- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel van egy eladó Milestone-om.
[link]
Nagyon jó kis készülék még most is, de a céges Xperia mellett már nem használom.Üdv
-
lolchief70
aktív tag
válasz
lolchief70 #7778 üzenetére
Sziasztok! Az elozo kerdesemre van valami otletetek?
Udv
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Nem tapasztaltatok még olyat, hogy telefonálás közben túl hangos a fületeknek a másik fél?
A legalacsonyabb fokozaton is olyan hangos hogy majd szétreped a fülem
Hol lehet ezt korrigálni vagy hogy lehet korrigálni?Köszi előre is!
Üdv
-
lolchief70
aktív tag
válasz
addamka #6722 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor nem lesznek túlzott elvárásaim a masinával és a flash lejátszással kapcsolatban
Amúgy ha jól értem meg vagy elégedve a legutóbbi rc10-el ugye?
Vagy ezt vagy a froyomod 2.8-at teszem fel...Mi fog tudni megbírkózni szerintetek a komolyabb flash tartalmakkal? Néztem valahol htc flyert 2.3-al az is behalt s1.sfgame.hu alatt.
Kétmagos tabletet még nem tudtam kipróbálni.
-
lolchief70
aktív tag
válasz
Rickazoid #6697 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ!
Fogok még kérdezni Tőled (Tőletek), ha hétvégén lesz időm nekiesek a frissítésnek
A 2.3 azért érdekelne, mert állítólag azon jobban futnak flash alapú alkazmazások (pld online játékok). Apropó megnéznéd ha megkérlek az alábbi flashes oldal betöltődik-e: s1.sfgame.hu.
Ha jól sejtem, Neked froyomod 2.8 van fent 2.2 rom alatt? -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Van egy milestonom amin még gyári 2.1 van.
Nem igazán világos hogy az openrecovery különböző verziói között mi a különbség (andridiani, GOT, openrecovery). Fel kell tenni a gyári 2.2-t és aztán az openrecoveryt és a modot?
Mindegyik jó ha 2.2-t vagy 2.3-at szeretnék feltenni?
Igazság szerint kipróbálnám, hogy milyen a 2.3 és a 2.2 (pld. foryomoddal vagy mással).
Az a baj, hogy amilyen leírást találtam abban bagy a linkek nem jók a frissítés menetére vagy nem a legújabb verziót javasolták.Segítsetek légyszi mi a legjobb frissítési mód és honnan lehet biztos forrásból lehúzni!
Nem akarom kinyírni a telefontBár ahogy hallottam nem olyan egyszerű kicsinálni...
Köszi előre is!
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Aki már feltette a milestonera a 2.2 froyot, attól kérdezem hogy működik a flash?
Milyen oldalakkal próbálta már?
Kíváncsi vagyok működik-e pld. ezzel a flash játékkal: http://s1.sfgame.hu/Előre is köszi a segítséget:
Üdv
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan progit mondani amivel le lehet menteni a Milestone teljes tartalmát későbbi visszaállításhoz? Ha igen az hogy működik? van-e hozzá valamilyen leírás?
ADB Recoveryt láttam, hogy többen írták de nem találom sehol a neten.
Ha valakinek megvan e-mailben is megköszönöm...Üdv
-
lolchief70
aktív tag
válasz
#16820480 #1660 üzenetére
Kiváncsi voltam legalább a cím létezik-e? Létezik
Hát elég szép helyen van, valahol Anglia közepében "mindenhez közel".
http://www.panoramio.com/photo/10511400 -
lolchief70
aktív tag
válasz
#16820480 #1660 üzenetére
Szia!
Hasonlóan gondolkodom én is. Nekem is baromi gyanús volt a dolog.
Kiváncsi voltam Ti rendeltetek-e már hasonló oldalról.Amúgy mennyire jellemző bármilyen meghibásodás a Milestone-ra.
Pld. kijelző hiba vagy pixelhiba, vagy egyéb komoly hardveres hiba?
Itt a fórumon nem találtam rá utalástÜdv
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Milestonet szeretnék venni.
Honnan tudhatom, hogy egy külföldi cég mennyire megbízható?
Rendeltetek már ilyentől?
Ezt a választ kaptam egy mailben az alábbi cégtől (kicsit vicces az automata fordításSzia,
A Motorola A855 MileStone Smartphone (250€) vadonatúj, hiteles és teljesen kinyitott bármilyen GSM hálózatra. Ez a teljes tartozékok közül mindegyikkel és egy 2 éves jótállással jön.
Azt fogom szeretni, hogy tudd, hogy a boltunk Wiltshire-ben van, Anglia de szállítani fogjuk a telefont neked, ha az veled OK. Azt kézbesíteni fogják a címednél a szállítás 48 óráján belül ez. Minden, amit neked tenned kell, van elküldi a teljesen szállító címedet és telefonszámodat és mi kézbesít neked. Szállítunk a FedExen keresztül 24 órás éjjeli expressz küszöbkézbesítés-szolgáltatás.
Ha te ezzel OK vagy, azután azt válaszolod annyira, hogy tudunk, járj el. Várakozás hamarosan híreket kapni tőled. Köszönöm.Szívélyes üdvözlet,
Kelvin
MSN: talk2richardonline@hotmail.com
SMS: +447982923970
+447045710075
+44 70457 31747[link]
Note: below is our company details.I WANT IT NOW LIMITED
Registered Number: 05208538
Est.: 17/08/2004
Address: 6 Curzon Street,
CALNE
Wiltshire
SN11 0DD
United kingdom
*Hello,
The Motorola A855 MileStone Smartphone (250€) is brand new, authentic and fully unlocked to any GSM network. It comes with all the complete accessories and a 2-year warranty.
Please i will like you to know that our store is in Wiltshire, England but we will ship the phone to you if that is OK with you. It will be delivered at your address within 48 hours of shipping it. All you have to do is send your full shipping address and phone number and we will deliver to you. We ship via FedEx 24-hour overnight express doorstep delivery service.
If you are OK with this then reply so we can proceed. Waiting to hear from you soon. Thank you.Best Regards,
Kelvin
MSN: talk2richardonline@hotmail.com
SMS: +447982923970
+447045710075
+44 70457 31747
www.iwantitnowltd.tkNote: below is our company details.
I WANT IT NOW LIMITED
Registered Number: 05208538
Est.: 17/08/2004
Address: 6 Curzon Street,
CALNE
Wiltshire
SN11 0DD
United kingdom
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest