- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
kelly416 #2245 üzenetére
Nekem sem ment minden tökéletesen, volt hogy valamilyen okból nem ismerte fel a pendrive-ot. Appot kilőttem, pendrive-ot újracsatlakoztattam, akkor már jó volt. Nem 100%-osan működő megoldások ezek, nekem úgy tűnik. A root esetén elérhető módszerek talán megbízhatóbbak...
A TC beépülő írni csak FAT32-t tud, ha nem olyanra van formázva a pendrive akkor az lehet gond.
Azt az előzőekben nem írtam, de az egyik pendrive-omat először nem akarta felismerni (holott a FileManagerTrial-nak nem volt vele gondja)
Azelőtt ezt a meghajtót használtam linuxos és windowsos telepítőnek is, szóval volt partícionálva össze-vissza már. Windowson megnéztem Partition Wizard-dal, hát az nem látott rajta egy partíciót sem... Megformáztam vele újra (nem logikai partíciót létrehozva), úgy már jó volt.Másrészről:
A TC beépülő írni nem, de olvasni tud NTFS-t.
Van két külső HDD-m, egy 3,5" WD Green 1,5TB és egy 2,5" Toshiba StorE Basics 2TB. Megpróbáltam ezeket is csatlakoztatni.
A 3,5 colosat nem, de a 2,5"-öst simán felismerte, tudtam róla filmeket is lejátszani. Ez a 2,5"-ös pedig ugye teljesen USB-ről kapja az áramot, de a telónak meg sem kottyant, simán felpörgette OTG-n keresztül. Ez sem volt azért 100% siker, bizonyos mappákat megnyitva elszállt a beépülő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Háztartási gépek
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dolce Gusto
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest