- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tavaszi szél Slimet áraszt
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Root Banane #3013 üzenetére
Pont ide linkelte valaki, hogy van olyan cég, amelyik pont angliából MO-ra hozza a dolgokat relatíve olcsón. Nem tudok most rákeresni, mert dolgom az 1000, de ha dobsz egy privátot vagy rámpirítasz itt 16óra után, otthonról belinkelem, mert lementettem az oldalukat.
De a legtöbben vagy ismerőssel hozatták, vagy itt hardveraprón kicsengettek egy kicsivel több pénzt. Volt (lehet, hogy most is van) olyan hirdető, aki úgy küldte haza a telefont, hogy ha akartad, ki is próbálta előtte, nehogy amint megérkezett, máris fordíthasd vissza.
zsirfecske:
Már most ku*va jól néz ki.Nyugi, tuti nem fog látszani a fekete szivacs, mert az egész hátulja fekete a Moto G-nek a hátlap alatt is.
Kicsit bánom is, hogy sárga lett és nem piros, meg örülök is neki. Mondjuk nekem ez is nagyon tetszik, de azt is megnézném élőben.
És igen, vettem a célzást, majd estefelé ha hazajött a kedves párom, körbefényképeztetem Vele a hátlapot és felteszem. Valahogy mindig szebb képeket csinál, mint én.
Azért még egy türkízt megpislognék élőben.
Szerk.:
Majd el felejtettem, mihamarabbi gyógyulást kívánok Neked![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.