- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
isoram
csendes tag
Ugye a 176.44.1.retail.en.GB frissítést kellene felrakni egy magyarított 174.44.9.retail.en.GB verzióra.
Ehhez van a Blur_Version.174.44.9.falcon_umts.Retail.en.GB rom xml.zip-ben. Az összefoglalóban szereplő leírás alapján kicsomagol +mfastboot-v2.zip kicsomagol és bemásol + Minimal ADB és FAstboot telepít.
Telefon bootloader módban csatlakoztat rom könyvtár nyit és parancssorban a parancsok futtatása egyesével, a végén reboot. A parancsok futtatása finish-el lefut, ill. sparsechunk1-2-3-nál no error, és ujraindításnál továbbra is a magyarított rom van, és így ugye nem frissít, mert hibával leáll.
Nem tudom, hogy így érthető-e? -
kelly416
veterán
Akkor parancsolj. Amint letöltöttem és telepítettem, úgy is van még most is. Nem piszkáltam, nem skin-eztem, nem cserélgettem semmit, csak a rendszeres frissítést engedélyezem.
-
g-matte
csendes tag
-
@ferob, @Cyrin
Vicces srácok vagytok, de kell is a humorérzék
Végig megy a wifi/mobilnet, nincs repülő üzemmód, se hűtőszekrény, néha levelet is olvasok rajta, a navit is használtam kb. 10 km-en. Az viszont igaz, hogy 4,5"-on csak szükségből netezek, most nem volt ilyen "vészhelyzet" (inkább tablet, laptop). Ráhajtok a 6 napra, eddig 5 a csúcs.@ferob (4690) Az "USB gyökérhub - tulajdonságok"-on belül keressem a "házirendet"? Köszi!
szerk: nem találok ilyent, hogy "házirend"@Muffman01: az a vélemény alakult ki itt, hogy szinte bármilyen usb-töltő jó hozzá, én olcsóbban/olcsóbbat vennék, persze nem gagyit. Nincs egy régi telefonhoz való USB-töltőd? Mert az is jó hozzá.
-
namyang
tag
Én egy Sennheiser CX300 II fülest használok már pár éve. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, eszeveszett jó hangja van (pedig igényes vagyok ilyen téren), és a strapát is jól bírja (vigyázni se nagyon tudok az ilyen holmikra). Amazon is van, de itthon is meg lehet kapni 10-12 körül (bár ahogy nézem feljebb ment az ára, mert én annak idején 10ért vettem edigitalba, most 15)
Külső zajokat igen jól szűri, városban is kényelmes hangerőn hallgatom, és nem zavar a BKV. -
-
wwhy
veterán
-
ghiottone
nagyúr
Tévedés, engem nem bánt a dolog, akkor nem nyitottam volna Bootloadert. Vitatkozhatunk itt 1-1 mondatrészen, de ne tegyük már. Akit zavar a garancia az ne nyisson Bootloadert. Tegnap tényleg csak egy mondatrészre koncentráltam és nem kellett volna - főleg nekem, aki - szakmámból kifolyólag - tudja, hogy minden mondatnak jelentése van. Utánaolvasva tényleg igazatok van fiúk, szóval mea culpa.
Akkor lezárva:
A bootloader nyitása a Moto G készüléken a garanciát is érinti, jelenleg sajnos negatív értelembe. Amit itt írtam nem érvényes a Moto G-re.freeZZZbee: nálam is jelentkezett a hibajelenség, a factory reset újbóli alkalmazása megoldotta, de a gyári rom flashelése is segíthet - a telepített alkalmazásaid, beállításaid megmaradnak, root elvész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest