- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
secler07 #4619 üzenetére
Segítenék, de nem reklámozom magam, mert még büntit kapok.
Amit privátban küldtem, az 16os.
Szerk.:
violentSt:
Azon túl, hogy nekem sem árultad el, mi is az "St", csak csigázod itt a kíváncsiságomat, többedjére húzod le a készüléket fennhangon azért, ami jogos, egyszer. Kész. Nem kell rugózni rajta, elcseszték. Na meg nem is ide kellene írogass első sorban, hanem Motorola-éknak. Nem az zavar, hogy beírod a problémádat, hanem az, hogy immáron a sokadik hozzászólás keletkezik ebből kifolyólag. Éppen ezért, hogy én ne szaporítsam a szót és a h.sz.-ok számát, ezzel be is fejeztem. -
kelly416
veterán
válasz
secler07 #4613 üzenetére
Mint írták, sajna csak bl nyitással van root, teljes értékű magyar nyelv pedig csak roottal van. A root nélküli magyar az morelocale vagy egyéb programokkal érhető el, a menün kívül minden program magyar (amelyik tud magyarul egyébként), a menü sajnos nem lefordítható így.
Ha expansys-ról rendelsz, érdemesebb a garanciára gyúrni, ha a magyar nyelv kell, akkor találsz sokkal olcsóbban is készüléket.
Minden verziónál lesz itthon OTA, amire adnak ki OTA frissítést, mert nem országfüggő a dolog. Ha egy Angol telefonnal Pakisztánban tartózkodsz, amikor kijön az óta, ott is ugyanúgy utolér, mint Angliában.
Egyeseknek be-be akad egy alkalmazás, ami gyorsan lemeríti a telefont, de ezen kívül egyedül a kamera írható a negatív táblázatba szerintem. Persze vannak itt olyan emberkék, akiknek nagyon sok bajuk van a készülékkel, biztos írnak majd Ők is egy-két listát Neked. Talán még annyi, hogy az OTG nem úgy működik, ahogy mi megálmodnánk, de totalcmd(androidosra gondolok)+plugin dologgal tökéletesen megy ingyen is, meg állítólag javították is az újabb frissítésben. Amit még sokan hiányolnak, hogy az értesítési led nem villog elmulasztott hívásoknál és csak egy színű, ez nekem nem hiba, állítólag szintén helyére került a legfrissebb verzióban. -
zsirfecske
addikt
válasz
secler07 #4613 üzenetére
nagyon jó választás a teló, teljes magyarítás csak root-tal van, azaz dobhatod ki a garit, ergo az expansys nem éri meg (cordon gari amúgyis kétes). akkor inkább aprón valami uk/német beszerzés (tesco/mm is akár). itt pl van egy használt elég jó áron (nincs közöm eladóhoz, rákerestem). ota frissítés minden esetben lesz, max átflasheled más fő verzióra. de ha mégis expansys, akkor rendelj mellé egyúttal színes hátlapot is, nagyon feldobja.
különösebb hibáról nem tudok, főleg ha tényleg lesz egy bugfix release 4.4.2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- BMW topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged