- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
zsirfecske #4247 üzenetére
Hát no. Azon meg csak-csak túlteszem magam valahogy, ha a "nyakamon marad". Főleg, ha napsütésben jól produkálna... na majd ha jön a jó idő, meglátom.
Meg nem akarok én medence fenekén fotózni vele, arra van B2100, azt nem sajnálom, de tavaly is nyár közepén, pont a találkozó első napján elkapott egy jégeső. Ki a fene gondolja, hogy július 10-én az alföld közepén gatyarohasztó melegből 3perc alatt jégeső lesz? Gondolhatod, feküdtem a motoron hosszában, nehogy baja legyen, aztán adtak a szomszédék egy felfújható matracot, azt tettem rá. Mondjuk apró szemű volt a jég, valószínűleg ha kint hagyon a szabad ég alatt sem lesz baja a vasnak, de egy-egy ilyennél még a telefonra is odafigyelni... így is majdnem felrugtam a sörömet.
Szerk.:
ZiD:
Te szegény, Te is kifogtad a két leg közelebb lakó fórumtársat. Remélem mihamarabb megoldódik a gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest