- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Ne vitatkozzatok, nincs miért. A hivatalos az, hogy bemész a Motorola hivatalos boltjába, és Ők közlik veled, hogy sajnos Angliában nem árul a Motorola dual Moto G-t. Ennyi. Ez a hivatalos forgalmazás. Magyarországon nincs egyáltalán hivatalos Motorola forgalmazás. Ennyi. Amit itthon szerzel be, semmi nem hivatalos, hiába van számla meg bármi. Kézfeltartással lehet jelezni, hogy ki nem ért egyet velem.
-
dudi6
senior tag
Innen indult az egész, nem onnan ahonnan te próbálod most beállítani a dolgokat. Belinkeled az ebay-t ahol 210 Font a 16 Gb-s dual sim ami ha 380-al számolok (közép árfolyam) akkor 80.000 Ft, de számolhatnék 390-el mert ennyi az eladási ára most a Fontnak és akkor még többe kerülne és még haza is kéne hozni a srácnak... Itthon meg 63 ezer a partneo-nál a 16 gb dual. Aztán elkezdesz kiakadni, mert te is nagyon jól tudod, hogy hülyeségeket írsz és így reagálsz ahelyett, hogy azt mondanád, hogy bocsi igazatok van és mindenki elfelejtené a dolgot...Nem igazán értelek...
-
Sh4rk
aktív tag
Felteszem a kezem, mert nekem pl sokkal többet ér a hivatalos háttér.
Elmondom neked, hogy ez a hozzáállás csak itthon a lúzerekre jellemző, akik aztán hozzánk a hivatalos forgalmazóhoz járnak sírni, meg ríni, hogy 10-20e forintért milyen szopáson mennek keresztül sajnos.mi meg nem tudunk nekik segíteni... és nem is akarunk.
Nem a mi dolgunk.Pár éve már a kereskedelemben dolgozom, szal van rálátásom bőven...
Amit te írsz az pont nem a átlag vásárlóra jellemző, hanem a hetente újat vásárolókra...A paraszt bácsiról mindenki azt gondolja, hogy olcsó cipőben jár mert nem költ ilyesmire... általában a parasztbácsi veszi a legdrágább cipőt, mert neki sokáig ki kell tartson.
És ami a legfontosabb, hogy megint személyeskedsz és "ordítozol" a hsz-eidben. Mondtam attól hogy kiabálsz nincsen igazad.
Ha egy szaktopicnak nevezett helyen javítja magát az ember - és márpedig megtette, hogy ő mire gondol - akkor azt illik elfogadni, és nem kötni az ebet a karóhoz mikor nincs igazad.
-
Sh4rk
aktív tag
Az a baj, hogy sajnos nem vagytok tisztában azzal, hogy mit jelent a forgalmazás, és főleg nem a hivatalos.
Hivatalosan a Motorola nem forgalmazza Angliában a Dual simes MOTO G-t. Ezen nem változtat az sem, hogy lehet kapni. Partneronál is lehet kapni Dual simest mégsem hivatalos, az is bolt. Az, hogy Angliában mennyi eladásnál tart ez a bolt a kutyát nem érdekli. Kicsit túl van ez misztifikálva részetekről, hogy Anglia meg sok eladás... akkor is sufni bolt marad, ha nem hivatalos forgalmazó...ennyi. Én nem azt mondtam, hogy nem lehet megvásárolni, hanem azt hogy hivatalos forgalmazása NINCS.A leveled hangvételére meg azt tudom írni, hogy: Attól, hogy kiabálsz még nincs igazad..."
-
Upo
addikt
Majd ha lesz XT1033 Retail.en.gb akkor térjünk vissza erre a kijövésre
Dél-Amerikai (Brazil) van és Asia retail (India, Kína és környéke és Ausztrália) aztán ennyi.
ITT tudod figyelni hogy van-e újabb régió, feltéve ha jól akarsz kijönni belőle.Keress az oldalon "umtsds"-re.
Amúgy a HIVATALOS az nem azt jelenti hogy senki nem árul ott valamilyen csatornán olyant, hanem azt hogy ott van helyben, gyár által biztosított támogatás rá. Szerintem.
-
Sh4rk
aktív tag
Nincs igazad. E-bay ugyan úgy angliai sufni boltok árulják a hivatalos forgalmazásban nem lévő Dual simes verziót.
Amíg itt nem látod, hogy DUAL addíg nem hivatalos!
-
ujjonc
csendes tag
A westend MedieMarktban mondták ezt.
A másik választ a mammut MM-szerviz adta (remélem ez egyértelmü volt).
Elvileg a szervizközpont válasza a helytálló, tehát az esetlegesen meghibásodott telefont elküldik világot látni.
De ki tudja?Akinek már van, és használ torrent programot, lefagy a program használata miatt? A defy+ om sajnos igen.
