- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindanee
tag
válasz
szpali #14920 üzenetére
A már telepítettre gondolsz (tehát a telón) vagy a ZIP-en belül?
Az első verzió számomra most nem opció, mert nem az a ROM van rajta, amiből ki akarom túrni ezeket a fájlokat. (Csak emiatt meg nem akarom visszarakni.)
A második opció meg a jelen ROM esetében nem játszik, a system mappán belül csak egy bin mappa van 3 fájllal.
(Egyébként ahogy néztem a CM-eknek sincs külön media mappája a ZIP-ekben, ahogy azt írtad.)
-
Xahsio
csendes tag
válasz
szpali #14444 üzenetére
>esetleg ezen alkalmazások adatainak törlése, fiók törlése és újra felvétele
Ezt megettem, megoldotta. Néztem egyébként a frissítendő appok listáját, nem voltak ezek köztük, szóval gondolom up-to-date-ek voltak.
Elképzelni nem tudom, hogy mi romolhatott el bennük egyik pillanatról a másikra.
Köszi szépen a tippet.
-
ronin79
addikt
válasz
szpali #11711 üzenetére
Én a Sygicet használom navira, de múltkor amikor egyik városkában a Deichmannt kerestem a Térkép jött kapóra
(#11712) embe
Előhozod a menüt és az alján a Tippek és trükköknél írja. Ha hosszan rányomsz az aktuális helyre felugrik a jelölő és egyből az utcakép lehetőség is.
-
kelly416
veterán
-
Ez érdekes, nekem például nincs olyan beállítási lehetőség, hogy "use only 2g networks", razrön volt.
Most olyan van, hogy:
Settings/more.../mobile networks/network mode és azon belül választhatsz, "preferred network mode:"
2G vagy 3G.Lehet, hogy Rom függő. Nekem Teszkós van, 4.4.2
-
namyang
tag
Köszi, már rendeltem egy pakkot abból amit rasky ajánlott. Az is viszonylag hamar itt van.
Lovi24: Szerintem visszakapnád az árát, ha megreklamálod, kérdés, hogy megéri-e a hercehurcát (mennyibe került?)
Szerintem sokszor azért küldenek nyugodtan ilyen termékeket, mert számítanak arra, hogy pár száz forintért nem állsz le szórakázni. (én fóliával jártam egyszer így, megrendeltem, meg sem jött, de nem ért annyit az egész, hogy foglalkozzak vele) -
youngboy
senior tag
Nekem ilyen van a jelenlegi telefonomhoz és nagyon jó. Gyári hozzá való. Jól passzol bele a telefon. Már vagy 2 éve megvan.
Van olyan, ami csak a hátulját védi. Az nem jó.
A nyitogatósok pedig megint nem jönnek be.
Úgyhogy marad ez a fajta. Szóval, ha váltanék Moto G-re, akkor kellene hozzá szereznem egy ilyet. -
Sur1G
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Nem tudom, hogy mi lehet a baj, ha egyáltalán van. Készítettem a mai napi használatról screenshotokat (ez nem egy átlagos használat, csak tesztelgetjük):
)
Water 2 játszottak 45 percet + 2,5 óra képernyő használat (ami facebook-ot, vibert, netezést jelent). Nekem nagyon kevésnek tűnik ez így.
Lehet megpróbálkozunk újratenni és megnézni, hogy gyári állapotában mit művel. Erre szolgál a Backup & Reset -> Factory Data Reset funkció?
Próbáltam a gsam battery monitor, wakelock detector, csak nem nagyon tudom mit kell nézni rajtuk. A media server használat megint jelentős és nem igazán tudom kideríteni, hogy micsoda. Keep awake: 2 óra 30 perc és szívja az aksit. -
ghiottone
nagyúr
Magyarításhoz rootolt rendszer kell és addig nem tudod rootolni amíg nem nyitottad ki a Bootloader-t.
Per pillanat nálam nem megy a root (se a superbootos se a recovery-s megoldás) - a 64-bites Windows 7-em - valamelyik driver lemarad és a recovery-s update zip-nél vettem csak észre. Még jó hogy a laptopon 32 bites win7 van - remélem azon menni fog.
-
Destr4ct
aktív tag
Ez benne is van az alkalmazás leírásában.
Továbbá az is, hogy adb-n keresztül a pm paranccsal anélkül is lehet engedélyezni.
"If you're able to use development tools, you can grant the permission manually by 'pm' command."
A konkrét lépéseket nekem is ki kellene gugliznom, illetve egy fórumtárs valamelyik Moto G-s topikban említette ezt a módszert, de most nem találom. -
kelly416
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest