Új hozzászólás Aktív témák

• Destr4ct

aktív tag

válasz kelly416 #2245 üzenetére

Nekem sem ment minden tökéletesen, volt hogy valamilyen okból nem ismerte fel a pendrive-ot. Appot kilőttem, pendrive-ot újracsatlakoztattam, akkor már jó volt. Nem 100%-osan működő megoldások ezek, nekem úgy tűnik. A root esetén elérhető módszerek talán megbízhatóbbak...

A TC beépülő írni csak FAT32-t tud, ha nem olyanra van formázva a pendrive akkor az lehet gond.
    Azt az előzőekben nem írtam, de az egyik pendrive-omat először nem akarta felismerni (holott a FileManagerTrial-nak nem volt vele gondja)
    Azelőtt ezt a meghajtót használtam linuxos és windowsos telepítőnek is, szóval volt partícionálva össze-vissza már. Windowson megnéztem Partition Wizard-dal, hát az nem látott rajta egy partíciót sem... Megformáztam vele újra (nem logikai partíciót létrehozva), úgy már jó volt.

Másrészről:
    A TC beépülő írni nem, de olvasni tud NTFS-t.
    Van két külső HDD-m, egy 3,5" WD Green 1,5TB és egy 2,5" Toshiba StorE Basics 2TB. Megpróbáltam ezeket is csatlakoztatni.
    A 3,5 colosat nem, de a 2,5"-öst simán felismerte, tudtam róla filmeket is lejátszani. Ez a 2,5"-ös pedig ugye teljesen USB-ről kapja az áramot, de a telónak meg sem kottyant, simán felpörgette OTG-n keresztül. Ez sem volt azért 100% siker, bizonyos mappákat megnyitva elszállt a beépülő.

What can change the nature of a man?

Új hozzászólás Aktív témák