-
Teasüti
nagyúr
Azt hittem ez evidens.
Hogy beszélhetnénk HDR képről, ha az automatika esetleg be se kapcsolta?
Én manuálisan kapcsolom, amennyire észrevettem az auto semmit se csinál - vagyis szinte soha nem kapcsolja be.Azt vettem észre, hogy nem tudok egyszerre vakuzni és HDR-ezni. Ha az egyiket bekapcsolom, a másik átvált auto üzemmódra.
(#2673) papa019
Invisible Shield-et használok, jelenleg ingyenes a posta Amerikából.
Ezen kívül még egy telefonon használok IS fóliát; azon teljes fedésben, nem csak képernyőre. Illetve a karórámon szintén van egy IS évek óta, nulla karcolással.
Meg vagyok elégedve vele, egyáltalán nem könnyű sebet ejteni rajta és nagyon jó fogást kölcsönöz.
A fólia maga puha, hajlékony bőr szerű, így felveszi a telefon alakját. Nincs az, hogy szilárd PVC fólia nem tapad fel úgy, ahogy kéne, nem ragad le a széle mert már eldeformálódott a próbálkozásoktól, stb.
Ha nem sikerül elsőre, újra felszedhető. De egyébként piszok egyszerű felrakni, nekem kb 2 perc volt (életemben csak egy maréknyi alkalommal végeztem ilyen műveletet). A PVC fóliákkal meg adott esetben negyed órát szuttyogtam, volt olyan eset, mikor egy óra szenvedés után feltéptem és összegyűrtem az 1500 forintos szart és kidobtam a kukába, mert olyan szilárd, hogy bármi kis porszem alá szorul, az már egy centis buborékot eredményez, majd a sokadik próbálkozás után egyszerűen annyira poros lett, h vállalhatatlan eredményt adott. IS-nél max egy kis mikrobuborék, ha alászorul vmi por.
A tökéletlenségek, mint a kicsi buborékok eltűnnek pár nap alatt. Komolyan! Volt egy 2 mm átmérőjű buborékom és pár apróbb 1 mm-es, amiket nem tudtam kinyomni alóla. 3 nap elteltével ez nullára redukálódott. Egyedül a kicsi porszem maradt csak meg a képernyő szélén, de amiatt nem akarom felszedni a fóliát, mert talán ennél csak koszosabb lenne. Szóval elsőre ránézel a képernyőre és ha nem tudod, h rajta van egy fólia, akkor semmit nem veszel észre. Amúgy a gyári fóliát levéve ment fel azonnal az IS a párás fürdőszobában egy szál semmiben zuhanyzás után.(Jártam már úgy, hogy a rajtam lévő nadrág miatt lett poros egy random fólia.
)
Élettartam garanciás, ha mégis megsérül, akkor ingyen cserélik újra.Egyébként csak hallomásból ismerve még a Brando-t szokták dicsérni. Én viszont megfogadtam, h soha többé nem veszek merev műanyag fóliát. Kizárólag ilyen puha fóliákat vagyok hajlandó venni, mint az IS. De ha már veszek és adott esetben évekig kell bámulnom és használnom, akkor nem sajnálom rá a pénzt. 4500 Ft volt kb az IS, ingyen postával a Moto G-re. Sajnos nincs teljes fedésű változat, pedig biztos sokat dobott volna a csúszós vacak hátlapon.
Gondolom a lógónál lévő hülye dombornyomás miatt nem készítenek rá fóliát.
-
youngboy
senior tag
Csak egy kis helyesbítés.
A Morelocale2 nem magyarít semmilyen telefont sem, csak elérhetővé teszi azon nyelvek beállítását mint a telefon nyelve, amelyek benne vannak a ROM-ban, csak el vannak rejtve alapból.
Mivel itt a Magyar nyelv hiányzik, ezért más módszerrel kell hozzáadni. -
ghiottone
nagyúr
-
freeZZZbee
tag
Ezekhez a telefonokhoz semmi koze a magyar torvenyeknek. Kulfoldi szolgaltatoval kerulok jogviszonyba, ha ott/onnan megveszem. A szerzodes az ottani hatajos torvenyek alapjan jon letre es azok vonatkoznak ram. Mar pedig odakint legalis a fuggetlenites, de megha nem is lenne, akkor se lenne itthon senkinek semmi koze hozza. Szerintem.
-
zsirfecske
addikt
én csak magyar címre néztem meg, ez tény. viszont uk-re akkor minek írják termékoldalon hogy csak karácsony utánra szállítják?
amúgy meg indifferens a dolog, mert magyarországra úgy se fér már bele elhozatni karácsonyig, tegnap délig az expansys rendelés volt az uccsó last minute lehetőség.
amúgy érdekes hogy 24-én is szállít náluk a futár. ez mennyibe kerül egyáltalán? képeken nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest