- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
gabor72 #2702 üzenetére
nekem tökéletesen megfelelt a V8 a Milestone előtt, csak a billentyűzet kezdte megadni magát, de ez ugye nem olyan jellegű hiba, amit az oprendszernek lehetne felróni
most pedig, hogy a Milestone szervizben, előszedtem egy K3-at... kiváló telefon. Szembesít azzal, hogy mi mindenről kellett lemondanom a nyílt oprendszerért és az érintőkijelzőért cserébe
-
-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
válasz
gabor72 #1982 üzenetére
Imádkozom is buzgón
Bár itt az ima nem sok at ér, lévén nem vagyok vallásos. Majd meglássuk vala... Sajna eddig ilyen ,,negatív'' hozzáállást nem mutattak, mindig az volt, hogy majd, egyszercsak, stb... Most meg "Meglátjuk, hogy lesz-e egyáltalán frissítés hozzá..." na köszi.
-
Rickazoid
addikt
válasz
gabor72 #1543 üzenetére
Én is épp most próbáltam ki, eddig tetszik, már be is rendeztem magamnak ikonokkal, a menüje sokkal jobb, a gyári megoldása valahogy sose tetszett, az alsó öt ikon pedig nagyon jól jön. És tényleg gyorsabb, de.. tapasztalható nála akku merítés? Sajnos úgy vettem észre, hogy sok program, ami folyamatosan fut, hajlamos leszívni néhány óra alatt az akkut.
-
-
eami
veterán
válasz
gabor72 #1246 üzenetére
hát lehet, de nekem épp az jön be ezekben a kütyükben hogy nonstop online lehetek. ez a ki/bekapcsolós dolog elég idegen számomra. Inkább töltöm naponta... hamarabb veszek pótakksit mint offline legyek egy ilyen telóval. no offense, csak leírtam hogy gondolom
#1248 értem
-
törölt tag
-
Int3l
csendes tag
válasz
gabor72 #1235 üzenetére
Siman kibirja. Az akksi problemak is inkabb user errorbol adodnak.
Hetfo reggel ota most tettem fel eloszor.
Napi 1/2-3/4 orat beszetltem rajta meg egyszer 1 orat naviztam vele. Igaz mivel eleg huzos volt a hetem, munka kozben nem nyomogattam. Es ugye, mint altalaban, jot tesz neki ha kirakod a homescreenre a wifi onoff widgetet es ha nem hasznalod a wifit eppen akkor leszeded. Sztem nem okoz oriasi kart az emberben, ha "nem-hasznalatkor" ki van kapcsolva.
De igy megvolt a 6 nap szoval sztem egyaltalan nem gyaszos az akku.
Jo, amikor megvettem akkor non-stop hasznalat (screen vilagitas) es wifi mellett 36 orat birt kb.
Altalanossagban is ez a ketto a kritikus: wifi meg a screen vilagitas.Udv,
Int3l
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BestBuy topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest