-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nem akarom letörni a lelkesedéseteket, de én is T-s vagyok, este a szokásos 0%-1% helyett 3%-ot esett a töltöttség. Nem egy olyan hatalmas merülés, mint a Tiétek. Hacsak nem laktok egy helyen és ott tényleg váltogatták az adótornyokat, akkor nem hiszem, hogy jó helyen keresitek a bakit.
Szerk.:
Inkább nézzetek össze pár frissen felrakott appot, hátha azok között lesz a bűnös. -
-
agabe
addikt
Ez joval tobb mint amit en ki tudok hozni (aranyaiban is)...max 3 nap volt nalam amikor alig telefonaltam (osszesen talan 1 orat), kijelzo 4-5 orat ment max, de abban nem volt se gps se tul sok 3G csak wifi ha kellett, de nem sokat neteztem abban a 3 napban.
Igaz 15%-nal lejjebb nem szertem meriten a telokat, igy meg birt volna valamennyit, de kovetkezo nap mar ugyis ujra aktivabban hasznaltam ezert este fel is toltottem, de eros hasznalattal is elmegy nalam 1 napot lazan normalban meg kb 36-40orat, szoval tenyleg jo, csak pl. ez a 7 nap hasznalati ido (foleg 4ora kijelzovel meg 1 ora telefonalassal) repcsi mod nelkul nekem elerhetetlen kategoria, de nem is torekszem ra -
agabe
addikt
ezekbol mindig kihagyjatok mennyi telefonalas es mennyi kijelzo ido volt bennuk, mennyit volt repcsi modban...ezek nelkul kb semmit nem ernek az adatok, mert mindent kikapcsolva semmit nem fogyaszt a telo, es teljesen elrugaszkodott a napi hasznalattol, nomeg nem azert veszunk "okos" telefont, hogy csak alljon napokig neman es mukodo kijelzo nelkul...se net se bongeszes amikor epp kell hirtelen valahol ahol nincs mas...arra inkabb jok az 5ezer ft-os "csak" telefonok
-
ghiottone
nagyúr
Újra elkezdett szívatni az aksi - tegnap este 71%-on tettem le, reggel 8-kor 71 % - óó remek, gondolom végre rendbe jött. Kimegyek havat lapátolni, 30 perc múlva már 65 %-on van. Csinálok egy fél perces videót, jövök be, lerakom a telót az asztalra, majd hallom, hogy beriaszt az aksi. Kikapcsolta magát. Bekapcsolom, ott vírit az 1 % - most elindítottam rajta videólejátszást, hogy lemerüljön - 10 perce megy és ugyanúgy 1 %.
Kezdek arra gyanakodni, hogy a system-ben való új alkalmazás bepakolását - majd miután rájövök, hogy nem megy (cicrclewidgets3d), - törlését nem kultiválja. Van ott egy megszakadás is, akkor nyomtam egy wipe dalvik cache-t is. UK rom van fent, de délután megy vissza az US.
-
szpali
addikt
freeZZZbee már linkelte a manuális megoldást
mondjuk én nem próbáltam ki, mert párom telefonja és nem szeretnék vele mókolni, de ha neked van kedved, egy próbát megérhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest