- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Nos fogalmam sincs ezt mi okozhatja, csak egy tipp, hogy próbáld meg esetleg a telefon kihagyásával, egy memóriakártya olvasóval létrehozni a kártyán amit kell, és csak utána berakni a telefonba. Vagy ha eddig nem úgy csináltad, akkor tedd kártyaolvasó módba a telefont és úgy nézd meg. Szerintem ha utóbbi esetben nem látszódnak, akkor az valami szoftver hiba, esetleg a microSD fájlrendszerében valami érthetetlen hiba, mint amikor törölsz valamit, de a méret nem szabadul fel, ilyet már tapasztaltam. Érdemes lehet még előtte megformázni géppel és kártyaolvasóval, hogy biztosan ép legyen a fájlrendszer.
De mint mondtam, ezek csak tippek, az okáról fogalmam sincs.
Nem is tudom amúgy rejtett mappákat kezel-e az Android, láttam pár ponttal kezdődőt (linuxos elrejtés), de ezek mindig megjelennek az Astro-ban. -
Cyberpunk
félisten
Hmm hát érthetetlen nálam még sosem fordult ez elő.
Viszont más. Ti jártatok már úgy hogy bekapcsoljátok a kijelzőt és a telefon nyafog hogy merül az akku és 5%-os töltöttségi szintet jelez. Holott mondjuk egy félórával ezelőtt még 80%-os volt. Ha újraindítom akkor megint jó. Ez is valami bug?
-
BalanceR
addikt
Énis teljesen kilőttem az APN-t
Számomra is felesleges a 3g...
A városban szinte mindenhol van wifi vagy véletlenül nyitott,vagy eleve ingyenes, vagy a WIFI-Zone (ami naponta 15 ingyenes)
És nem mondhatnám, hogy keveset netezem, havonta kb 4-5 GBot simán forgalmazok telefonról...
(Youtube/Facebook/Mail/Zeneletöltés/Hírek/Időjárás...)
Három hónap alatt KB háromszor használtam 3G-t mert gyorsan kellett egy mailt megnéznem, vagy kellett valami infó... -
eami
veterán
Ne haragudj meg, ha kicsit erősebb a válasz, de:
-minek kell neked android ha nem akarsz mellé netet?
-miért nem kötsz mellé vmi olcsó és "korlátlan" netet és akkor nem húzogat le semennyi forintot.Amúgy ha kiszeded az APN beállításokat akkor garantáltan nem generál semmi forgalmat
-
Rickazoid
addikt
Nekem már két helyen is lepattant a festék a kijelzőrész oldalsó és alsó pereméről (kb. fél milliméter átmérős területekről van szó, de mivel alatta majdhogynem fehér, nagyon látszik), egyik egy leejtés miatt, a másikat pedig épp most vettem észre, pedig egy órája még nem volt ott, ez biztos, a telefon meg az asztalon feküdt a tokban, mindig Krusell bőrtokban hordom. Úgy tűnik én nagyon kifogtam. Gerjedő belső hangszóró és nem túl jó festés..
ja, a kameragomb is spontán elvesztette a festését, most már teljesen fehér.
A hardveres részével szerencsére nincs gond, a kijelzőt viszont karcállóságtól függetlenül érdemes szerintem fóliázni, fóliát könnyebb cserélni, mint kijelzőt. -
wolruf
őstag
Szia!
Nekem immár ... mittudomén, kb. 2 hónapja van meg, sehol, semmi karc
Pedig az első másfél hónapban még tokom sem volt hozzá. Megdöbbentő ez a kijelző, hogy tényleg nem karcolódik. Egyeseknek kopik a kamera gomb, nekem (még?) az sem.
2.2 még nincs, csak 2.1-es kernelen alapuló varázslat.
A kijelző alkalmazásfüggően fordul, alap launcherrel csak akkor, ha a qwertyt kinyitod, de LauncherPro-val már pl. simán is (van benne giroszkóp, iránytű, meg minden bigyó).Jó kis cucc, csak picit bugos (olvass lejjebb)
-
Nordic
Közösségépítő
Én úgy tudom hogy 3g-vel gyorsabban lehet böngészni(arenával ez volt a tapasztalatom). CSak azért kérdeztem mert sok ember azt mondta hogy felesleges egy androidos telefon nekem mivel netes csomagom úgy sincs(egy 5000ftos feltöltésem kb 3 hónapig elég
), viszont az marhára tetszik hogy olyanra szabhatom a telefont amilyenre akarom....
lordfreyr:Ez a hálózatelvesztés elég ijesztő(az arénámmal is sokszor előfordul ez), meg az újraindulás is. Más is tapasztalt hasonlót?
Győzzetek meg hogy ezt vegyem és ne a HTC Legendet
-
törölt tag
mert ezeknél a telefonoknál már van egy rakás szolgáltatás használ netet. persze nem kötelező érvénnyel, de úgy teljesebb értékű a telefon, ha út közben bármikor tud csatlakozni. péládul za időjárást frissíteni, facebook, twitter, email kliens, chat programok, tőzsde, rss, market, böngészés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest