- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
yodamastah #4490 üzenetére
Ok, kicsit szélsőséges példákat írtam. Bocsi.
-
Upo
addikt
válasz
yodamastah #4493 üzenetére
Kíváncsi lennék hogy más pendrive otg kábellel megy-e vele de nekem most nem otg-s 4.4 van fent. És nem írja hogy root kellene.
-
Upo
addikt
válasz
yodamastah #4491 üzenetére
Ezt próbáltad?
-
kelly416
veterán
válasz
yodamastah #4487 üzenetére
Értem. És ezzel haver pendrive-járól is le tudsz kapni hirtelen ebéd közben egy fontos dokumentumot? Vagy kiránduláson, amikor megtelik a fényképezőgéped memóriája, akkor tudsz áthúzni a telefonodra képeket?
Azért nem váltja ki a kábelt, csak lehetőséged ad, hogy egyetlen eszközt kábel nélkül csatlakoztass. -
válasz
yodamastah #4487 üzenetére
Jól néz ki!
Van egy linked hozzá?@Kelly416: ennyire lement a Z1 compact ára? Kár, hogy eladtad...
-
david0111
tag
válasz
yodamastah #4379 üzenetére
egy komolyabb játék (dead triger 2 minion rush meg ilyenek) azok hágy gb-tosak?
-
violentSt
tag
válasz
yodamastah #4330 üzenetére
hmm nekem 175.44.1 em van a .de végū
(kb 2 napja frissitettem) ujabbat nem talal... (nem lehet h eliras a 176?)
nekem nem igazan megy az OTG
azt azert jó tudni, hogy 4.3 alatt ment...
akkor ez így a 2. mínusz a kitkatnek... (1. app kompatibilitas miatt) -
Goyee
tag
válasz
yodamastah #4271 üzenetére
Ez jól hangzik. Nehogy én is felrakjam.
Egy kis kedvcsináló, hátha megjön a többieknek is a kedve. -
isoram
csendes tag
válasz
yodamastah #4167 üzenetére
"Hát volt akinek fél órát kibírt a víz alatt ...."
azért ne vegyél rá mérget.A sajátomat tegnap műtöttem és a bekapcs+hangerőgomboknál semmi védelem nincs az elektronika felé folyadékilag.
A többi helyen talán rendben van mert folyamatos a ragasztás, kivéve az akku feletti csavarozott fedélnél, és alattomos a beázás, mert sokszor csak később jelentkezik a probléma. Ezt a telefont pedig nem olyan egyszerű lebontani darabjára mint mondjuk a Defy-t. -
kelly416
veterán
válasz
yodamastah #4167 üzenetére
A defy-re is ezt mondták, mégis volt, akinek beázott a hangerőgomboknál kevesebb, mint egy perc alatt. Nem én akarok lenni a következő "balek", drága ez a telefon ahhoz. Arról nem is beszélve, hogy azt is utálom, amikor mások tesznek tönkre bármit szándékosan, nemhogy én tegyem ugyanezt.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
yodamastah #4006 üzenetére
Köszönöm, jegyeztem !
Esetleg arra is van megoldás, hogy a felületet változtassuk meg ? Mondjuk egy MIUI stílusól,- fel húzósra ?
Nem vágon az XDA-t, van már főzött ROM ? MIUI előnyben... Ha már belekezdek, akkor nincs megállás ! -
kelly416
veterán
válasz
yodamastah #3461 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam az elmúlt este, de én a telefon wifijét kapcsoltam ki, nehogy már ne tudjak aludni, ha valaki elkezd e-mailt írni nekem.
Viszont a nemrég említett merülésem, ha nem is ugyanabban a mértékben, de eléggé jelentősen folytatódott mindaddig, ameddig a mai napon le nem szedtem a Battery Overlay Percent programocskát. Nem tudom, mi köze lehetett egyiknek a másikhoz, de mintha javulna kicsit a dolog. Bár ezt majd este-reggel százalékos különbözettel tudom pontosan lemérni.
architect26:
Én is úgy tudom, hogy ez a legtöbb mostanában kiadott Motorola telefonra igaz lehet, mert majdnem mind AMOLED megoldással dolgoznak, de pont a G nem az, így itt irreleváns a megjelenített szín. -
contaxg
veterán
válasz
yodamastah #3461 üzenetére
bakker
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
yodamastah #3109 üzenetére
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
yodamastah #2670 üzenetére
Én ezt utólag olvastam el, amikor már megcsináltam a biztonsági mentést
Visszaállítanom egyben viszont nem sikerült magával a programmal, az igaz.
Amikor számítógépre mentesz, akkor egyetlen zip-be csomagolja a biztonsági mentés fájlait.
Ezt valamiért nem sikerült neki visszaállítania.Ha közvetlenül a belső memóriába végzi az ember a mentést, (amit nyilván át lehet mozgatni számítógépre, ha szükséges) akkor úgy valószínűsítem sikerült volna. Ezt még ki kell próbálni.
Mindenesetre úgy oldottam meg a visszaállítást, hogy mivel a Helium az adb-s biztonsági mentést használja, parancssorból adb-n keresztül egyenként visszaállítgattam, ami kellett.
(Ki kellett csomagolni a zip-ből az .ab fájlokat, aztán egyszerűen "adb restore akarmi.ab" parancs) -
namyang
tag
válasz
yodamastah #2670 üzenetére
Nekem valami olyasmi már jó lenne, ami az alkalmazások beállításait elmenti. mert visszatelepíteni még csak-csak felteszem, de mindent újra beállítani
Amúgy az eredeti problémához: a settings/mobile networks is azonnal kifagyasztja a settings-et, nem tudok belépni. "Unfortunately, Setting ha stopped" hívásindításnál ugyanez, csak dialer-re. -
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah #2258 üzenetére
na, már te is?
-
dsr
senior tag
válasz
yodamastah #2233 üzenetére
Nem , hanem a UPS futárszolgálat
namyang : értem , hát igen vannak hiányosságok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest