt.
Ellenben a task managerek ezeket is minden további nélkül kilőhetik, így első körben a task managert töröld le. -
pete_21
addikt
(#6135) dsr, (#6136) namyang, (#6137) kelly416, (#6139) fatorzs: Köszönöm a választ! Felraktam a Power Toggles-t, jól működik, pont azt csinálja, amire szükségem van!
A csempéket hagyom így, a notification drawerben is tökéletes helyen vannak a kapcsolók.
Tegnap még kicsit piszkáltam a Playt (bezár, újra elindít, de semmi clear data és hasonlók), és egy idő után megjelentek a Moto cuccok az Installed fülön, és felajánlotta a frissítést is. Most már ezzel sincs gond.Még egy kérdés: a notification led nektek is úgy villog, hogy fokozatosan kezd el világítani, majd a végén elhalványul? (Tehát nem csak felvillan, majd elalszik.) Itt kb. 2 perctől mutatja, hogy villog, de neki nem halványul el. Illetve sűrűbben villog, mint az én ledem.
Biztos valamelyik új frissítésben variálták meg a led-et, mert ugye a korábbi romokban a nem fogadott hívásokra sem jelzett, most pedig igen. -
isoram
csendes tag
-
Az amazonról történő rendeléshez kell paypal, vagy elég egy sima OTP-s kártya? Szállítási költség nagyjából mennyi? Most 129 font lenne a 8 GB-os, ez elég jó, de csak akkor, ha ingyen vagy nagyon olcsón szállítják ki. Amúgy meg nagyjából hasonlóak az árak, ahogy néztem. Gari szerintetek hol a legjobb?
-
ghiottone
nagyúr
Nálam mindegy volt, hogy UK vagy US, mindegyik merült mint a dög. Most a Blur_Version.174.44.9.falcon_umts.Retail.en.GB 4.4.2 (már tölthetőek a francia, német, angol gyári firmware-k is!!!) már 1 hete rendben van, de előtte ugyanezen a romon 01.26-án (kb. 4 flasheléssel, google programok kikapcsolásával és gsambattery root "pluginos" + SnapdragonBattery Guru kiírtásával ezelőtt) produkált egy "hirtelen halált".
-
ghiottone
nagyúr
Ezzel egyetértek, próbálunk segíteni, leírjuk - én is elszórakoztam jó pár módszerrel és mindig leírom, hogy ne essen más még egyszer ugyanolyan hibába, de mindent meglehetett oldani, a teló remekül működik - és ez nem elvakultság. Egy picivel jobb szoftver kellene a kamerára és nekem minden gondom megoldódna. Most is 1 nap után 8%-ot merült, pár kép, szánkózás közben egy rövid videó, gps, 25 perc kijelző használat - kell ennél több?
-
kelly416
veterán
Meglepően sokat, a tesztek szerint.
Szerk.:
Második link.Talán átveszik végre a nagyok is ezt, ha a Lenovo nekiáll széles körben terjeszteni az ilyen üzemidőket...
-
zsirfecske
addikt
eddig is kínai volt
a tervezés gondolom marad usa, nem hinném hogy kirúgnának onnan mindenkit és kínai arcokat ültetnének be. nem beszélve a moto makerről, azt mindenhol helyben kell csinálni, eu-ban is majd. ez meg egyenes út az erősebb itteni jelenléthez.
focvis:
nexus 5 max 3-4 óra kijelzőidőt tud, a moto g meg 6-ot. általános használatnál is 1,5-2x annyi ideig bírja a motomás: ezt láttátok? nem is csak cseppálló a drága...
-
Al3xT
tag
A Lenovo allaspontja ITT olvashato.
Nehany evig nem lesz semmilyen valtozas szerintem es a meglevo Moto projektet nem allitjak le. Feltetelezem lesz meg nehany uj keszulek, mivel azokat mar megterveztek es a hardvert megrendeltek. A Lenovonak a Motorola neve kell, illetve felhalmozott tudasa es tapasztalata.
Egy ilyen meretu ceg atvilagitasa hosszu ido, az atszervezese meg hosszabb.Mondjuk azt nem tartom kizartnak, hogy felporgetik a Moto G gyartast es eladjak Lenovokent Kinaban. Ebben az esetben konnyu lesz majd 2 kartyas modelhez jutni.
-
-
S-eye
senior tag
-
caverinha
aktív tag
Èn nokia boom fejhallgatót vettem,soha nem voltam a fejhallgatók hìve,de MM-ban kipróbáltam egy ilyet ès egy 60ezreset,semmi különbsèget nem vettem èszre,talán a nokia jobban is szólt,ráadásul szèpen szűri a külvilág zajait,mikrofonos is. Kèk szìnben vettem,ha a kèsőbbiekben beszereznèk hozzá egy kèk hátlapot.
-
HUNgaroczel
tag
Az a baj hogy Magyarországon sehol sincs kirakva hogy: nesze tapizd :/ Múltkor fogtam életembe először Nexus 4-et a kezembe, az is rettentő más volt a képekhez képest. Félek hogy a Moto se olyan mint képzelem :/
Aki SP-ről váltott mér tette? Egy kis szubjektív összehasonlítást írna nekem pár sorban? -
Rick4
félisten
Azért abból is lehet szívás ilyenkor, hogy a teló lemerül, majd mivel napokig nem tölti senki, az akksi önkisülése még tovább meríti, esetleg oda, ahonnan már nem lehet visszahozni a hagyományos töltőkkel...
Pont tegnap jártam így, este 8 értem haza, a teló 12%-on volt, rádugtam a töltőre, majd elkezdtem headset-tel beszélni rajta. Jó fél óra múlva pitty, és kikapcsol, Kapcsolnám be, semmi, csak az akksi 0% jelzés. Ekkor látom, hogy a töltőkábel másik vége nincs is bedugva.
Rádugás után 3-4 perccel már 4%-on volt az akksi, 1.5 óra alatt fel is töltötte.... Elég korrekt, gyorsan töltődik, lassan merül.
-
kelly416
veterán
Annyiért simán megéri. Ha meg nem tetszik, eladod, bukni nem fogsz rajta. Szerintem még fórumon is találsz rá vevőt.
lord.lakli:
Mint írtam, nagyon szívesen kideríteném, hány képből dolgozik a G, de nem tudom, merre lehetne neki látni. Mármint a kiderítésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged